Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - minis33

106
saol tatlım çok zor ya şu günler bir geçse .

meme ucundada yara var sütte memede kalınca sanırım enfeksiyon oldu .sağıyorum ama bebegin emmesi gibide pompa bitirmiyor. ağlaya ağlaya emziriyorum şimdi
107
süt iznini toplu alabiliyormuyuz?? yoksa bende kızımı 3 aylıkken bırakmak zorunda kalacam ki sütüm var emzirmek isityorum :(
108
arkadaşlar şu an ağrıdan duramıyorum  4 gündür sıtma nöbetleri oluyor hiçbiryerim tutumuyor bebeği zor alıyorum kucagıma ateş 39.9 bile gördüm dün bugun genel cerraha gittik kan tahlili ve ultrason istedi yarın sonuca göre eger kitle varsa sanrım memeyi açmadan alırız dedi ben nasıl olacagını netten bulamadım böle bişey başına gelen varmı?

antibiyotik agrı kesici verdi bebği emzirme filan demedi emzirmemde bir sakınca varmıdır sizce ?
109
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: şok olacaksınız
04 Mart , 2012, 14:55:17
 :caca: korktum yaa :toothy10:
110
bende izledim çok sevdim tam bana göre sürükleyici
111
iyiki doğum yapmadan sürekli yiyip içip yatmısım acısı çıkıyor valla,
annelik zor zanaatmıs vesselam :)
112
seda sizin bebiş ne kadarlık şimdi?
biz bugun 17.günümüzdeyiz umarım bu genze kaçırma kdönemini hemen atlatırız insan tek oluncada korkuyor işte :(

canım dediklerini yaptım saolsun başka arkadaşların forumda paylaştıgı tecrübeleri okuyup uyguluyorum bir nevi doktorculuk oynuyorum diyebilirim.burda okur okumaz hemen duşa girdim masaj yaptım sonra cıkınca sağdım ama o ağrı bir girdimi uyutmuyor beni aglıya aglıya yatıyıorum agrı kesici alıyorum.3-4 gündür özellikle akşam saatlerinde iyice artıyor.gün içerisinde emzirmekten gögüs uclarım da hassaslaşıyor sanırım akşam mahvoluyorum iyice.inş kısa zaman sonra atlatırız bu durumları.

sizce doktora gitmelimiyim bu gögüs agrısından?
113
Alıntı yapılan: simurg01985 - 27 Şubat , 2012, 16:13:08
Kızlar ıkınma her zaman kakayla ilgili olmuyor bebeklerin çoğu 2 aya kadar ıkınıyor bu çok normal benim kızımda uykuda bile ıkınırdı yüzü resmen renk değişimine uğrardı   ne olduğunu anlamazdık bebek büyüdükçe bu sorunlar kalmıyor o yüzden kafanıza o kadar takmayın  ;) bebek kabızsa zaten ıkınmadan çok ağlama ve huzursuzluk oluyor

evet canım uykuda bile yapıytor kızarıyor  bir çığlık basıyor sonra devam ediyor uykuya
bu durumun normal olduguna sevindim ilk bebeğim oldugu için insan takılıyor cnm ama sizlere sorarak rahatlıyorum.
114
inş canım ya
bende lansinoh kullanıyorum şuan nemlendiriyor güzel yumuşatıyor ama çatlaklar var halaa:(
sizde göğüste sızlama agrı oldumu ?sütü boşaltmama ragmen geceleri çok agrıyr gögsüm
115
inşallah canım ya tek kalacagım için biraz panik yapmaya başladım umarım sorun yaşamam
emerken gözümü ayıramıyorum kızımdan memede uyuyakalıyor sürekli uyarmak zorunda kalıyorum  öle agzını burnunu sıkmaylada uyanmıyor cadı .
gögüs ucu yaram ve agrılarda emzirmede işkence oluyor bu arada henüz geçmedi kremler banamısın demiyor arada bir saf zeytinyagıda sürüyorum düzelmedi bir türlü.

memenin ucunu vermemeye çalışıyorum ama uyudugu için sürekli gögüslerim şişiyor geriliyor agzına alamıyor kahverengi kısmı.

bide sağ gögsüm çok fena sızlıyor sırtıma vuruyor agrısı özellikle akşamları sağıyorumda gögsümü tam boşalmıor mu anlamıyorum ama ucundaki yaradan daha fena bir agrı oluyor aglıyorum hep ne yapacagımı bilemiyorum daha fazla..
116
selamlar yazdıklarınızı okudum bu olayın normal oldugunu biliyorum ama bnde çok panikliyorum yan tutuyorum önce sonra ters ceviriyorum o bir iki saniye gecmiyor sanki bir haftaya bebeğime artık yanlız bakacam çok korkuyorum umarım sakin olurum...

117
inşallah kısa zamanda atlatırız canım bu mühim sorunu :)
ben gece gündüz forumu takipteyim kızım şimdilik sürekli uyuyor maşallah bende nete girebiliyorum.
afiyet olsun kızına o zaman , benim ismimde mürüvvet.
118
aynen ya hamileliğimde bu kadar sorun olmamıstı bende çok kayısı incir yedim ama fayda görmedim dediğin gibi benimde düzene girmedi henüz kızım gündüz çok uyuyor gece uyanık bide yeni anne oldugum için her sesine kaldırıp kafayı bakıyorum o uyusa bile ben tedirginlikten uykuya dalamıyorum hareketsizlik var evet sadece emzirirken kalori harcıyorum sanırım :)

ama annem bir haftaya gidecek bu günleri arayacam sanırım.

uff inş düzelir ya başka bir rahatsızlık çıkmadan
119
canım 15 gün oldu ameliyat olalı kabızlık devam ilaçlarla wc ye cıkıyorum süreklide ilaç içmek istemiyorum yediklerime dikkat ediyorum bol sıvı tüketiyorum banamısın demiyor .
sen ne zamandır bu durumdasın;?
120
BEN EN İYİSİ ŞU TATLI İŞİNİ ABARTMIYIM :)
KABIZLIKTAN DOLAYIDA KİLO FİLAN VEREBİLECEGİMİ SANMIYORUM UFFF BİR DÜZELEMEDİM YA.
SEZARYANDAN SONRA HERKES BÖLE Mİ OLUYOR BEN DE Mİ SORUN VAR ARKADAŞLAR YA