tanışmak isterim üyelerle

Başlatan ebruli.55, 26 Ekim , 2007, 14:19:56

« önceki - sonraki »

ebruli.55

slm arkadaşlar.bende yeni üye oldum.8 aylık hamişim kızım olacak allah nasip ederse.yaşım 36 2. gebeliğim.oğlum 16 yaşında benim gibi çok ara veripte doğum yapan varmı aranızda?varsa cvp yazarsa sevinirim. ;)

bengü

öncelikle hosgeldin aramiza ve seni kutlarim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin,benimde iki cocugum var ama ben fazla ara vermeden cikartiyim aradan dedim 3 yas fark var aralarinda ama seni kutlarim iyi cesaret 16 sene sonra herkez rahata alismadan yap sonra insanin yapasi gelmiyo rahata alisiyo diyolar demekki alakasi yok.kutlarim seni nereden katiliyosun.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

Almiş'inAnniş'i

hoşgeldin  :flowers:

bu 55 samsunlu olduğunu mu gösteriyor yoksa  :hello2:

sevda

Hoşgeldin canım aramıza  :opucuk: bu arada ben değilim ama böyle yıllar sonra anne olan bir arkadaşım var güzelim....
 
Bu arada benimde 18 aylık bir oğlum var 2 ay sonra 31 olcam vee bişey sorcam bukadar sene sonra neden 2'ci bebek? ??? Merak ettim sadece senin için zor olmıycakmı ....


melisim

merhaba hosgeldin öncelikle. benimde 2.5 aylik bir kizim var. ve 24 yasindayim. sen cok ara vermissin ya zor olmayacak mi. yengem 6 sene bekledi ve sonra pisman oldu. umarim sende onun gibi olmazsin. gerci bak allah birde kiz evlat duygusunu tattiracak sana ne güzel  :flowers:
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

jbdun