Doğumu Yaklaşan Arkadaşlar______28 + (Neler Yaşıyorsunuz?)

Başlatan DER!N, 29 Ekim , 2009, 15:10:22

« önceki - sonraki »

мiŁenα.

ben suan bebegımın saglıgını dusunuyorum nedense hep benı buluyor ..

offfff neden yaa ıns bırsey olmaz


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

bişey olmaz ayşecim üzme kendini bende çok endişelendim erken doğum olucak die hep korktum ama bak şükür bu zamana geldik canım iyi düşünelim iyi olsun canım :opucuk:
kızlar bu gün kontrolümüz vardı bebeğim çok iyi  :nazar: 1,855gr :nazar: olmuş canım benim :love9: bazen hiç hareket etmiyo bazen çok hareketli olduğunu söyledim bu dönemde normal olduğunu söyledi dr. kasık ağrılarımı söyledim kan idrar tahlili istedi ama sonuçları gösteremedim dr. doğuma gitmiş :-\ netten idrar analizlerine baktım değerlerim çok hoş değil sanırım idrar yollarımda mikrop var yarın göstericem sonuçları inş. önemli değildir  :amin:
domuz gribi aşısınıda sordum hamileler için olanı henüz türkiyeye gelmedi bu durumda seni kapsamıyo bunu düşünme dedi gülfercim yani o aşılar gelene kadar biz doğururuz canım  :k06:
birde en güzel yanı bu ay sadece 1 kilo almışım kızlar onunda yarısını bebeğim almış zaten  :hieyt: :hieyt: meğer benim bu kadar çok kilo almamın sebebi şekermiş o şişirmiş beni böyle :cildir: neyse nerden dönsek kardır ayda 3 kilo nerde 1 kilo nerde  :hello2: :hello2: şimdilik bukadar kızlar kontrolüm yarın devam edicek diğer gelişmeleri yarın yazarım  :D

мiŁenα.

maşallah canım :nazar:

bende domuz grıbını sordum ben yaptırma taraftarı deılım dedı doktorum..saglık bakanı yaptırın dıyor dedı ama ben ıstemıyorum dedı...

ıllada yaptırcam dersen aysecım dedı yaptır dedı...ama bende onunla hem fıkır oldugumu acıkladım..


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

ben kesinlikle yaptırma taraftarı değilim ki gelmemiş zaten henüz ama gelsede düşünmüyorum hem bugün doktor hamilelerin vüctları diğer insanlardan daha dirençsiz olduğu için şuan türkiyeye gelen aşılardaki maddeleri kaldıramıycadan  onlara saf aşı gelicek dedi buda size yetişmeyebilir bunu düşünme dedi
benim anlamadığım küçük çocuklarada bu aşı yapılacak onların minnacık vücutları çokmu dirençli bence küçük çocuklarada bu gelen aşılardan yapılmalı şuan ellerindeki aşıları çocuklarda kullanmaları yanlış

мiŁenα.

aynen ama ınsan onu dusunmuyor suan aman o vırus bulasmasın...ıyı olsun dıye dusunuyor ama ole deıl...vırus tehlıkelı olacak aralık ocak subat aylarında sız dogum yapmıs olcaksınız...ama bızım vucutlar o aylarda dırencsız ve kıs ayı grıp olma olasılıgın daha yuksek


:love9: :love7: :love9:


< ESLAL >

öyle deme güzelim iş doğurmakla bitmiyor yeni doğum yapmış olucaz tam loğsalık dönemimize gelicek hem minnacık yavrularımız olucak hastanede kalıcaz bebeklerimizi doktora,sağlık ocaklarına götürcez tehlike bizim içinde devam ediyor olucak anlıycan Allah korusun hepimizi herşey Allah'tan yapıcak birşey yok ama tedbirli olmamız lazım

DER!N

Ezgicim maşallah canım, annesi de kuzusu da süper ALLAH c.c. nazarlardan saklasın. Kilosu da gayet iyi.  :nazar:

Umarım idrar sonucunuzda da önemli bir şey çıkmaz ufak çaplı ilaçlarla hallolur.

Kontrol günüm gelsede ben de gitsem deli olucam çok uzun sürdü 2 hafta geçti hafta içi giderim artık  :'( 3 haftadır habersizim bebişten Allahtan kıpır kıpır hala içim rahat.

Bu arada akıntım olmuyor demiştim, akıntım olmaya başladı suyum geliyor zannettim :) değilmiş.

Turnusol kağıtlarını kullanmaya başlasam iyi olacak sanırım.





< ESLAL >

sağol teyzesi tosun kız olucak bizimki  :k06: şimdi geldik doktordan idrar yollarımda mikrop ve iltihap varmış antibiyotik ve fitil verdi akıntım ve kasık ağrılarımın sebebi buymuş Allah'tan başka bi sorun yok  :nazar:
canım senin kontrol nie bukadar uzun oldu bu defa 32. haftadan sonra kontroller 2 haftada bir olucak sonra haftada bir görüşücez dedi bugün dr.
birde benim sırtımda uyuşma vardı karıncalar geziyo gibi bunu söyledim doktora senin duruşun çok güzel hiç 8 aylık hamile gibi değilsin küçük egsersizler yap bişeyin kalmaz dedi hoşuma gitti böyle demesi  :k06: :k06: bende kendimi öyle hissetmiyorum zaten  :ehi: :ehi:

DER!N

Maşallah canım güzel haberlerin daim olsun. Çok sevindim önemli bir şey çıkmamasına, sırt egzersizleri var ciddi faydası oluyor ben ağrılarım için yapıyorum.

