Apartman Şikayetleri

Başlatan can yine cannnn, 23 Eylül , 2009, 00:11:02

« önceki - sonraki »

@ssemra@

hahahaa benim de eski evim en üst kattaydı, alt katımda da sağır bi adam oturuyodu istediğimizi yapıyoduk valla gece gündüz fark etmiyodu çocukta yoktu ozaman ohhhhh :hieyt: :occasion5: :occasion14:

βαlκιz

sagır adam  :ehi: benimde altımda kimse yok ohh  ama üsttekilerden biri taşınsa üste geçicezz ozaman bende at koşturcam evde :ehi: :ehi:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

@ssemra@

benim üstte ev sahibi var malesef, ve günden güne çoğalıyolar sürekli çocukları torunları boşanıp boşanıp geliyolar  :toothy10: :toothy10:

βαlκιz

ahhaaa ütteki yine kızını patakladı aglıyo kızz yazıkk 10 yasında kızz tosuncuk maviş mavişşş 
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

üst katlardan  balkon acikken hali silkelemek uyuz oluyorum yaaa....

veya sesli sesli sabahin köründe merdiven arasinda konusmalar eslerini ise yolcu ederken mesela.... :cildir:

βαlκιz

kapıları patttttttttt diye kapatıyolarrr deli oluyorum dış kapıyı küttttttt diyee çekiyolarr çileden çıkıyorum çocuklarım zıplıyooo korkuyolar  :cildir: :cildir:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

can yine cannnn

Alıntı yapılan: ırmak184 - 01 Ekim , 2009, 17:34:51
bizim altkattaki kiracı köpek besliyor hemde 2 tane gıcık oluyorum hiç susmuyorlar kaç kere söyledik rahatsız oluyoruz diye ama hiç tınlamıyor bir cıksa evdende rahatlasak  :cildir:  :cildir: sonunda şikayet edicez yani,bende inadıma balkodan elime ne gecse sirkeliyorum  :suclu:  :suclu:
:toothy10: :toothy10:silkele bacım ohhhhhhhhhhhh oda itlerine sahip olsun
can dediklerim....

βαlκιz

valla dün üstkattakiler tepiniyodu evde ipmi atlıyolar ne  eşim aldı eline uzuun bi saplı süpürge tavana patt patt vurdu sonra sesleri kesildii  :k06:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

melek__

biz en üst katta oturuyruz. üstten silkeleme gibi bi sorunumuz yok allaha şükür; ama yöneticimiz 2 hafta önce kendi kafasına göre binanın çanağını değiştirmiş, digiturk uyumlu bir çanak takmış bizim uydu çalışmıyo 2 haftadır.. sinir oluyorum o adama insan bi sorar böyle böyle yapacaz diye yook nerdee adam yerine koyupta sormuyolar bileee.. bizde gıcıklığa gıcıklık yapcaz 6 ay boyunca aidatı ödemiicez.... ohh canıma deysinn..

..BahaR●●

yaaa bende şikayetciyimm sanki kadının evinde süpürge makinesi yok sürekli silkelior
arka balkonumu ona kiralıycam ya batırıyorrr hep başedemior bide kendisiyle neyapsamda dinlemior laftan anlamayanlardan yaşlı başlı nasılda gücü yetior anlamıorumm .......  :violent1: :violent1:

βαlκιz

apartmanda gündüz üst komşumdan başkası olmadıgı için ona inat son ses müzik dinliyorummm nasıl bi ayakları varsa nasıl yürüyolarsaa patttt pattttt ses geliyooo bıktımm  dün akşamda kocasıı şarkı söylüyoduu baya fasıll dinledik :ehi: :ehi:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

can yine cannnn

yeni evime taşınmış taşımalı (5) ay oldu balkondan tutam tutam saç eksik olmuyo onu geçtik çamaşır asıyorum hep sigara külü yöneticiye şikayet ettim üst komşum ben değilim dedi kimse bu evde sigara içmez demiş 2 yaşlı insanlar zaten derken 2 gün sonra ortaya çıktı yapan benim üstümün üstünde 14 yaşlarında bir kız çocuğu var o sigara içiyormuş yakalandı bu arada babasıda öğrenmiş oldu benimde öcüm alınmış tabi :toothy10: :toothy10: :toothy10:


anladınız siz onu :ehi: :ehi: :ehi:
can dediklerim....

___kıymık___


bizim üst katımıza yeni gelin geldi....
henüz seslerinin duyuldugunun farkında degiller galiba...

:suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu:
kötü günler geride kaldı.. iyi günler önümüzde...

ѕєν∂α¢αη

ben 4.katta oturuyorum. bişey silkelemeden önce alt 3 kata da sorarım. çünkü temizlik günü pazartesi. e ben çalışıyorum. Üst kattaki zaten yabaninin teki konuşmaz etmez. balkonumda cam var kapattık. ne isterse yapabilir :)


Uploaded with ImageShack.us

★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★

apartmandan nefret edıyorum :cildir: :cildir: :cildir:  ıns tez zamanda mustakıl eve gecerım :amin: :amin:
                                »-(¯`v´¯)-»вєηιм кєη∂ι мιηιк уσℓυ υzυη мιѕαƒιяℓєяιм...уαşαмαк ιçιη єη gєçєяℓι ѕєвєρℓєяιм ∂ιℓєяιм яαввιм єη ğüzєℓ уαzıℓαяı уαzмıѕ σℓѕυη ѕιzє..»-(¯`v´¯)-»