28 Nisan , 2024, 15:41:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Münevverin Babasından 2. Şok İstek

Başlatan ..BahaR●●, 01 Eylül , 2009, 12:17:32

« önceki - sonraki »

..BahaR●●

Cüneyt Özdemir, Süreyya Karabulut'un kızının katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ailesinden 3 bin euro helallik istemesinin ardından, aileyle ilgili yeni iddialar ortaya attı. İşte Özdemir'in twitter sayfasındaki yazısı...


Süreyya Karabulut'un helallik olarak istediği 3 milyon Euro meselesi vesilesi ile bugüne kadar kimseyle paylaşmadığımız bir konuya paylaşmak isterim. Süreyya Karabulut çekinmeden para lafını ağzına aldığına göre bizim de artık bu konuları konuşmamızda sakınca yok anlaşılan.
Karabulut cinayetini ilk günden beri yakından takip ediyoruz. Hatta Süreyya Karabulut'u bir kaç kez programımıza konuk da ettik. Yani dava dosyasına da çok hakimiz. Bizce cinayet konusunda herhangi bir tereddüt yok. O yüzden spekülasyon haberleri ile çok fazla ilgilenmiyoruz. Ama Münevver'in hikayesi yani cinayete kadar olan süreç çok daha önemli ve ilginç. Zengin çocuk, fakir kız filmlerini aratmayacak ve binlerce genç çocuğu yakından ilgilendirecek sosyal bir durum mevcut.
Perihan Mağden'in daha bu olay olmadan yazdığı "iki genç kızın romanı" kıvamında farklı bir bakış açısı ile yazdığı romana benzeyen Münevver'in özlemleri, hayata bakışı ile ilgili bir kitabın yazılabileceğini düşündük. Hatta filminin de ilginç olabileceği fikri geldi.
Konuyu ailesinin konuk olduğu bir program öncesi Karabulut ailesi ile paylaştık.
Babasının ilk tepkilerniden biri 'bu kitaptan elde edilecek parayı nasıl paylaşacağız?' oldu. Donduk kaldık. Annesi ise 'böyle bir iş olacaksa gelirinin Münevver adını yaşatacak bir projede değerlendirilmesi gerek' şeklindeydi.
Evet sonuçta ortada ticari bir iş var değil mi? Bu konuları da konuşmak lazım elbette!!! Yine de kendileri ile ilk görüşmede böyle bir para konusu konuşmaktan rahatsız olduk. Şaşırdık. Bizim aklımız fikrimiz kitabı nasıl yapabileceğimizdi.Gelir kısmının ne olacağını düşünmemiştik. Daha ilk toplantıda bunu konuşmaktan rahatsız olmuştuk. Hatta ben kendilerine 'bu konuyla siz değil avukatlarınız ilgilensin..." tavsiyesinde bulundum.
Program bitti, dağıldık.
Eve gittim uyuyamadım.
Sabaha kadar düşündüm. Ertesi sabah baktım bizim yapımcımız Cihan Yavuz'un da suratı bir karış.
'Biz bu işe hiç bulaşmayalım' dedim. Cihan, Süreyya Karabulut'u aradı, buluşup 'Biz bunu ticari bir iş olarak görmüyoruz ve hiç girmeme kararı aldık" dedi. Süreyya Bey "aynı konuşmada bu kitap lyazılırsa büyük paralar kazanılacağını ve nereye kanalize edileceğini" merak ediyordu. Cihan 'ortada bir cinayet varken bu kadar çok paranın konuşulduğu bir ortamda bulunmak istemediğimizi" söyledi ve kendisine 'teşekkür' etti.
Bir kaç ay sonra Süreyya Karabulut'un kardeşi cep telefonumdan beni arayıp 'Kitap meselesi ile hala ilgileniyor musunuz?' diye sordu.
'İlgilenmiyoruz.' deyip telefonu kapattım.
Aramızda o günlerde bu konuyu gündeme getirip getirmemeyi de konuştuk. Münevver cinayeti böylesine önümüzde durup dururken konuyu gündeme getirmemeye karar verdik.
Bugün gazetelerde Süreyya Karabulut'un 3 milyon Euro helallik istediğini duyunca haber toplantımızda bu konu bir kez daha gündemimize geldi.
Konuyu farklı açılardan ele almaya karar verdik.
Baktım Seda Sayan meseleyi direk babaya soruyor. Bir tuhaf pazarlıklar ekranlarda yayınlanıyor.
Biz böyle bir pazarlığı bırakın 'çekmeyi' düşünmeyi, 'yapmayı' bile düşünmedik.
Seda Sayan ile aramızdaki fark bu sanırım.
Ama bu da kapatılmayacak bir fark değil!!!
Yarın birgün bir haber kanalında ya da anahaber bülteninde Seda Sayan'ı görürsem şaşırmayacağım.
Ona içten bir Helal Olsun diyeceğim.
Ama Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili haddime düşmeyerek birisi benden dünyaları verip helallik isterse cevabım net; haram olsun!



