acil adres verin.istanbuldaki tüpbebebk merkezleri hakkında.

Başlatan DENİZLİ, 24 Kasım , 2009, 13:24:55

« önceki - sonraki »

DENİZLİ

 :crybaby2: arkadaşlar 3 aydır aranızda yoktum .yeni işlerimi hallettim. belki hatırlıyanınız vardır beni.8 yıllık evliyim 2. tüpbebebk denemesi olcak.aşılamada oldum. eşim 8 ay önce varikoselden ameliyat oldu.doktorlar tekrar tüpbebek dediler. istanbul tüpbebek merkezi varmış tavsiye etti buradaki doktorumuz.bu merkeze giden yada duyan varsa bilgi paylaşırmısınız . :director:

betülreyyan

canım allah yardımcın olsun

ama ne olur dua et eğer bu mesajımı bugün okursan dediğimi yap

bugün arefe hacıların arafata çıktığı gün duaların en makbulu  arafatta yapılan duadır.tam öğle namazı sıraları 12 ila 1 arası
deki;
"rabbim ellerimi arafatta sana dua eden hacıların elleri üzerine koydum sende benim duamı orada yapılıyormuş gibi kabul et. rabbim sen benim için hayırlı ve afiyetli olanı ver. sen benim çektiğim sıkıntıları içimdeki bebek özlemini ve bebek olmamasındaki sebeplerimi bilensin ve bu sıkıntılarımı çözecek olan tek sensin özlemimimi giderecek olan tek sensin "diye daha eklemek istediklerinde varsa ekle dua et elini karnının üzerine koy abdestli bir şekilde 3 ihlas oku ( ihlas suresi= bismillahirrahmanirahim gulhuvallahu ehad....allahus samed lem yelid velemyuled velemyeküllehü küfüfen ehad sadakallahül azim)

ama dediklerimi inanarak yap
rabbim büyük
yer gök dua ile
HAYDİ RABBİM YARDIMCIN OLSUN
İYİ BAYRAMLAR

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


ozdemir

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.