Valla canımcım doktor hanım benden bıkmış olabilir  :k06: hemen her hafta gidiyordum çünkü, ilaç başlangıcı ilaç bitimi bilmem ne, en son işte erken doğum riskin geçti 36.haftada görüşelim dedi emin olamadım 36.haftayı ne şekilde sayıyor 35+ 3 netten baktığım kadarıyla 36.hafta diye geçiyor ama sanırım benim doktorum 35+ 3 olunca 35 olarak söylüyor. En son gittiğimde 33+0dım 33 haftalık demişti ayhh böyle işte bu hafta içi gitmeyi planlıyorum.






< ESLAL >

sağol canım hepimiz güzel haberlerle dönelim inş. zaten gittiğimizde bi çok soru işaretiyle gidiyoruz herşey yolunda lafını duymak beni çok rahatlatıyor hatta sormak istediklerim bile uçup gidiyor aklım bebeğimin iyi olduğunu duyunca :D
evt canım doktorlar netteki gibi hesaplamıyor banada 4 hafta sonra gel diyordu ama ben hep 3. haftada orda oluyordum yine erken geldin diodu  :k06: ama 3 hafta bile bana çok uzun geliyordu doktordan geldiğim ilk 2 hafta rahatım sonra başlıyorum bıklamaya  :k06: neyseki artık 2 haftada bir gidicez ve ben bugünden sorularımı ne konuşacağımı kurmaya başladım kafamda artık bebeğimin sağlığından sonra doğum soruları var sırada :ehi:

AککORTįє

aman maşallah ya Allah bebeklerimizinde bizimde sağlığımızı korusun!benim kilo tavan yapmış durumda 67 olmuşummm  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

bnim tosun sanırım 5 kilo doğacak  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: 


< ESLAL >

ahh ilknurum sorma bende ilk kez bu ay kilo konusunda çok mutlu döndüm herkes 7. aydan sonra çok kilo alıcaksın diyordu bu ay sadece 1 kilo almışım her nekadar tatlısızlıktan ölmek üzere olsamda bu kilo olayı mutlu etti beni bilsem baştan beri yemezdim şekerim :k06:
yok annesi o normal kilosunda doğar inş. hem küçük olacağına bırak tosuncuk olsun yavrumuz :nazar:

AککORTįє

AH CANIM YA SEN YİNE YEMİYORMUŞSUN, BEN YİYİYORUM İŞTE HAMUR İŞİ TAZLI TUZLU VALLAHİ KORKUYORUM ARTIK YA! AMA CANIM İSTEDİMİ DE ÖLE BÖLE İSTEMİYO HER HAMİLE GİBİ KENDİMİ KONTROL EDEMİYORUM. DÜN GECE MESELAA HMMMMMMMMMM   :hungry: MANTI ÇEKTİ CANIM. NORMALDE YASAK AMA İŞTE GELDE YEME. GİTTİK VALLA Bİ YERE YEDİM AFİYETLE.  :hungry: ÇOK DA GÜSEL Dİ HEEEEEEEEEEEEEE   :ehi: :ehi: :ehi: BENİM OĞLUŞUM PITIMA PITIMA VURUYOR VALLA İÇERDEN İÇERDEN ARTIK  :binkybaby:

AYRICA O SORUN Bİ TARAFA BEN ARTIK EVİN İÇİNDE BİLE ZAR ZOR HAREKET EDİYORUM. KUYRUK SOKUMUM ÇOK AĞRIYO VE YÜRÜRKEN SAĞ BACAĞIM AKSIYOR. BIRAK YÜRÜYÜŞ YAPMAYI EVİN İÇİNDE BİLE DOĞRU DÜRÜST HAREKET EDEMİYORUM. DOKTORADA SORUCAM BU DURUMU. ÇÜNKÜ NORMAL DOĞUM İÇİN HEP YÜRÜYÜŞ YAPIN DİYORLAR BEN YÜRÜYEMİYORUM BU DURUMDA NE OLUR ACABA, RAHİM AÇILMAZMI   :sad1: VE HER GİTTİĞİMDE BU BEBEK ÇOK İRİ BİR BEBEK DİYOR DOKTOR. HEM İRİ HEM TOSUN HEM RAHİM AĞZI AÇILMAZSA SEZERYANLA MI ALACAKLAR OZAMAN


мiŁenα.

maşallah valla..

bugün canım pizza çekti üşenmedm yaptım herkez parmaklarını yedi...ben deilde diğerleri aşermiş gibi oldu :toothy10: :toothy10:

oğlluma iyi bakıyorum ...ilaçlarımıda kullanmaya başladım...elevit magnezum falan ıcemıyordum...ama mecburen ıcıcem artık :'(


:love9: :love7: :love9:


sarisinn

ne mutlu size arkadaşlar. :nazar:yiyebiliyosunuz.benim canım hiçbişey çekmiyo.önceden yemek için yaşıyorum derdim.hamile kaldığımdan beri yaşamak için yiyorum..ufff açım açç..