DOĞUM SONRASI LEKELERİ

Başlatan nergis, 05 Aralık , 2007, 11:45:54

« önceki - sonraki »

nergis

 merhaba doğumdan sonra oluşan cilt lekeleri için arnavut kremi diye bir krem olduğunu duydum. Benim cildimde doğum lekeleri kaldı. Kullanan ya da bilgisi olan var mı..Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

şerife Berat

merhaba canım benım goguslerımde ve gobegımde baya koyu renkte lekeler olusmustu zamanla gectı herhangı bı krem kullanmadım.

sevda

Bende bir lekelenme söz konusu olmadı ama bu kremide ilk defa duyduğum için hiçbir fikrim yok güzelim ama doğum çizgisinin zamanla gittiğini söyleyebilirim sana... ;)

-Butterfly-

guzelim bendede olmustu hemde yuzumun bir cok bolgesinde  ama  zaman icerisinde geciyor hatta bende kalmadi diye bilirim.. kac ay oldu dogum yapali?



nergis

CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER... BUSECİM BEN DOĞUM YAPALI 14 AY OLDU VE YÜZÜMDE UFAK TEFEK DE OLSA KAHVERENGİ LEKELER KALDI. ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL KIZIM İÇİN BU UFAK SIKINTIYA DEĞER AMA SİZLERE SORMUŞ OLDUĞUM KREMİ ALDIM UMARIM FAYDASINI GÖRÜRÜM.. :flowers:

ღ°cerenay.♥.

Alıntı yapılan: nergis - 05 Aralık , 2007, 11:45:54
merhaba doğumdan sonra oluşan cilt lekeleri için arnavut kremi diye bir krem olduğunu duydum. Benim cildimde doğum lekeleri kaldı. Kullanan ya da bilgisi olan var mı..Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

canım bende lekeler için çare arayanlardanım .
ben doğum yapalı  4,5 sene oldu ama lekeler geçmedi
bu kremi nereden temin ettin acaba ?
birde kullanmaya başladıysan , işe yarayıp yaramadığından haberdar edersen sevinirim.

-Butterfly-

 :icon_scratch: himmm epeyce olmusss  ama ben hamilelik doneminde cok dikkat ettim cok yuksek faktorlu gunes kremleri kullandim balkide o yuzden kalici olmadi  cunku hamilelik doneminde bu lekeler zaten olusa biliyor bazi insanlarda  ama gunesta kaliciligini artiriyor vede daha cok  olusuyor  .. hemilelik doneminde sanirim yuzunu kremle korumadin  belki oyuzden kalici olmustur  ama kremini bulmussun insallah fayda saglar .. birde ismi nedir kremin  ve site adreseni verirsen ayni sorunu yasayan arkadaslara fikir olur  :icon_thumright:



ღ°cerenay.♥.

ben hamileliğimde koruyucu krem kullanmadım.lekelerin oluştuğunu farkettiğimde ,hatta giderek arttığını, şapka takmaya başladım.
ama burda güneş çok yakıcı , hamileliğiminde yaza gelmesi epey bir dezavantaj oldu benim için :sad1:
ama ben krem bulamadım hala , bir krem denemiştim , eczane yapımı,
önce işe yarar gibi oldu ama olumlu netice alamadım ,lekeler hala duruyor :sad1:

e.fatma

merhaba nergis,
arnavut kremini nette araştırırken aynı şeyi seninde sorduğunu gördüm. ve bu kremi temin ettiğini yazmışsın. nereden ve nasıl temin ettiğini yazarsan memnun olurum. Kullandıktan sonra faydasını gördünmü, krem hakkında detaylı bilgi verirsen inan çok sevineceğim. bu kremi araştırıyorum ama nereden ve nasıl temin edildiği hakkında bir bilgi bulamadım ve arnavut bir tanıdığımda yok. Göz bölgesine de kullanılıyormu, biliyormusun.