08 Mayıs , 2024, 13:16:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - derbeder

5911
bencede oyle seylere heveslenmiycem bende artik ve ne zaman canim sevismek isterse o zaman iliski olacak. yane su bebek olacak diye ugrasirken insan o iside bir gorev gibi hissediyor, hic bir zevki kalmiyor.

artik dusunce yok  :hieyt:
5912
Alıntı yapılan: hasretALİ - 27 Ağustos , 2010, 13:41:00
KIZLAR YUMURTLAMA BELLİ OOLMUYO Kİ BEN ADETİME 1 HAFTA KALA HAMİLE KALMIŞIM:)
yani aslinda belkide bizim cocuk olur dusuncesiyle iliskiye girdigimiz zamanlar hamile kalmak icin uygun olmayan gunler olabilir  :y25:
5913
ya simdi adetten sonraki zamandami iliski olacak adet olmadan oncemi? kafam karisti  :honk:
5914
hay Allah butun yazilari okudum nerdeyse :D kadinin fendi erkegi yendi olacak herhalde aysenur : ) valla az bile bu erkek milletine. bunlara 40 vuracaksin 1 sayacaksin yeri geldiginde :D sakin acima bence, o seni bu halinle sinir ederken aciyormu beaa? bence acitasyona devam. biraz abart olayi ve agzindan soz al. hos sozunun eri biri degilse bu sefer dogduktan sonrada degisebilir fikri. umarim istedigin olur.
5915
bende 1 senedir evliyim ve cocuk isteme olayi simdi simdi olusuyor : ) bakalim hayirlisi..

as ilkay
5916
zor ya bu para mevzulari :D herkesin kendine gore bir takintisi var herhalde. benim esimde mesela hic para biriktirmedikleri icin zamaninda aileside dahil buna..bugun bayram yarin seyran hesabi almis yemisler sonrada yumurta kapiya gelince zorlanmislar. eli acik alismis ya da savurgan. parayi skmasini bilmez kesinlikle. yaw bende tam tersi cimri asla degilim, gozum toktur sadece. gelen misafirlerime ikram etmeye bayilirim. evimi hic birseyden mahrum etmeyi sevmem. gerekiyorsa alirim. birde tabiiki kiyafet almaya cok duskunum her kadin gibi. ama yorganima gore ayagimi uzatmayi bildim bugune kadar Allaha sukurler olsun. zaten parayi neden kazaniyorum? kimseye muhtac olmamak icin istedigimi alip yiyemedikten giyemedikten sonra ne yapayim be oyle parayi? ama insanda bi dusunur Allah korusun basina birsey gelse 5 kurussuz ortada kalmak ne kadar kotudur. iste o gunler icin bence birazda olsa birikinti olmasi gerek. cok degildir belki ama birazcik olsun biriktirmeye alistirmak gerekir cocuklari erken yasta.

mesela esim birsey gorur normal fiyatindan daha ucuzsa onu almayi dusunur. niye? cunku normalde bilmem kac katina fiyatina alamazmissin! iyide benim isime yaramayan birseyi isterlerse bedava versinler, ne yapayim almam onu yaneh.
bunu anlatmaya calisiyorum sakin bir dille, cunku oyle alismamis. zamanla o bana bende ona aliscam illaki, ama biraz zaman alacak tabiiki.

erkekler bazen rotasini bilmeyen gemi gibidirler, onlara yon vermek bize dusuyor maalesef. analarinin terbiye edemedigini biz etmemiz lazim : )
5917
gitmek icin zaten 1 tane sebebiniz yokki! yane ne diye bos yere kahir cekeceksin? ekonomik olarak ozgurlugunuz olduktan sonra ya sogan kirarim yerim evde kuru ekmek yerim ama yeterki ayri olsun. yani bunu istiyorsa bir kadin demekki gercekten onemli bir mevzu. yuva kurana Allah yardim ediyor uzme tatli canini. onlarda bir gun muhtac olurlar elbet, bir gun anlarlar hatalarini. Allah affetsin.
5918
hasretimsana bence en iyisi oldu biliyormusun : ) gercekten bak..yani omur boyu rezil olacagina 1 ay rezil olursun sonra senden iyisi olmaz demedi deme. hem ayrilmak icinde daha iyi bir firsat olamazdi. madem kari koca calisiyorsunuz ne diye elaleme yedirceksin? Allah Allah valla dugunde bence altin isteyecegine anne babalar kizlari icin ayri evi sart kossalar cok daha iyi ederler. kira olsun ayri olsun, hayata bir dahami geliyor sanki :S
5919
bazi erkekler sanirim kadinin ona muhtac oldugunu anladiginda bu sekilde davraniyorlar. bu yuzden evlenmeden once elinde bir diploman olsa ya da elinden bir is gelse muhtac oldugunda kullanabilirsin bunu. istedigin gibi alirsin kullanirsin parayi. bana gore evin kesesi kadinda olmalidir. erkek ne anlar ev ekonomisinden? aksam kadindir yemegi pisirip getiren sofraya. erkek ne anlar bundan? cok zor Allah yardim etsin sana sekerbebe, helede bekarken biraz ozgur takildiysan evlendikten sonra cok zor gelir boyle seyler. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. bir gun duzelir eminim, ama bu kacirilan firsatlar geri gelir mi? ya da kirilan kalpler geri onarilir mi?
5920
kizlar cok kasiyoruz kendimizi bu konuda bence. ya biraz rahatlasak filan daha iyi olacak. eskiden testmi varmis, yumurtlamami varmis :P hihihi daha dogrusu bu kadar bilmekte iyi degil sanki :D

