03 Mayıs , 2024, 12:29:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - songulaygn

1
Selam sekerler epeydir bu sayfamda yoktu beni tanıyanlar bilir ben de o kadar uğrasmama rağmen cocuğu olmayanlardandım. Bu bayram bana en güzel hediyesi ile geldi 6 haftalık hamileyim bebişimi ultrosonda gördüm minnacık yavrum 1 sene aradan sonra artık umudumu kestim derken bi baktım hamileyim. 1 ay öncesinden adetim 4 gün gecmişti sonra oldum 2 gün sürdü ondan sonra ağustos ayında da hiç adetim olmadı 10 ağustosta olmam gerekirken kahverengi akıntım ve 2 damla kanımdan baska hiç olmadım sahurda test yaptım 2 çizgi cıktı hemen sağlık ocağına gittim sonra doktora ultrosana gittim gördüm Allah herkese nasip etsin cok dua ettim kim ne dediyse yaptım sonunda oldu cookkk sevinçliyim :nazar: :hello2:
2
Kızlar bişey sorcam akıl verin.. Gecen ay yani nisan da 27 gün aradan sonra adet oldum 2 gün sürdü ve cookk azcık geldi 28 günlük aradan sonra gecen 26 mayısta bi daha adet oldum normal 5 gün oldum amaaa temizleneli 11 gün gecti 2-3 gündür benden koyu kahverengi akıntılar gelmeye basladı sanki adet olcakmısım gibi karnım ve belim ağrıyo arada bir midem bulanıyo tansiyonum öncekilerime bakarak cok düşük boyna karnım acıkıyo.... gibi tuhaf belirtilerim var acaba üstüne görme diye bir olay varmıs hamileyken adet olunabiliyomus acaba hamile miyim neden oluyor bunlar bilenler varsa beni bilgilendirsin ve ne yapmam gerekiyo bana yardım edin..
   Bu arada facebook ta songül ay aygün diye girerseniz beni arkadas olarak ekleyebilirsiniz ben sizlerden geldiğini anlarım böylece daha rahat iletişim kurabiliriz :flowers:
3
Herkese merhaba ben songül 10 aylık evliyim 23 yasındayım karabüklüyüm ben de cocuk cok arzuladığı halde bebek sahibi olamayanlardanım siteyi şööyyleee bi gezdim cookk hosuma gitti bende burda olayım diye düşündüm inşallah cok iyi vakit geciririm sizlerle  :love7: