Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - BurcuÇ

1
Kızlar merhaba;

Tüp bebek öncesi Elinde tedavi sonucu iğnesi olan yada olanı tanıyan birileri var mı *
2
Kızlar ;

Burada da kimse kalmamış amma tupperware satışına başladım , sipariş üzerinide olsa uygun fiyatta vermeyi düşünüyorum aklınızda bulunsa ihtiyacınız oldugunda yada ihtiyacı olan biri sorsa yönlendirseniz olurmu ? diye söylemek istedimm  :suclu: :suclu:
3
Anne Olmak İstiyorum / DAVET VAR !
01 Ekim , 2014, 02:24:35
Kızlar kilo vermek için ayrılmıstım tedavıden henüz istediğim kıloya gelemedım malesef  2 ayda 13 kilo verdim ve kilo vermek isteyen arkadaşlarıda ;

https://www.facebook.com/groups/849556998388685/?fref=ts  https://www.facebook.com/groups/849556998388685/?fref=ts adresine bekliyorumm  :love9:
4
Kızlar merhaba;

Biliyorsunuz ki bu ay ki tüp bebek tedavim büyüyen yumurtalarımın büyümemesi sonuçta iptal edilmişti.. Çok üzüldüm çok ağladım malesef... Adet ol 2. tedavına başlayalım dedıler. Şimdillerde ben de 2. tedaviyi iptal ettim ve eşim 1 ay ertele desede kendım 6 ay ertelıyerek sıkı bır dıyete başlayıp 20 kilo vermeye karar verdim ...

Şimdi kafam sadece dıyet ve spor yapmakla mesgul edıcem nasılsa vaktı değilse milyarlar harcayıp tüpte yaptırsan olmıcaksa olmuyor  :aferin:
5
Günaydın canlarım, hayırlı ramazanlar canlarım

Uzun süredir burada sıkıntılı bu yolda birbirimizi dinleyeip bazen umut bazen umutsuzluk olduk. Herkes tek tek hamiş kaldı benım ilk geldiğimden bu yana. Hala çabalıyorum hala uğraşıyorum bır yanım kabullen cocogun olmuyor desede Rabbin duyuyor elbet verıcek bebeğini diyerek tedavi ilaçlar iğneler hergün şişiyorum  :y25:

Birazdan doktara gideceğim TÜP BEBEK  tedavisi için.. Dua edin kızlar bana bu mübarek günlerde.

Buara kızlar '' Meryem Suresıne '' Başladım ben... Rabbim herkese vermiş banada hayırlı onun yolunda yetiştirebileceğim bir evlat nasip etsin bu mübarek ayda.. Çift Çift , üç üç farketmez  :k06:
6
Cancazlarım benım

Biliyorum ki hepimiz aynı derdin içindeyiz, diceksiniz ki burcu senle mi uğraşıcaz sizden birşey isticem önce hakkınızı helal edin MERYEM SURESİNE başlıyacagım ama ben cok yavasım bu konuda  :y25: kendım ıcın elbet okuyacagım ama sadece bir kerecik benım ıcın okuyabilecek arkadas varmı ? en azından burdan 5-10 kişi bulursam benım için 10 gün gider  :amin:
7
Kızlar 2 yıldır her an sizinle paylaştım ... Arkadaşlar biliyor kendilerini tek tek ısım vermıyım  :opucuk:

Uzun bı suredır girmiyorum psikolojık olarak dağolmış durumdaydım hala ölede sayılırım, acayip kılo aldım 10 kılo falan.. Sıkıntı bıtmedı ... Hersey ust uste geldım... Şimdi tatildeyım ;

Dönüşte tüp bebege başlıyacagım Rabbım nasip ederse ... Testler vs. Yenı bı surece gırıyorum Hamişşler ve olmak ısteyen arkadaslar dua edin bana olurmu ?  Adet olup  test yaptıracaktım ama ilaç kullanmadıgım ay düzensız oluyorum beklıyorum adetımı olup test verıcem Rabbım o genız merhametını üzerimizden eksik etmesın  :amin:
8
Arkadaşlar  hepinizin işi başından aşkın biliyorum ama kendım ve dua çatısının altında bebek bekleyen arkadaşlarım adına 500 yasin 1 Hatime başladım şuanda 130 yasin bitti onar 10 nar yasin okuyabilicek arkadaşlar var ise yada dapıtabilicek Allah rızası için bi liste yaparsak çok mutlu olucağım . Forma giren pek kişi yok artık biliyorum amma belkı eşe dosata dagıtabilirsiniz ? Ne dersiniz ?

