28 Nisan , 2024, 02:21:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


100 DE % DOĞAL...

Başlatan sevda, 21 Aralık , 2007, 15:15:14

« önceki - sonraki »

sevda

Bebek beslenmesinde tek yüzde 100 doğal çözüm olan Berker Organik hiçbir yapay katkı maddesi, kimyasal madde, hormon ve tarım ilacı içermiyor.


Çarmosan, bebeğinin sağlığına ve gelişimine özen gösteren tüm anneler için, ülkemizin yüzde 100 doğal tek organik biberon maması Berker Organik'i, Türkiye'ye sundu. Avrupa'dan ithal edilen ve 1 numaralı maması sadece eczanelerde satılacak olan Berker Organik, devam maması ve devam sütü ile birlikte, bebeklerin ihtiyaç duyduğu en gelişmiş doğal besin kompozisyonunu içeriyor.

Berker Organik, ilk 6 ay içinde anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda ve anne sütünün ardından normal besinlere geçiş sürecinde, bebeklerin yüzde 100 doğal organik besinlerle dengeli ve yeterli beslenmesini sağlıyor.

Berker Organik Biberon Mamaları, doğal çevre koşullarında, doğal gıdalarla beslenen ineklerin organik sütünden, yüksek hijyen koşullarına sahip tesislerde, organik besinler için en sıkı kontrol aşamaları uygulanarak üretiliyor. Berker Organik mamaları, hiçbir yapay katkı maddesi, kimyasal madde, hormon, tarım ilacı ve genetik olarak değiştirilmiş organizma içermiyor. Sağlıklı ve lezzetli Berker Organik mamaları ile bebek, ihtiyacı olan bileşimleri alırken, doğallığın sağlığı ile büyüyor.

0 – 3 yaş için, 3 etapta doğal ve sağlıklı beslenme...
Doğumdan itibaren kullanılabilen probiyotik ilaveli Berker Organik 1 sadece eczanelerde satılıyor. Berker Organik 1, proteini anne sütüne adapte, Türkiye pazarındaki ilk ve tek organik başlangıç biberon maması olma özelliği taşıyor. Probiyotik ilaveli Berker Organik 2 de, 5. aydan sonra kullanılabilen Türkiye'nin tek organik devam maması. Probiyotik ve meyve ilavesiyle Türkiye'deki tek organik devam sütü olan Berker Organik 3 ise, 9. aydan sonra 3 yaşına kadar kullanılabiliyor.