ya suan adetim ama dun hamile olduguma nerdeyse ben bile inaniyordum, birde onu birakin esimide pesimden surukluyorum. garibim dun adet oldugumu duyunca uzuldu sanki. bu sefer kendimden ziyade onuda hayal kirikligina ugratiyorum sanki. yane hamile kalmadigimdan degilde hal ve hareketlerimden etkileniyor herhalde. bir dahaki seferlerde oyle yapmamaya gayret edicem Allah nasib kismet ederse. biz niye bu kadar dusunuyoruzki, nasilsa bir dusunen var : )
5921
Moda / Ynt: kalın kaş mı ince kaş mı
27 Ağustos , 2010, 10:31:52
gule gule uzat ASEL&NUR  : )
5922
Moda / Ynt: kalın kaş mı ince kaş mı
27 Ağustos , 2010, 10:15:26
ilk kaslarimin ortasini bile ben evlenirken aldim :D zaten pek birsey yoktu, herkes alinmis zannediyor kaslarimi. simdi tek tuk arada kafama eserse ortasini alirim ayda yilda bir, kenarlarini dugunde bile aldirmamistim kaynanam sasirmisti :D hihi gelinin sanki illa kasi alinacak diye birsey varmis gibi. dedim ben aldirmiycam kasimi sonra ben ugrasacam ayrica memnunum kaslarimdan diye. kimse bise diyemedi. Allah Allah killarimada baskasi karar verecek degil herhalde   :occasion14:
5923
Alıntı yapılan: shekersheyler - 27 Ağustos , 2010, 09:58:50
Alıntı yapılan: angel81 - 27 Ağustos , 2010, 09:50:00
hacer ky sanada gunaydin ve hepinize hayirli cumalar olsun  :flowers:

bende dun adetmiyim degilmiyim muallakta kalmistim iftara 10 dakika kala evet kendini belli etti :D hihi olsun yaa ole arada kalmaktan daha iyi bence. saglik olsun. onumuzdeki yumurtlama donemim tam bayrama denk geldigi icin bayramdan sonra deneyecegim insaAllah. cunku mubarek gecelerde ana rahmine cocuk duserse cocukta bir eksiklik olur diye biliyorum. bu yuzden eylul ayini atliycam. 10. ayda tekrar denemeye basliycam ve 2-3 ay kesin gunlerde deniycem eger hala beceremezsek sanirim aralik veya ocakta doktora gideriz tekrar. gec olsun guc olmasin diyoruz bakalim :)

aaa ben bunu bilmiyordum, gerçekten mi  :-ooo mübarek geceler derken canım biraz daha anlatabilir misin, yani kandil,bayram gibi mi, ramazan ayı da mübarek bir ay ama ben bunu ilk defa duydum  :icon_scratch:
ramazan boyu degil tabiiki ama mesela kadir gecesi ramazanin son 10 gecesinde gizlidir denmis. bu yuzden son 10 gun hamile kalmamaya calisalim. sonra bayram 3 gun suruyor bu yuzden bayramdada ayni sekilde.
kandil gecelerinde filan yani. aslinda cinsel konularda o kadar eksik bilgiliyizki maalesef :( en azindan kendi adima soyleyeyim bunu. iliski sirasinda mumkun mertebe az konusmak ve esinin dahi cinsel organina fazla bakmamak filan. guvenilir bir kitaptan okumustum. biraz daha arastirmak gerekir aslinda, en azindan evlenmeden once. aslinda ben bayag kitap okumustum ama genede eksik bilgim.
5924
hacer ky sanada gunaydin ve hepinize hayirli cumalar olsun  :flowers:

bende dun adetmiyim degilmiyim muallakta kalmistim iftara 10 dakika kala evet kendini belli etti :D hihi olsun yaa ole arada kalmaktan daha iyi bence. saglik olsun. onumuzdeki yumurtlama donemim tam bayrama denk geldigi icin bayramdan sonra deneyecegim insaAllah. cunku mubarek gecelerde ana rahmine cocuk duserse cocukta bir eksiklik olur diye biliyorum. bu yuzden eylul ayini atliycam. 10. ayda tekrar denemeye basliycam ve 2-3 ay kesin gunlerde deniycem eger hala beceremezsek sanirim aralik veya ocakta doktora gideriz tekrar. gec olsun guc olmasin diyoruz bakalim :)
5925
Alıntı yapılan: zeynep0655 - 26 Ağustos , 2010, 16:44:01
ben hamileliğimin son günlerini yaşıyorum canım 40. haftamdayım ve bugün ara ara sancım oluyo. bugün yarın gelir heralde Allahın izniyle. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :amin:
cok sevindim, Allah bir solukta kurtarsin insaAllah : ) darisi olmayanlarin basina insaAllah :)