27 Nisan , 2024, 18:22:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Yumurta Çatlatma İğnesi Yaptıran Arkadaşlar

Başlatan Elmalı_kurabiyem, 18 Aralık , 2007, 21:08:27

« önceki - sonraki »

melıssa27

merhaba canım teşekkür ederim.bende klomen bittikten sonra 3 4 gün yumurta takibine gittim.iki tane yumurta vardı,22mm olmuştu boyutu dr.tam zamanı dedi ogün çatlatma ignesi yaptırdım bugün ignenin 16.günü ama karnım agrıyor adet olacakmışım gibi yani umutlu degilim canım.ne yapalım hayırlısı.bakalım ne zaman olacak bebişler.

destina

inşallah canım üçümüzde bu ay hamile kalırız canım
anne olmak istiyorum

gülay t.

Kızlar Klomen kullandıktan sonra doktor yumurtaları kontrol ediyor ve ortalama 20-22 mm olunca çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz. Bu iğneden yaklşık 36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor. Çatlamanın olduğu saatlerden itibaren günaşırı ilişki öneriyor doktor 1 hafta boyunca. Eğer döllenme olursa 1 hafta 10 gün sonra yapılan kan testiyle ve çıkarsa idrar testiyle anlaşılabilir. Ama hamilelik varsa adetten önce de çıkar kan tahlilinde.

reyyan42

KIZLAR BENDE TAM 4 DEFA ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIRDIM Bİ SONUCA VARAMADIK BENİM AĞRIM SANCIM HİÇ OLMADI DOKTORUM AŞILAMAYA GEÇTİ AMA BEN DAHA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM TEDAVİYİ BIRAKTIM 4 AY BİTKİSEL TEDAVİ GÖRDÜM O DA BİTTİ Bİ SONUÇ YOK SONRA SOĞAN SUYU İÇTİM ŞİMDİDE 2 GÜN GECİKTİM BİLMİYORUM ARTIK NOLACAK.
ARKADAŞLAR ARANIZDA BİTKİSEL İLAÇ TEDAVİSİ GÖREN OLDUMU HİÇ...

destina

kızlar bende bu ay vuruldum iğne bakalım hakkımızda hayırlısı
anne olmak istiyorum

кคг๔єlєภ ♥ ♥

merhaba sorum su arkadasla ben polıkıstık overlıyım ve catlatma ıgnesını bnmde kullanmam gerekıyormu ......sımdıden tesekkurler :nazar:


destina

caNIM KLOMEN KULLANDIYSAN ÇATLATMADA VURUYORLAR AMA SEN DOKTORUNA SOR CANIM. YADA PC DE ARAŞTIR.
anne olmak istiyorum

gülay t.

Kardelencim çatlatma iğnesini doktor öneriyor. Eğer gerek görürse, polikistik overli olmak gerekmiyor bunun için. Bazen yumurtalar yeterince büyümüyor  o zaman doktor önce yumurta büyütücü ilaç veriyor ardından da duruma göre çatlatma iğnesi veriyor.

sibel28

bende klomen yazdırdım daha kullanmadım..eger hamiş olamazsam çakşır suyu icecegim...

gülay t.

Aysuncum ne işe yarıyor çakşır suyu tam olarak ve nasıl birşey haberin var mı?

кคг๔єlєภ ♥ ♥

Alıntı yapılan: aysun25 - 04 Mart , 2009, 12:12:02
bende klomen yazdırdım daha kullanmadım..eger hamiş olamazsam çakşır suyu icecegim...
cok tesekkuer ederım arkadaslkar ben en kısa zanda dr gıdımm  :-\


özege

Arkadaşlar ben de ovıtrelle iğnesi bu akşam vuruldum.doktor bana koldan da yaptırabilirsin dedi.yumurtama baktı 15 mm olmuş dedi iğneyi 2 gün sonra yaptır dedi.1 yıldır olmuyor inşallah bu sefer olur.

efsane

ben ilkez duyuyom ole bi igne valla bende prengly duymustum inseallah ise yarra rabbim hepnizin gobisni doldursun :amin: :amin:

hanedan

arkadaşlar hepinize selamlar.ben de bu ay ilk kez ovitrelle vuruldum.doktorum kalçadan demişti ama başka bi hastanede vurdurdum iğneyi koldan yaptılar.farketmez dediler .daha önce 4 kez düşük yaptım onlara kendiliğinden kalmıştım ama şimdi 1 senedir kalamıyorum pko luyum.inş iğne işe yarar ve düşmez..Allah herkese evlat sevgisi tattırsın inşallah.

..BahaR●●

Bende şimdi hastaneden geldim pazar günü ovitrelle vurulucam göbekten arkadaşlar bu çatlatma iğnesi ile ilk ay hamile kalan varmı aranızda merak ediorum ya...