29 Nisan , 2024, 10:50:55

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


minik kusum bırgulum

Başlatan nihalim, 07 Aralık , 2007, 12:49:54

« önceki - sonraki »

nihalim

canım sevdamm demek geldın sayfamıza coksevındım canımboyle sende buse gıbı arasıra ugrakı kendınızden mahrum bırakmayın bızı evet canım cuma gunu gıdıyorum bızı ozleyım emı... :k06: :k06: :k06: umarım arhanım da ıyıdır senı ve arhanı opuyorum canım bye... :opucuk:

sevda

Arhancım yaramazlıklarına ve mızmızlıklarına tam gaz devam ediyor hayatım .... :-\
Merak etme busemde bende seni yanlız bırakmayızz bu arada çok özliycezz haberin olsun ama dönüceksin nede olsa en azından 14 günlük bir bekleyiş olucak aslında uzun ama aile hasreti giderileceği için kısmıyosss... ;)

-Butterfly-

Niloscum   iyi yolculuklar hayatimmm  :D Insallah  saglicakla donun evinize :amin: simdiden kayifli bir tatil diliyorum sizeeeee :opucuk:



nihalim

merhaba canım arkadaslarım ben donduuum.... :hello2: ama unutulmusum yav kımse sormamıs benı  :caca: neyse ben dondum kızımda cok buyudu neler yapıyor neler en kısa zamanda tekrar yazıcam hepınızı opuyorum gorusmek uzere bye...

duru boncuk

hoşgeldin nihalcim nasıl geçti tatilin en kısa zamanda anlat bak merakla bekliyorum canım minik birgül neler öğrenmiş bakalım tabi fotoğraflı bir anlatımı tercih ediyorum ona göree :k06: :k06: :k06: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

CANIMMM HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN NEDEMEK UNUTLMUŞUM AAA HİÇ OLURMU AMA DİĞER SAYFADAN GELEMİYORUM BURAYA YAA ONDAN VALLA UNUTULMUŞ DEĞİLSİN SENİ ÇOK SEVİYORUZ BİLİYORSUN CANIM BENİM GÜZEL ARKADAŞIM VE GÜZELLER GÜZELİ MELEĞİ.... ;) :opucuk: :flowers: :flowers:

nihalim

sagolun arkadaslar sevdacım ve ozgulcum bende artık buraya ugrayamıyorum hazıran temmuz bebeklerı sayfasına yazıyorum herkeste orda zaten buraya vakıt kalmıyo acıkcası  :suclu: arada ugramaaya calıısım barı demı  :opucuk: