Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - niles1983

181
benmde troitlerim az calısıo o yuzdende kilo alıyorum ve zor kilo  verıyorum:(  troitleri hızlı çalısanlarda zayıflar kilo alamaz  . bende hamile kalamıyorum ama tedaviye basladık bakalım herpimizin hakkında hayrlısı neyse o olsun  :amin:
182
canım vucut sıcaklıgı yukseldiğinde yumurtlama zamanı demek oluyomus diye duydum ama sen genede bi araştır.
buarada benim durumum biraz vahim oldugundan doktor çok sıkı bi takibe girdi. adetin 3. günü muayene edip klomenın dozunu belirleyecek. üstelik biz ankarada oturuyoruz doktorum kırıkkalede sürekli git gel yapıcam öyle günler gelcekki hergün ultrasona gircem yumurta takıbı çok sıkı olcak dedi. annemler orda oturuyo ama orda kalamıcam eşim ankarada cunku eşim olmadan kendı kendıme hamıle kalamayacagım için :) git gel yapıcam. ama ne olursa olsun bu sefer tedavimi yarım bırakmıcam.
bak canım buarada her doktorun kendine göre tedavi yöntemleri wardır onunda bir birldiği wardır.
bende pko var kilo var adet düzensizliği var yumurtlamalarım duzensız v.s.... o yuzden sürekli gidip gelcem yumurtam oluscakmı o bile belli deil belkide . olsun eğer klomenle omazsa asılama olcakmısım ya bebısımız olsunda herseye razıyız napalım . kızlar dualarınıza bizide katın :opucuk:
183
Allah razı olsun kızlar çok tşkr ederm  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
184
adetin 3. günü klomene baslıyorum ilk deneme olcak doktorumu çok sevdimmmmm.. adet  düzensizliğim oldugu için  sıkı bir yumurta takibi yapılcak. şimdilik söktürücü kullanıyorum folikasit kullanıyorum adet baslaynca 3. günü muayeneye gidicem duruma göre klomenin dozunu belirleyecek doktor.
klomenl hamıle kalanlar warmı kızlar 6 ay bu sekılde denıcez eğer olmazsa aşılama << o da olmadı tüp bebek.. ama ne olursa olsn bu sefer ne doktorumu ne de tedavimi yarım bırakmıcam.. % 90 şansım oldgnu söyledi çok mutluyum hayırlısı neyse o olsun .. :amin:
185
canım bende cok korkuyodm 2 yıl kaçtm rahim filminden en sonunda cektrmek zorunda kaldm  1 yıl oluyo. kendını sıkıp kasmazsan zor deıl bide filme girmeden yarım saat 45 dk  önce bi ağrı kesici kas gevşetici al rahat geçirirsin.
bende rahim filminden sonra ki ilk 6 ay da hamile kalma şansının çok yuksek oldugunu duymustum bende pko var heralde o yuzden kalamadım ama gerçekten de öyle hamıle kalan çok var. Allah hakkın hayırlısı neyse onu versın  :amin:
186
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: MERYEM SURESİ
07 Ağustos , 2012, 12:35:38
Allah kabul etsi n canım. annemde bize okudu bakalım hayırlısı inşallah beklıyoruz
187
yo canım ben ilaç kullanmıyorum.
kayınvalidene söylemek zorunda deilsin. ona söylemek seni rahatsız edecekse söyleme boşver. şimdi onlara takma sen kafanı bide onu düşünme canım
188
köpürdüüüüüüüüüü  :-ooo acaip köpürdü hemde ayy yaaa  gece gece çok ümitlendimmmmmm şimdi. nöbetci eczanemi arasam. kızlar bu kesinmiiiiiii gerçekmi bu. acaip köpürdü hemde nerdeyse yarısına kadar çıktı köpük sanki kola gazı gibi hemde Allahım nolur gerçek olsunn yarabbi yalvarırımmmmmmm :amin:
189
bende geçen ay 5inde adet olmustm. şimdi 2 gündr çamur gibi kahverengi lekelenme  oluyo  muhribe  acaba bende hamıle olabılırmyıım. ümitlendmmmm şimdiiiiiiiiiiiiii. adet olurken pembe pembe baslıyo şimdi kahverengı  :hello2: :muzz: :occasion5: :occasion14: :hello2: :hieyt: :k06:
190
canım öncelikle Rabbim inşallah hakkında hayırlısı neyse onu nasip eder. dilerim tüplerinde tıkanıklık yoktur  :amin: bende geçen sene çektirdim rahim filmi. çok korkuyodum 2 yıl boyunca çektirmemek için direndim. ama baktım olacak gibi değil. mecburen kuzu kuzu gittim çektirdim. doktorum dediki filmden sonra 6 ay boyunca  hamile kalma sansın çok yüksek dedi. ama bende polikistikover oldugu için hamıle kalamadım heralde bide adetlerim filan da düzensizleşiyo bazen. halen daha uğraşıyoruz ama kurban oldugum Allahım vermiyo. wardır bi bildiği belkide bi zamanı wardır. napıyım kısmetten öte yol yok. kimine verir tuvalete atar kiminide inim inim inletir göz yaslarım kurudu artık ağlayamıyorum bile napıyım.. :crybaby2: işin kötüsü doktorlar bile neden hamile kalmadıgımı bilmiyo bi sebep yok diyolar adetlerim zaman zaman düzene giriyo. polikistikoverli olanlar hamıle kalıyomus hatta benm kuzenımdede war polikistik over ama 2 cocugu war. bazen diyorumki keşke tüplern tıkalı ondan olmuyo deselerdi tüplerimi açsalardı belki  hamıle kalırdım. artık bende ne halt edeceğimi anlamadm :crybaby2:
Sana bi tavsiyem var canım  film sırasıda  kendini sıkma filme girmeden yarım saat 45 dk  önce bi ağrı kesici kas gevşetici al mutlaka. zaten doktor söylemiştir belki. korkma ben yoktan yere ellerimi koydum göbegime kendimi sıktım 3 kere de ancak çektiler 3-4 dakıkalık şey 15 dk sürdü boşuna kendimi kastım. hiç gerek yok. sıkma canını üzülme yer gök dua üzerine . benm dua etmekten baska carem yok her yolu denedım. beterin beteri war bunada şükür napalım.. Allah ol derse herşey olur.
191
evlat edinme şartları nelerdir arkadaslar bilen warmı?
192
o lekelenmelerin oldugu günlerde yumurtlamamı oluyo acaba
193
kimse yokmuuuuuuuuuuuuu  :(
194
ya arkadaslar 10 gün gecikti adetim bi türlü adet olamıyorum adetlerim zaten düzensiz ama bu sefer sanki

adet olcakmısım gibi oluyo yani kahverengi lekeler geliyo yada ilişki sonrası  az bi kanama gibi kırmızı pembe

sonrada kahverengi lekelenmeler oluyo sonra geçiyo aralıklarla  tekrarlıyo ama bi türlü  adet olamıyorum acaba

hamılemıyım dedım adetım 3-4 gün geçtiğinde test yapmıstım negatif çıktı şimdide gene hayal kırıklıgına

uğramamak için test yapamıyorum. sizce neden böyle oluyo bi fikriiniz warmı? ama sakın doktora git demeyin

ben doktora gitmekten  bıktım artık gitmicem hepsi baska bişey söylüyo psikolojimi yerlebir ettiler  :caca:
195
BUKADAR SEVIYOSANIZ BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN. KONU NEDİR BİLMİYORUM AMA BİZE ANNE BABA VE EŞLERİMİZDEN BASKA DOST YOK BUNU BİLELİM YETER..