Kaynana Gelin :)

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 18:37:15

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

nasılsa tekrar dağılacaksa neden topluyoruz ki  :dontknow:  :tongue3:

esra_yesiloz

  :dontknow: bırak dağınık kalsın o zaman canikom sonra belediye çöp ev diye kapılarını kapatır valla  :ehi: bizim işimiz toplamak kocaların çocukların dağıtmak kader işteee  :crybaby2:

Almiş'inAnniş'i

ben böyle kadereeeeeeeeeeeeee
isyaaaaaaannnnnnnnnnnn ederiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm  :BangHead:

SEVİNÇ

sen yine şükret Esracığım,benimkiler çekmeceme,dolaplarıma kadar karışırlar size mi düştü benim dolabımı,çekmecelerimi düzeltmek o bahaneyle bir açık ararlar.



esra_yesiloz

yok artık yaaa bizimki arama amaçlı değil ama ev kendininmiş gibi heryere bakıyo alıyo koyuyo o gidince baştan topluyommm

SEVİNÇ




Almiş'inAnniş'i


nagihan

bencede pes. benimkine de yüz versem yapar belki. mevlütte yatak odasının kapısına havlu asmış( ne iğrenç bir adet nerden aklına geldi bilmem) bende havluyu gördüm şaşırdım arada 5 dk geçti baktım ortada havlu yok. birileride kaldırmıuş herhalde. sordum bende o havlu nerden çıktı dedim. senin . benim öyle havlum yok senmi getirdin dedim. yok senin çekmecenden aldım dedi. şaşırdım  :honk: benim haberim yok çekmecelerde ne var. hatun gitmiş karıştırmuş. çıkasrtmış bir havlu birde köylü gibi kapıya asmış ne komik ya  :toothy10:


Almiş'inAnniş'i

havlu asma adeti nedir bak ben bunu bilmiyordum  :icon_scratch:

esra_yesiloz

çok ayıp ama annede olsa kayınvalide olsa karışmamalı bi kere yatak odasının kapısını açmamalı özel durumlar haricinde çok yanlış kimse istemez böyle bişeyi eskiden olsa kendileride istemezlerdi  :caca:

şerife Berat

 selamlar

ya benim kayınvalıdem de bu konuda çok dusuncesız bı ara koyden her gelısınde çantasını poşetini alır yatak odamıza koyardı acaba aramızda falan mı yatmak isterdi  ??? :icon_scratch: ama şakası bile kötü allahım korusun  :amin:

tesbihini kalorıfer borusuna asar , eşarbını çıkarır katlamadan atar bi köseye ve her defasında kızgın bı sekılde alır katlar çantasına koyarım ama bı turlu ogrenemedı yanı 3 senedır.
bı gunde hastaneye yatmak ıcın gelıcektı kıs gunu geldı ayakkabılarını cıkarmıs veystıyerden bana ev terlıgı hedıye etmıstı nısanlıyken ama dısarıda su orta yaslı bayanların gıdtıgı plastık terlıkler varya onlardan çok ii ve guzel bısı degıl bende vestıyere kaldırmıstım onları , almıs ayakkabılarını çıkarmış hedıye ettıgı terlıklerı gıymıs hastaneye gıtmıs.bende hastaneden çıkıp bıze kalmaya gelırken gordum terlıklı oldugunu ve yuh dedım kıs gununde dısarda kar yagıyor.şıpır şıpr kar sularına bata çıka eve geldi neyse anne durda terlık vereyım çorapların ıslandı dedım benı dınlemedı içeriye girdi halımda krem kızlar yaaaaaaaaa çoraplarını çıkardı koltuğun kenarına soktu içim gitti koltuklarda krem  :(,bende oflaya poflaya aldım çorapları yıkadım geldım sobaya astım bıde demezmı nesı vardı çorapların dıye yazık degılmı dedım kar suyuna battın ıcerıye gırdın pısmı bıraksaydım yıkadım ne oldu dedım bısı demedı
sonra eşime şikayet etmiş beni karın çok tıtız evınızde rahat edemıyom dıye afedersınız bunlar tavuk mısalı bokunu eşip eşip içinde yatacaklar  :icon_thumright:

Almiş'inAnniş'i


nagihan



özlem_muhammed

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni girdim. Benimde kaynanam iyidir yeterki huyuna git senden iyisi olmaz.Oglunu kıskanan kaynanalara çok kızıyorum o zaman evlendirmesinler ogullarını paylaşamayacaklarsa başkalarıyla evinde oturtsunlar degilmi yani haksızmıyım arkadaşlar

nagihan

haklısın hemide çok  :laughing7: