28 Nisan , 2024, 00:19:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Balböceği

76
Insan bir umut bekliyor işte  :sad1: eğer olmayacaksa buna da şükür diyorum gerçekten en azında beni bekleyen meleklerin olacak  :amin: :crybaby2: buna canı gönülden inanıyorum  :crybaby2:

Akşam haberlerinde gördünüz mü bilmiyorum, kadın 13 kere sağlıklı doğum yapmış hepsi 45 günlük olmadan ölmüşler. 14. Kez doğum yapmış bu sefer doktorlar başında bekliyor çok sağlıklı oldugunu söylüyorlar. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin o kuzuya  :amin:

Asıl zor olan budur belki  :amin: Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlere eli ayağı düz evlatlar versin.   :amin:

Bir anne başka ne ister ki  :amin:
77
Alıntı yapılan: asya81 - 14 Ekim , 2013, 14:26:43
canım üzülme diyeceğimde vardır bundada hayır diye düşün Allahın hikmetinden sual olunmaz doktorlar öyle diyorsa ne yapacaksın
veren allah alan allah
büyük allahım oğluna sağlıklı mutlu ömürler versin :amin: tekrar sağlıkla istediğin zaman nasip olur inşallah kendine yüklenme oğluşun hisseder üzülür annesi
benim kızım iki yaşına gircek ben azcık üzüleyip hemen buruluveriyor garibim hiç üzüntümü belli edemem o yüzden allah dermansız dertler vermesin kimselere  :amin: allaha emanet olun
amin amin  :amin: zaten iyi ki oğlum varmış,  :amin: en azından ona bakınca biraz da olsa unutuyorum.

Herkes öyle diyor, biliyorum Rabbim isterse yine verecek  :amin: dediğin gibi daha büyük bir acıda olabilir  :sad1:

78
Alıntı yapılan: cigdemcrocus1501 - 13 Ekim , 2013, 12:13:50
ve ayrıca karnımı gorenler ve fiziğimi   az oldugunu soyluor morelım bozuluor.7.aya giridim ve aslında 62-63 ile hamıle kaldım zayıf değildim..acaba iç karnımmı buyuk (öyle diyorlar)  bebek sığıyormu dıye dusunuyorum??
dış görünüşte fark ediyor mu cinsiyeti bilmiyorum ama benimde karnım pek fazla yok 9 ayda 6 kilo aldım oğlum 4 kilo doğdu. Bebeğin sağlıklı olsunda gerisi boş, canını sıkmaya değmez.
79
Kızlar yüzüme bakıp konuşan yok,  :sad1: bebeğimin yüzde 90 alt tarafı sakat o büyük olan torbası ilerde dahada büyüyüp, patlayıp beni zehirleyebilirmiş.

Inanın kalbimi ferah tutuyorum her dakka her saniye dua ediyorum   :amin: : akşam istihareye yattım karma karışık rüyalar gördüm. Belkide Rabbim bu dünyada değilde öteki dünyada şefaatine Nail eyleyecek  :amin:

Buna da şükür   :amin: :crybaby2: ilkim öyle düştü arkasına şükür oğlum oldu bu da böyle nasip işte  :sad1:

Sabah hastaneden aradılar bugun hastaneye gideceğimiz saati söyleyecekler..

80
Amin amin  :amin:
81
Alıntı yapılan: asya81 - 12 Ekim , 2013, 15:05:17
allah ne ömür biçtiyse onu yaşayacağız  :amin: lütfen nette araştırma yalan yanlış şeyler hep üzer seni benim bir testte doktor özürlü olabilir dediydi 18. haftada ayrıntılı ultrasona soktu içim içimi yedi öldüm o iki gün nette araştırdım araştırdıkça kederim dahada arttı sen benim yaptığımı yapma dediğin gibi iki hafta daha bekle allah bi ol desin  :amin:
allahım kimseyi sınamasın böyle canıyla  :amin: :sad1: bekleyecem düzelecek inşallah  :amin:
82
Alıntı yapılan: Bensuuu - 12 Ekim , 2013, 15:01:03
canım cok üzüldüm ya allah sabır versın..ama ben kötu hissetmedım bence korkuldugu giib olmayacak acele etme iyi düşün iyi olsun..sağlıkla gelsin inş :amin:
amin amin amin  :amin: p.tesi tercümanla doktor psokoloğ eşliğinde konuşacaz, tam nedeni yanlış anlamak istemiyorum  :sad1: sorun ne sakatlığını geçtim ölür demeleri beni üzüyor. Benimde içim rahat eşimde öyle diyor ama ne olacağını bilmiyorum..  :crybaby2:
83
Bide sakatlığını geçtim ölür diye garanti veriyorlar  :crybaby2:
84
Alıntı yapılan: asya81 - 12 Ekim , 2013, 14:19:14
canım allah yar ve yardımcınız olsun :amin: kolay değil elbet ama allahtan ümit kesilmez baştan beri hep içinde vardı senin olumsuz his bunu olumluya çevir allahın izniyle inşallah düzelebilecek durumdur dualarım seninle
çok sağolun Allah razı olsun kızlar  :amin:

