bende aranıza katılanlardanım arkadaşlar...

Başlatan ela_su048, 19 Ekim , 2007, 16:20:28

« önceki - sonraki »

ela_su048

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.belki bana kızacaksınız ama ben 7 aylık evliyim ve henüz hamile kalamadığım için stres yapmış durumdayım.biz evlendiğimizden itibaren hiç korunmadık çünkü inanılmaz derecede bebek istiyoruz.ben doktora kontrol amaçlı gittim ve bana rahmimin dönük olduğunu fakat bunun gebe kalmaya engel teşkil etmeyeceğini sadece biraz zaman isteyeceğini söyledi.aradan 3 ay geçti henüz hamile kalamadım,eşimin gururunun incilmesinden korktuğum içinde onunda doktora gitmesini istediğimi söyleyemiyorum.ama ben en şanslı olduğum nokta eşimin ve ailemin muhteşem insanlar olması.bir insan ancak bu kadar sıcak ve samimi olabilirler(kayınvalidemden bahsediyorum).inşallah allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.

bengü

canim aramiza hosgeldin canini sikma bence doktor dediyse demekki zamani var ama bir sene bile olmamis daha benim bir arkadasimin bir bucuk sene olmadi simdi ikiz bebekleri var allah sanada ikiz ikiz versin insallah.benim iki kizim  var ne hikmetki birinci kizim 2 ay sonra oldu hemen ikincisi dersen kaza kurbani aslinda düsünmüyoduk ama simdi iyiki yapmisim diyorum.allah kimseye cocuk hasreti cektirmesin.olmazsa tüp bebek yaparsin canim takma kafana ok.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

ela_su048

çok teşekkür ederim hayatım.ama işte insan ister istemez stres oluyo.bu arada ben muğladan katılıyorum ve 23 yaşındayım.

bengü

mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Eeee yuh yaniiii desem kız bu ne acele dur bir evliliğinin tadını çıkar onuda yaparsınız tabiki.... :k06:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım   :flowers: Bence canını sıkma Allaha havale et hayırlısı ne zamansa o zaman olsun eğer böyle kafaya takmaya devam edersen olacağı varsada olmaz Allah korusun.

jbdun

hoşgeldin elasu
hemen olacak diye birşey yok, benim arkadaşım da korunmadıkları halde 2sene sonra hamile kaldı,
Allah gönlünüze göre versin inşallah :amin:

duru boncuk

hoşgeldin ela su
canım sen şimdiden stres yaparsan oooo dur hele bi zamanı varmış bak :icon_thumright:

melisim

hosgeldin ela su. cocuklari sevmen cok iyi ama dur biraz evliliginin tadini cikar ve unutmaki her ay bekleyip stres yaaparsan hem kendini hem esini üzersin. ve canim unutmaki zamanla bu istek özel hayatinizida etkiler artik sadece cocuk yapmak icin birlikte olmaya baslarsiniz.ama yinede sana cok klasik bir taktik verebilirim iliskiden sonra hic hareket etmeden önce poponun altina kalinca bir yastik koy ve kalcan yukarida bir yarim saat kadar bekle  ben yaptim cok ise yariyor  :icon_thumright: bende 24 yasindayim ve 2 aylik bir kizim var. :love7:
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

ela_su048

canım benim ben o dediğin pozisyonu 2 saat uyguluyorum ;D ama ne yapalım eşim ve ben bebişlere bayılıyoruz allah heoinizin bebişlerine sağlık versinolmayanlarada tez zamanda nasip etsin.

bengü

canim bende sana bi taktik vereyim yani bende böyle oldu kadinlarin yumurtlama dönemleri var doktorun belki anlatmistir adet döneminden 14 gün sonra bigün öncesi ve sonrasi cok önemli ben tam o güne denk getirmisim korunmayida unutunca ilk korunmasiz iliskimde hamile kaldim.o günleri  önemsersen belki ise yarar nedersin.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Evet bizde yumutlama döneminde yapmıştık bebeişimizi fakat öncesinde yani kuluçka dönemininden 2 3 gün önce cinsel ilişki olmıycak ve tam yumutlama döneminde yapıcaksınız ve hemen kakmıycaksın belinin altına bir yastık koyucaksın ve  yatıcaksın öyle sonra eşinin sigara ve seninde sigara kullanmaman ayrıca alkolde kullanmamanız gerekiyor sağlıklı spermlerinizin olması için...

ela_su048

canımıniçi ben bu hesaplamaları her ay yapa yapa bir hal oldum.eşim sigara kullanmıyor ama ne yalan söyleyeyim ben kullanıyorum. :honk:

duru boncuk

elacım kendini kasma ya bizde ikimizde kullanıyoduk ama bak oldu çok şükür sen rahat ol yeterki :icon_thumright:

sevda

Bence sende kullanma bende kullanıyordum ama 4 ay önce bıraktı sigarayı halileliğimde ve sonrasında ve halen hiç içmiyorum....