Rabbim okumuş oldugumuz hatmi kuran ve hatmi şeriflerin yüzü suyu hürmetine bebek bekleyen tüm arkadaşların hayırlı vaktı tez kılsın ınsallah. Doğum sancısı çeken doğum masasında ki arkadaşlarada bi avazda kucaklarını almaya nasip etsin  :amin:

sizi seviyorum kızlar  :opucuk: :opucuk:
9
Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır girmiyorum foruma tedavilerimi iptal ettim uzun bi süre giremiyeceğiim fakat ihtiyaç olan Gonal F 450 iğnesinden artan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ? İhtiyaç sahibine ..
10
Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır girmiyorum foruma tedavilerimi iptal ettim uzun bi süre giremiyeceğiim fakat ihtiyaç olan Gonal F 450 iğnesinden artan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ? İhtiyaç sahibine ..
11
Anne Olmak İstiyorum / Kızlar ogün bugün :)))
02 Aralık , 2013, 21:07:50
 :k06:Kızlar giremıyorum nete yogundum. Siz bensiz kaynatın  :ehi:

Şimdi geleyim fasulyenın faydalarına. Heycanlıyım ilk defa çift çizgi görüyorum ahh ulan bıde gebelık testınde cıksan  :caca:  :k06:

Bakın bakalım 13.gunumde yumoslarım ne olmus





:cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: Resmi nasıl koyucam kızlarrr
12
Kızlar ;

Bizim ayşe ile görüşen varmı ?? ( Ayy ile) Ben görüşemiyorum kendisiyle  :dontknow:


Bu arada yumurtlama testımı yaptım tek çizgi çıktıı bir kaç gun gecsın sonra yıne yapıcam
13
 :occasion16: Üzülsem mi sevinsemmi bilmiyorum ama kızlaar benım yarın doğum günüm  :occasion16:

Bukadar hataımın ıcındesınız bı organizasyon planlarsınız artık bana süpriz doğum gunu partısı falan  :ehi:
14
Kızlar özledım sızıı öncelikle  :opucuk:
Dediğim gibi size iki güzel haberim var; birincisi adet gördüm sonunda bugun adetım geldı az az ama yarın çözulur ınsalah. Neden adet göremedım anlamadım ama neyse sonunda oldum.
İkincisi; Eşim başka bir  hastanede başka bır özel doktora göründü bugun sonuçları aldık doktor durum çok çok ıyı sayı hareketlılık cok guzel dedı . Varıkosele gelınce dedı ben bu konuda profum ve bende varıkoselım dedı . Bu erkeklerde kadınların polkıstık overı gıbı olabılme ıhtımalı cok yuksek dedı. Hangı doktor sana amelıyat dedı  bu degerle ben senı amelıyat edersem o vebalden kurtulamam dedı  :amin: ( ben sonuc kagıdı gormedım yarın bakıcam abısınde )  Kısacası eşim benım uzuntuden varıkosel amelıyatını kabul edmıstı o yuzden baska doktora gıttı sonucu cok guzel cıktım buna cok sevındım cunku aklımızdakı bı suphe de yok oldu en azından ..

Kötü haberim ise;

Ozaman kızlar sıkıntı bende yanı. Benden sebep olmuyor . Cunku değeri iyi ve aşılamada tutmuyorsa bende aşkım sorun dedım  :y25: gerçi benımde yumoşlarım buyuyor  :dontknow: Oda aşkım sende o hastaneye gıt belkı senın ıcınde farklı bı tedavı onercek dedıler. Pazartesı gunu bende gıdıcem adetımın 3.gunu olmus olucak .. Eşim okunmaya başlamıstı umarım okunmanın faydasını gördü.. Sıra inşallah bende. dualarını ne olur eksık etmeyın  :opucuk:
15
Kızlar yaklaşık 1 senedır belkı dah afazla bu forumdayım. Çogu zaman ki hamilelik konsuunda kimseyle konusamıyorum sizinle paylaşıyorum öncelikle herşey için dualarınız için hepinize teşekkür ederim. Her ay negatıf gebelık sonrası foruma bı sure gırme dıyorum ama yınede sızınle paylaşmak benı mutlu edıyor mutsuzlugumu. . .

Çocugumu yavrumu Rabbim su gun olucak dedıgı gun olucak emınım. O gunun cabuk olmasını ıstıyorum onun ıcın dua edıyorum . Ama 2 yıldı rolmuyorsa da sorun oldugu ıcın olabılırmı dıe dusunuyorum. İlk denemede hamıle kalan onca ınsan var ıken benım 2 yıldı olmamasının sebbeı vardır dıe dusunuyorum. <özelede gittim şimdi devlette asılamamı yaptırıyorum. Bu ay adet görmedım söktürücü kullanıyorum adet oldugumda 3 .aşılamam olucak.

