arkdaşlarrrr fikirlerinizi bekliyorum..........

Başlatan sinemsin, 07 Kasım , 2007, 16:18:25

« önceki - sonraki »

sinemsin

arkdaşlarrr haftaya kocamın doğum günü ve ben basit küçük süprizler arıyorum (çalıştığım için çok zaman bulamıyorum hazırlanmaya) bu konuda çok beceriksizim ve eşim evde olmayı daha çok seven bir insan evde bişeyler yapayım diyorum ama yardım ve fikirlerinizi bekliyorum....

ARMAĞAN

SİNEMCİM ŞUNU TAVSİYE EDEBİLİRİM. EVE ÖNCE SEN GELİYOSAN KÜÇÜK KÜÇÜK MUMLAR VARYA HANİ ONLARDAN EVİN HERYERİNE YAK. ROMANTİK OLUYODA. SONRA YATAĞIN ÜZERİNİ VE YERLERİ GÜL YAPRAKLARI SERPİŞTİR.  SONRA GÜZEL BİR MASA HAZIRLA ŞÖYLE ÇİÇEKLİ MUMLU. PASTAYIDA UNUTMA SAKIN. HOŞ ROMANTİK BİR MÜZİĞİDE AYARLADIKTAN SONRA, ÜZERİNE ŞÖYLE DEKOLTELİ BİŞEYLER GİY, LAMBALARI SÖNDÜR VE EŞİNİ BEKLE.


YALNIZ BU DEDİKLERİM BAŞBAŞA BİR DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI İÇİN. AİLELERDE GELECEKSE EĞER SALLA GİTSİN. ÖYLE HİÇ ROMANTİK OLMUYO ÇÜNKÜ  :toothy10: :toothy10:

sevda

Bak bende geçenli senelerde sevgililer gününde eşime süpriz yapmıştım


Öncelikle çok sevdiği yemeklerden yap
sonra

küçük mumlardan ben sanırım 80 taneydi salondaki sehbayı kaldırıp kocaman bir kalp yapmıştım burası bizim dans pistimizdi.

sonra...

masaya güller koymuştum ve küçük parlak boncukalardan her tarafa dağıtmıştım masamız ışıldıyordu..2 büyük mumumuz vardı onları yaktım ... yerdeki mumları yaktım vee en sevdiğimiz şarkıyı koydum veee dansımızı yaptık msanaın yanına en savdiği markadan 2 tane hediye aldım vee varan bir sonrada varan 2 yaptım ve yemeğin belli yerlerinde hediyelerini verdim gerisi sansüre girer... :k06:

şerife Berat

sevdacım seni tebrik ediyorum romantik bi akşam yemeği ve sonrası :love9:  yaşatmışsın eşine  :icon_thumright:

ya ben işten eve gıttıgımde saat 7.30 oluyo esımde saat 4.15 de evde oluyo ıstesemde ondan erken eve gıdıp boyle bıseyler hazırlayamam ancak hafta sonuna denk gelırse oda ölme eşeğim ölme .... yani.o yüzden bu konuda tecrübeli değilimki bişeyler yazayım canım sana ama sevdanın fikri çok guzel  :aferin:

armaganınkıde güzel tabi ama yatagın uzerındekı gul yapraklarını temızlemen uzun zaman alabılır  :ehi:

sinemsin

arkadaşlar fikirleriniz çok güzel teşekkür ederim.

ARMAĞAN

GÜL YAPRAKLARINI TOPLAMAK ÇOKMU ZOR CANIM. ŞÖYLE ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYLE HÜÜÜÜPPP YAPICAN BİTECEK.  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

bengü

valla benim kocisin dogum günüyle kizimin dogum günü ayni gün oldugundan bütün sülale bizde oluyo vede bize ormantizm felan kalmiyo.sevgililer günü felan desem  iki tane cocuk pesinde uyuttuktan sonra desem o romantizm ortami esinin yaninda hazirlamak bütün romantizmin icine eder en iyisi cocuklarin büyümesini beklemek hatta evlendirdikten sonra ozamanda romantizm yapasi gelmez insanin amaaaaaaaaaan.ama cocuklar okula giderken erken yatiyolar bak ozaman olabilir :icon_thumright:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

pelinim

bengü haklısın iki çocukla romantizm yaşamak biraz zor..çocuk olmadan önce bende çok sürprizler yapardım arkadaşların anlattıklarına benzer..ama şimdi uyumayı sevmeyen bir kızım ve küçük bebeğimle zor.Allah onlara sağlık sıhhat versinde gerisi önemli değil.


bengü

dogru canim tabiki romantizm yapamiyoruz diye cocuklara kizacak degiliz insan istedikten sonra her yeri romantik hale getirebilir.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme