27 Nisan , 2024, 16:51:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Merhaba arkadaşlar

Başlatan Derya_Mustafa, 08 Aralık , 2007, 16:48:51

« önceki - sonraki »

Derya_Mustafa

Bende aranıza yeni katıldım gerçekten forumlardaki bilgiler çok yararlı.Ben 4,5 aylık hamileyim ve bi oğlum olucak yani bu siteye daha çok uğrucam oyüzden en iyisi üye olmak dimi  :tongue3:
DeRyA;)

Derya_Mustafa

Hoşbulduk yaprak,ben siteyi çok sevdimya çok süper bilgiler var tecrübesiz bi anne adayı olarak çok ihtiyacım var böle şeylere.bu arada senin bebeğin varmı yada evlimisin
DeRyA;)

yeliz&osman

hoş geldin :flowers: :flowers:  derya bu sitede ne ararsan bula bilceğine inanıyorum sormak istediğin aklına takılan ne varsa cekinmeden sorabilirsin elimizden geldiğince sorularına cevap veririz inşallah bebeğinide sağ salim kucagına alırsın seni  :opucuk:

Derya_Mustafa

Arkadailar çok saolun walla zaten başınızı çok ağrıtırım bu konuda eminim bezini kremini herşeyini düşünüyorum.Hatta kocam biraz abarttığımı sölüo ama ben anneyim dimi.
Yaprakcım ben İstanbulda yaşıorum eşim askeri personel tayinciyiz yani bu yaz evlendim korunmadım zaten hemende hamile kaldım ama pişman diilimya içimde bişi olduğunu bilmek çok güzel bi duygu bide kucağıma alsam başka bişi istemem.Ben bilgisayar programcısıyım ama evlilik ve sürekli şehir değiştiriceğimizden dolayı ev hanımıyım. :honk:
DeRyA;)

Derya_Mustafa

Ben küçüğüm daha 22 eşim 34 aramızda 12 yaş war.Baya çok dimi ama oldun benden önce yaşlanıcakya kıymeyimi bilir  :toothy10:
DeRyA;)

duru boncuk

hoşgeldin deryacım merak ettiğin şeyleri elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım umarım bi faydam olur çünkü bende hamileyken çok şey merak ediyodum  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

sevda

Canım hoşgeldiniz analı oğullu allahım sana güzel ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşamanı nasip etsinnn her konuda yazışırızz fıstıkım.... :opucuk: :flowers:

Derya_Mustafa

Walla çok teşekkür ederim hepinize ben çok meraklıyım birazda abartıorum galiba doğduktan sonra bebeğimi kimseye sevdiremem gibi gelio.Çok kıskanırım bide çok titiz olurum galiba ama böle onu taşıyınca bide okadar sıkıntı çekince insan kıyamaz kıskanır dimi?
DeRyA;)

Derya_Mustafa

Yaprakcım bilio kıymetimi ama bebek olunca belki benimkini bilmez ozaman naparım bilmem.Bebeğin ismini Yağız Efe düşünüyoruz ben tek Efe istiyodum ama eşimde Yağız ını ekledi açıkcası benimde hoşuma gitti şimdilik onu düşünüyoruz ama kesinde diil.
DeRyA;)

sevda

Evet kıskanman çok doğal çünkü onu gözünden bile sakınıyorsun annelik bu olsa gerek... ;)

Derya_Mustafa

Arkadaşlar size bişi sorcam gerçi forumda okudum hangi bez iyi die genelde herkes prima kullanıo galiba ama ben babystar ı merak ettim.Aranızda hiç kullanan oldumu türk malıya param yabancılara gitmesin istedimde....
DeRyA;)

-Butterfly-

deryacim hosgeldin, :flowers:

insallah kolay ve  guzel bir hamilelik gecirirsin .. hayirli dogumlar diliyorum

bebeginin ismini erkenden bulmussunuz  bravoo biz 9 ayda zor karar veridik ilk dusundugumuz ismi koyduk yani bosuna 9 ay aranmis olduk ismiyle yasasin bebeklerimiz  ..

insallah aradigin her turlu bilgiye burada ulasirsin bizde elimizden geldigince  sana yadimci olmaya calisiriz!!

ama madem sende bilg. programcisin bizim bilmedigimiz seylerdede sen bize yardim edersin  :k06: dimiiii edersinnnn  :opucuk: :opucuk:



duru boncuk

deryacım biz forum olarak sanırım babystar ın kampanyasından denedik ama sanırım kimse beğenmedi bende dahil  :-\genelde prima ve huggis kullanıyoruz yanii ben primadan memnunum  :icon_thumright:

sevda

Canım bizde primacıyızzz veee çoook mennunuzzz babaystarrr pek star olamadı malesef forumdaa... :k06:

Derya_Mustafa

Buse&Ayberk...Oğlun çok şeker ne kadarlık oldu?Benimkide bi doğsada büyüdüğünü görsem bu arada bilg. ilgili yardım ederim.Walla ben hamile kaldığımda hep erkek ismi düşündüm sağlıklı sıhhatlı olması önemli ama içinden hep erkek geçiodu.Allah gönlüme göre werdi şimdi merak ediorum saolun hepiniz yardımcı oluyosunuz.Bez markası merak ediodum primada karar kıldım heralde en iyisi o.
DeRyA;)