Eşimde varıkosel var, özel doktorum asılamalarını yaptır amelıyatı sonra dusunun dedı. Şimdi eşimine özel medıpole gondermek ıstıyorum. Bende her ay doktara gıdıyorum da bakıyorum olmamıs hop klomen sonra çatlatma ıgnesı sonra asılama. Olmamasına daı rhıc bırsey sölemıyor doktorum. ovulasyon testıyle bunu bende bilirim nezaman yurmutladıgımı boşunamı gıdıyorum doktara .

Ne yapsam ne etsem bilmıyorum ya . Kafam cok yorgun canım cok sıkkın ne yapıyım doktormu değiştirsem ne yapsam ? Şimdi bi yandanda olucaksa devlettede özele okadar para verıp tüp bebek yaptırcagıma o parayla umreye gıderım dıorum. mutsuz bı ınsan oldum gıttı. :y25: :y25: :y25: :y25:
16
Kızlar ne guzel sızın hamıle hberlerınızı alıyorum heycanlanıyorum. normalde 27 ekimde adet olmaıydı 3 gün gecıktı sıze heycanlanırken gıdıp ıdrar testı alıyım dedım yapmıcaktım ama dayanamdım ama sonu yıne herzamankı gıbı sıfır  :y25:
17
Anne Olmak İstiyorum / İstanbul ve Ben..
05 Ekim , 2013, 18:21:44
Canlarım;

Bu adetim benı çok sarstı malum  :y25: Yazacak gücüm yoktu ... Hala yok ama öyle elim kolum bağlı ki ne yapmam gerek bilmıyorum. 2.aşılamadan sonra ara vermeye karar verdim. Akademik kursa başladım. Pazartesi spora başlıyacağım. 3.aşılamayoı yaptırmayağım. o süreç benı maf etti huzursuz mutsuz etti. Ama yaptırmayacğınca ne olucak ? Devlet hastanesinde bu işleme başladım özele devlet olmazsa gıtmeyı ıstedım . Doktarumla konustum her ay gelıyorum ilacımı alıyorum asılammı oluyorum donuyorum buna bı çözum yokmu ne yapıcam her ay bıttım dedım. Burda tüp bebek olaana kadar 5 aşılama olmak zorunda dedı. 3 klomen 2 iğneli sonra tüp bebek. Bu arada zeynepkamile gidiyorum.

Sizin bana şu doktara su hastaneye git cok memnumum dedıgını zyer varmı ? Mesela Kartal devlet ıyı dedıler öylemı gercekten ???

Kızlar hıc ıyı değilim ? Bayram gelıyor  :icon_pale: Ve sizden baska kımseyle konusamıyorum

  • :y25: :y25: :y25:
18
Anne Olmak İstiyorum / Kalbim acıyor artık...
28 Eylül , 2013, 10:05:28
Bugun aşılamanın 18.günü kırmızlar geldi dün adet sancılarım basladı ama olmayınca sevınmıstım dayanamıyorum artık  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
19
Kızlar,

Daha öncede bahseetım dün geçmiştiki bugun yine;

Vajinamda kaşıntı beni delirticek  :caca:  Bi kaç gün önce pul pul deri dökülmesi vardı sımdı yerıen kıp kırmızı kabarıklık ve kasıntı aldı. Mantar bumu ? Doktaramı eczaneyemı hangı bölüme kadın dogumamı sormalıyım.. Kasıdıkca afedersınzı çamasırım ıslanıyor .. Aptal oldumm
20
Canlarım;

okadar derdim varkı hangısını anlatıcam bilemıyorum son olanı danısmak ıstedım sıze şimdi ben asılama tedavısındeyım doktorum pkolu hastalarda gızlı triot çıkıuyor dedı ve test yaptı ANTİ TPO die sınır 60 iken bende 63 sonuc cıktı. dahiliyeye goster dedı triot hamıleleıge engel olabılır belkı ılaçla hemen duse dedı. herneyse ben bugun dahılıyeye gıttım sonucla doktra gosterdım doktorun cevabı;

Bu test bıkere bakalır bişe var dedı tam analamadım tabı TSH bakalım sonra konusalım dedı ben kan verdım pazartesı gunu yumurta takıbıne gıdıcem sımdı tsh ıle ılgılı sonucu ıneternetten aldım Serbest T4 1.24 TSH 1.8 CIKTI.

bu durum normal gibi gözükuyor iken diğer sonuc benım aklımı karıstırdı  :icon_scratch: :icon_scratch:

Bu durumu yasayan varmı aranızda ??