haber7 alıntı...

..BahaR●●

evladının acısını parayla dindirebilecekmi
evladını o paralarla geri getirebilecekmi
kızının kan parasını çekinmeden isteyen
aileye yazıklar olsunnn

şmdiye kadar çok üzülüodum ailesine
şimdi diyorum oh olmşşş onlara bu acı

sadece münevere üzülüorum genç yaşta
kimsenin haketmiyceği ölümü tadı
mekanı cennet olsun.......

мiŁenα.

ben anlamıyorum ınsanı ama ....

herkezın dusuncesı ayrı...

ama oh olsun deme ne yaparlarsa uapsınlar bır ewlat kaybetmenın acısı parayla dınermı


:love9: :love7: :love9:


..BahaR●●

eğerki evlatlarının acısını paraya satabilecek kadar
cesur davranıyorlarsa
onların kanlı paralarına göz dikebiliorlarsa derim
oh olmuş o aileye.......

мiŁenα.

mubarek gunlerde bu akdar sert konusma ....

eden bulur yatan ınler demısler..

adam ole dusunuyorsa bır yerden bulur cezasını :-ooo


:love9: :love7: :love9:


bebişim06

bencede canım çok haklısın Allaha havale etmek lazım böyle insanları
olan kıza oldu işte gencecik yaşta öldürüldü Allah rahmet eylesin...
hoşgeldin oğluşum biriciğim  29+4

..BahaR●●

zaten hiçbirşey karşılıksız kalmaz şüphesiz
yukarda Allah var
o kıza üzülüorum bu haberden sonra sadece
Allah rahmet eylesin......

ırmak184

babaya bak babaya daha cinayet sonuçlanmamış para derdine düşmüş,kızını parcalayıp çöpe atmışlar para karsılıgı hakkını helal edecekmiş,ne günlere kaldık yarabbim  :caca:  :caca:

мiŁenα.

bazıalrının annelıgı babalıgı bu kadar arkadaslar :violent1:


:love9: :love7: :love9:


@ssemra@

Düşünemiyorum..  Çok acı, çok saçma sapan bişey bu.. oğluma zarar verenin dünyayı başına yıkarım ben, bunlar nasıl insanlar aklım almıyo.  cinayet haberinden daha çok tüylerimi ürpertti bu helallik meselesi, evladına paha biçen insanın aldığı her nefes haram zehir zıkkım olsun!

sarisinn

arkadaşlar hiç sanmıyorum babanın bukadar vicdansızca davranacağını.bence garipoğlu ailesi konuyu dağıtıyo çook başka yerlere çekerek babanın pes etmesi için uğraşıyolar...bu çocuğu bunca zaman saklamayı başaran aile daha neler yapar bi düşünün..

can yine cannnn

bende senin gibi düşünüyorum mihrapcım
bu cinayet çok popiler hergün tv gazetede yapanlarda zengin ve güçlü olunca olayı tağıtacak yada olayı başka yerlere çekerek dağılmaya kapatmaya çalışıyolar
zaten münevverin annesi çıkıp açıklamada yaptı bu istedikleri parayı adını şuan hatırlamıyorum ama biryere bağışlayacaklarmış
can dediklerim....

..BahaR●●

ya ben kendim duydumm baba diyodu tv
ewt şu kadar şukadar istiyorum
i gazeteciyle tartışıodu
oğlunu amerikaya okumaya göndereceklermiş
Allah bildiği gibi yapsın kızının kan parasıı....