Ne olur dua edin  :amin: :crybaby2: her dakika ağlıyorum dua ediyorum acaba küçük olduğu içinmi göremediler diyorum.. 2 hafta beklemek istiyorum dedim eşime, zaten oda bişey diyemiyor sen bilirsin diyor üzgün oda belli etmemeye çalışıyor  :crybaby2:

İçimdeki korkular anlatacak gibi değildi Asya  :crybaby2: sabah oluyor bir sıkıntı akşamları yatamıyorum dua ediyordum allahım ne oluyor  :crybaby2: niye böyle hep bişey olacak hep hazırlıklı ol diyor içim  :sad1:

Doktora gidiyorum doktor iyi diyor ama benim içinde korkudan dolayı hep araştırıyordum hep özürlü çocuklara bakıyordum... İçimde hep hüzün vardı  :crybaby2: ne olur allahım eli ayağı sağlıklı yavrumu bana bağışla diyordum.. Oğlumda ben hiçbir testine bakmamıştım.. Ama bunda hergün hergün inceliyor araştıyordum..  :sad1:

Mevladan umudu kesmiyorum imtihan ediyor beni, en azında 2 hafta bekleyeceğim ne olur dua edin  :nazar:  :crybaby2:
85
Nette araştırıyorum habire  :'(

Benim gibi başına gelen biri doktora mesaj yollamış doktor şöyle yazmış

Cevap : Merhaba. Acele etmeyin bebeğin organlar yeni geliştiğinden mesane büyüklüğü düzelebilir ikili test normalse bir perinatoloji uzmanı usg ile takip eder olay düzelmezse Şii yönlendirir. Selamlar

Akşam eşimde gösteririm.  Bende beklemek istiyorum aslına 10 tane doktor muayane edinde içimde ümit koymadı  :crybaby2:
86
Alıntı yapılan: jelıbonee - 11 Ekim , 2013, 22:57:51
edaaaaa :-ooo

Kalbım sıkıstı okurken :sad1:

Allah yardımcın olsun gulummm, cok cok uzuldum. Iyı dusun tasın, ınsallah yanılır dr.lar. Acaba hamılelık ılerledıkce dengelemez mı kı vucudu,organları :(

Bılemedım,bılemem cok zor rabbım yardım etsın :y25:
bende bunu merak ediyorum, büyükçe düzelme olmaz mı acaba  :crybaby2:
87
Kızlar çok sağolun Allah razı olsun  :crybaby2: :crybaby2: 
Elimi karnımı koyduğum zaman hissediyorum orda can var pek fazla karnım olmadıgından belli oluyor  :crybaby2:

Ani bir karar veriyorum niye çok çabuk vazgeçiyorum diyorum  :crybaby2: bugun alacaklardı tabi ben ağladım sabaha kadar  :crybaby2: benim gözler şiş hala ağlıyorum bişey yeme içme dediler 10'da, saat oldu 4 tabi bu arada
Dua ediyorum bir mucize olsun  :amin:

Hastane büyük hekimler prfösör 2 anam yaşında 2 babam yaşında 4 doktor inceledi hani biride normal karşılamadı  :crybaby2: tekrar sabahtan bir umut kontrol oldum :( o doktorda problemi bende gördüm dediler Hagi diyecem ki, başka bir hastaneye gideyim ama burası en iyi hastanede en iyi doktorlar burda..

Bir hastanede daha var zaten randevum 23'de orda bu testi yapacaklardı keşke problemi bu hastane söylese erkenden giderim. Dini hastanede olduğu için sakatta olsa söylemiyorlar onlarda günah diyor..  :crybaby2:


Şaşırdım kaldım, p.tesi konuşacazda salı Çarşamba alacaklar  :crybaby2: Bayram zehir oldu
88
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.

Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim  :crybaby2: sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş  :crybaby2: asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş,  :sad1: belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş  :crybaby2: bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.  :crybaby2:

Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim  :crybaby2: niye diye hiç sormadım  :crybaby2: zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.  :crybaby2:

Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....

:crybaby2: :crybaby2:

Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona  :crybaby2: :crybaby2:

Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...

Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.  :crybaby2:

Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ  :crybaby2: Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben  :crybaby2: :crybaby2:
89
Canım iyi olmanıza çok sevindim  :nazar:

Evet Salçalı yemekler mide yakıyor hemde nasıl  ;D günüm ekmekle geçiyor benimde yemek yiyemiyorum hele ki sulu yemek..  :igrenc:
90
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
06 Ekim , 2013, 23:40:19
Verilmiş sadakan varmış vala  :honk: düşünmesi bile korkutuyor :(

Rabbim acil şifalar versin, kuzularına da hayırlı uzun ömürler  :amin: