30 Nisan , 2024, 16:48:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bihterp3416

136
Alıntı yapılan: gulum22 - 05 Şubat , 2012, 23:58:18
Alıntı yapılan: bihterp3416 - 05 Şubat , 2012, 23:52:32
slm kızlar ben geldim kızımla.. nasılsınız görüşmeyeli?
hosgeldiniz cnmm  :opucuk: iyiyiz sükür sen nasilsin  :opucuk:
hoşbulduk canım  :opucuk: iyiyim çok şükür ağırlaşmaya başladım artık zorla yürüyorum ya baldırlarım çok ağrıyor  :crybaby2: bugün temizlikte yaptım artık her tarafım tutulur  :k06: sen nasılsın nasıl oldun sancıların falan yok demi
137
Alıntı yapılan: __nil__ - 05 Şubat , 2012, 23:53:13
Alıntı yapılan: bihterp3416 - 05 Şubat , 2012, 23:52:32
slm kızlar ben geldim kızımla.. nasılsınız görüşmeyeli?

hg. cnm iyiyiz sen nasılsın nasıl gidioo
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür ağrılaştım artık zor hareket ediyorum bugün temizlik yaptım bayağı yoruldum sabah kalkamam herhalde  :k06: :k06: sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl
138
ben daha almadım karar veremiyorum hangisini alayım diye... prima herkes diyor ama sonra primadan vazgeçmek istersen diğer bezler pişik yapıyormuş diye duydum... molfixle primanın fiyatları hemen hemen aynımı bilen varmı
139
slm kızlar ben geldim kızımla.. nasılsınız görüşmeyeli?
140
30. HAFTA
Bebeğiniz...
Bebek bu hafta 27 santim boyunda ve yaklaşık 1400 gram ağırlığındadır. Bebeğinizin ritmik göğüs hareketleri hıçkırık tutmasından kaynaklanır. Bebeğinizin kilo artışı, erken doğma ihtimalinde vücut ısısını korumasına yardımcı olur. Lanugo ismi verilen ipeksi tüyler bebeğinizin cildinde yavaş yavaş kaybolmaya başlar. Kemik iliğindeki gelişmeden dolayı kırmızı kan hücreleri üretimi yapılır.

Siz...
Bu dönemlerde sol yanınıza doğru yatmanız, büyük damar yapılarınıza yeterli kanın gitmesine yardımcı olacaktır. Bu şekilde uyumakta problem yaşarsanız, bacak aranıza ve karnınızın altına yastık koymanız faydalı olabilir.
141
bendeki iştah hiç kimsede yoktur herhalde çok yiyorum en başta da tatlı tatlı ayy bak yine canım istedi  :toothy10: :ehi: :ehi:  daha 30. haftamdayım 13 kilo almışım sonum hiç iyi görünmüyor kızlar :ehi: :ehi: :toothy10:
142
30 haftayaşındayım; bu günlerde anneciğim hep sol tarafına yatıyor böylece organlarına kan gidişi ve kan dönüşünün en az şekilde engellenmesini sağlıyormuş. Bu şekilde uyumakta zorlanınca karnının altına veya bacaklarının altına yastık koyuyor. Mide yanması olmaması içinde vücudunun üst kısmını alt kısmına göre hafifçe yukarıda tutuyor. Lanugo tüylerim kaybolmaya başladı, göz kapaklarımı düzenli olarak açıp kapatabiliyorum tabii 1,5 kilo oldum artık. Biliyor musunuz kemik iliğim kan yapabiliyor artık...

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah bebeğime
143
selam kızlar ben geldim :k06: ya bayağıdır giremiyorum öyle ara ara bakıp hemen çıkıyorum bilgisyar başında çok duramıyorum belim çok ağrıyo şu sıralar sol göğsümün altıda ağrımaya başladı sanki bıçak batıyor  :crybaby2: :crybaby2: artık zorlanmaya başladım ya  :cildir: sizlerde iyisinizdir inşş öpüyorum hepinizi :opucuk: :opucuk:
144
Alıntı yapılan: fatoş2009 - 01 Şubat , 2012, 21:11:07
selm güzel anneler biz geldik çokk hastayım yaaa bir grip olmuşum öksürük falan kafamı kaldıramıyorum 6 gündür yeni kendime geldim ama yine aynıyım sankiii
selam canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar soğuk salgın var ortalıkta
145
canım arkadaşım gözün aydın tebrik ederim ... sonunda paşanı kucağına aldın demek.. Allah analı babalı büyütsün çok sevindim inşş şimdi iyisindir canım :amin: :amin: :nazar:
146
ayy canım yeni gördüm ya demek fıstık acele ediyor çıkmakta sıkıldı ama iki hafta daha beklesin dişini sıksın biraz fıstık kızın :k06: canım geçmiş olsun inşş biraz daha bekler gelmek için.. idrarındaki mikrobuda düşünme ben her doktora gittiğimde çıkıyor hamilelikte oluyormuş cnm inş yarın çıkarsın gerçekten hastane çok sıkıcı Allah yar ve yardımcın olsun :amin:
147
29. HAFTA
Bebeğiniz...
Bebeğinizin boyu yaklaşık 26 santim ve ağırlığı 1250 gram civarındadır. Göğüslerdeki süt üretimi, dolaylı olarak bebek tarafından da uyarılır. Erkeklerde böbrek üstünde bulunan adrenal bezler androjen hormonu üretir, kan dolaşım sistemi ile plesenta östrojene dönüştürülüp, prolaktin hormonunun üretilmesini destekler.
Bu hafta da bebeğin bağışıklık sistemi ile ilgili gelişmeler olur. 29. haftada gelişmeye başlayan bağışıklık sistemi, doğum sonrasında anne sütündeki antikorlar yardımı ile güçlenir.

Siz...
Hamilelik ile ilgili şikayetleriniz bu dönemde artabilir. Ciltte kuruma normaldir. Karnınızdaki bebeğin büyümesi ile sizin ağrılarınızın artması normal olup. doğum sonrası geçecek ağrılardır. 
148
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki " kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor". Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim. :nazar: :nazar: :nazar:
149
çok sağolun kızlar rabbim giydirdiğim günleri de gösterir inşş  :amin: :amin: :nazar:
150
Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 24 Ocak , 2012, 23:21:54
bihtercim güle güle giysin prenses çok güzelleralt açmanız tulumların bayıldım hepsine
çok teşekkürler canım inşş Allah nasip ederde giydirip fotoğraflarını çeker öyle atarım inşş  :amin: :amin: