27 Nisan , 2024, 20:30:11

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


arkadaşlar 1 ayda 3. adet olusum.....

Başlatan angelanka, 05 Ekim , 2009, 18:59:27

« önceki - sonraki »

angelanka

arkadaşlar ben nişanlıyım ve evliliğe yakınım.ama adetlerim o kadar düzensizleşti ki 1 ayda 3.adet oluşum bu.ve sürekli kanlı akıntım var.doktora gittim bişey yok dedi.ama ben korkuyorum.bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsın.....

vuslat

Alıntı yapılan: angelanka - 05 Ekim , 2009, 18:59:27
arkadaşlar ben nişanlıyım ve evliliğe yakınım.ama adetlerim o kadar düzensizleşti ki 1 ayda 3.adet oluşum bu.ve sürekli kanlı akıntım var.doktora gittim bişey yok dedi.ama ben korkuyorum.bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsın.....
canım bence stresten kaynaklanıyo belki tam sökülemiyosun kısa süre içinde tekrar adet oluyosun.. ama her seferinde normal adet gibi çok hastalanıyosan mutlaka bi dr a görün derim.. bu arada hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle  :opucuk: 






                                                                                          [/ur

can yine cannnn

CANIM NETTEN BAKTIM VE BAZI YORUMLAR VAR OKU İSTERSEN
BU DURUMUN STRES KİST VE HORMON DENGESİYLE ALAKASI OLDUĞUNU YAZMIŞLAR
GEÇMİŞ OLSUN ARAMIZA HOŞGELDİN NERMİN BEN :opucuk:

Selam Kizlar benimde bir sorunum var ve bu sorun bana oldukca SIKINTI vermye basladi.
Kurban bayramindan 2 gün önce ani sancidan hastaneye yattim ve beni 10 gün yatirdilar.
Hersey temiz cikti ama benim yumurtaliklarda cok yogun iltihap görüldü,10 gün boyunca yarim sise antibiotik serum verildi.Günde 4 defa serum ve serum bitince ilac tedavisi uyguladilar..Hastaneden ciktim 1 hafta sonra ev doktoruma gittim ordanda bir jinelolog doktora gittim,baktilar testler yaptilar,hersey cok temiz dediler.Aralik 5 te ben adet oldum gayet normaldi,5 gün sürdü ve bitti.Ama aralik 24,te ben gene adet oldum,oda bitti derken pesinden ocak 4 te ben yine adet oldum 7 gün sürdü,simdide lekelenme var bende.
Koyu kahve pirtili kanla karisik bir sivi geliyor.Türkiyede doktor arkadasimi aradim.Hormonsol bir test yap,senin ya strese bagli birsey yada hormonal dengen bozulmus dedi..

...
Ben de merak ettim bu durumu üni.de okurken bi donem bende de olmustu boyle sık adet olma.Sonradan kendiliginden gecti.Dr.da fazla ilgilenmemisti.Bende caahillik cok onemsemedim.Keske arastırsaydım daha cok.Ozamanlar kadın dogumcuya gitmekten cok cekiniyordum ve utanıyordum ne varsa!!
...
benim olmuştu 1 ay içinde 3 kez adet görmüştüm...
dr. a gittim ve 4mmbir kist in belirtileri imiş..3 ay doğum kontrol hapı kullandım o dönem,tedeavisi bu imiş ve sonuç aldım..nedeni ise;yumurtalıkların fazla çalışması imiş..
...
Bendede 1 cmlik kist var ama doktorum bunun önemli olmadigini söyledi ve zamanla bünye onu yok eder dedi..Gecmis olsun canim sana.

--------------------------------------------------------------------------------

can dediklerim....