Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SONAY

1
kızlar bir kaç gün siteye giremedim. hepinize çok teşekkür ederim Allah olmayanlarada verir inş :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :k06: :k06: :k06: :k06: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim:
2
KIZLAR BENDE HAMLEYİM KLOMENİN İLK AYINDA HAMİLE KALDIM ÇOK MUTLUYUM İNŞALLAH ALLAH SZLERE DE NASİP EDER
3
canım arkadaşımın daha önce bir düşüğü olduğu için dr vermiş. o riski ortadan kaldırmak için :nazar:
4
canım bu dediğin vajinal jel ise benim ir arkadaşım kullanmıştı. onunda kanaması vardı. düşüğü önlemek için kullanılıyo ve arkadaşım şimdi 6 alık hamile
5
gülfercim tebrik ederim darısı bizim başımıza. canım ne gibi belirtilerin vardı. benimde günüm yarın ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var :nazar: :nazar: :nazar:
6
menekşecim hayırlı olsun canım :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
7
kızlar benimde adeitme 6 gün var. ama dün eşimle beraber olduk ve açık pembe bir akıntım oldu. şimdide kasıklarımda ağrı var. kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum sizce ne olabilir lütfen bana dua edin :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
8
masalım ben de bu ay klomen kullandım. adetime 8 gün var ama sol kasığımda bıçak batar tarzda bir ağrı var psikolojik olabilirmi bilmiyorum ama sonucu öğrenmek için çok sabırsızlanıyorum  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
9
canım tebrik ederim senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza
10
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ocakta hastalancaklar
25 Aralık , 2009, 14:22:36
benimde 6 ocak :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :nazar:
11
sibelcim bende senin durumundayım 3 ay önce düşük yaptım ama hala bişey yok sen düşükten sonra normal yolla mı kaldın yoksa klomen kullandınmı :k06:
12
merhaba serap 27 ben normal yolla hamile kalmıştım. kürtajda olmadım. dr. kürtaja gerek yok dedi normal yolla düşürdüm
13
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. 21 ağustos da bir düşük yaptım. 3 ay oldu ama hala bişey yok. bu ayda hamiş olmazsam dr. gidip klomen kullanmayı düşünüyorum. bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim. allah hepimize hayırlı bebişler nasip eder inşallah. :binkybaby: :binkybaby: