Doğmamış Bebişlerimize Mektup Yazıyoruz

Başlatan ..BahaR●●, 07 Temmuz , 2009, 14:45:23

« önceki - sonraki »

SABIRTAŞI

YAVRUM CANIM SENİ ÖYLE Bİ MERAKLA BEKLİYOR...ÖYLE HASRETLE ÖZLÜYORUMKİ BİLEMEZSİN....KİMBİLİR KİME BENZEYECEK YAVRUM BANAMI BABASINAMI YOKSA ABİSİNEMİ.....DİYORUM.....KİME BENZERSEN BENZE SEN BENİM CANIMDAN BİR PARÇA DOĞACAKSIN.....BURAK ABİN ÖYLE ÇOK İSTİYORKİ SENİ ANNE BAŞKALRININ KARDEŞİ VAR BENİMDE KARDEŞİM GELSİN ARTIK DİYOR....GEL CANIM YAVRUM ABİNLE OYUNLAR OYNA ELİNDEN TUTUSUN GEZMELERE GÖTÜRSÜN ABİCİĞİN SENİ....BİLİYORUM ÇOK KISA ZAMANDA YANIMIZDA OLACAKSIN SENİ ÖYLE SEVCEĞİZ ÖYLE SEVECEĞİZKİ....SEN BİZİM BİRİCİK MİNNACIK BEBEĞİMİZ OLACAKSIN.....YAVRUM ŞUAN BİLE MİS KOKUN BURNUMDA TÜTÜTYOR BURAM BURAM....GEL CENNET KOKULU YAVRUM NE OLUR GEL BİR AN EVVEL..... :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

derbeder

Alıntı yapılan: angel81 - 08 Eylül , 2010, 10:44:26
biliyormusun? sana hamile oldugumu bile dusununce gozlerimden yaslar suzulmeye basliyor. bugun sabah buraya gelirken bir sarki dinlerken aklima dustun. elimde olmadan degisik seyler hissettim sana karsi. bir gun seni gormeden seni tanimadan, seni koklamadan bu kadar hasretinle yanacagimi bilemezdim. bu sevgiyi, bu istegi bana Rabbim verdi. belkide sen geldiginde birden sevgin beni sarsmasin diye. belki bu kadar sevmeye kalbim dayanmaz diye alistiyor bizi yaradan, senide yaratacak olan. seni cok istiyoruz, hayatimizda bir yerin olmasini o kadar istiyoruzki...cok belli etmesede babanda seni cok ozluyor, cok istiyor. odan bile seni bekliyor..gelecegini bildigimiz zaman esyalarini alacagiz. simdiden yatagina dolabina bakmaya basladim bile. minicik ellerini, yanaklarini, dudaklarini dusundugumde boyle seni opup opup koklayasim geliyor. insaAllah hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bize gelirsin bebegim. sadece annen baban degil. herkes seni bekliyor. dayin teyzen anneannen hatta bise demese bile deden bile seni istiyor, bekliyor.
dayin eminim sana cok guzel sekerler alir, teyzende sana cok guzel mamalar hazirlar. herkes simdiden seni cok seviyor, gelmeni cok istiyor. Gerci Rabbim ne zaman isterse sen o zaman cikarsin yolculuguna. Ne zaman bizim icin ve senin icin hayirliysa o zaman gel olur mu? Cok bekletme bizi emi?  :love9:

bir onceki yazdigim mektubu babana okuttum, cok duygulandi sanki. insaAllah bir gun hayirlisiyla annene gelirsin ve o minicik yureginle bize guzellikler katarsin. canim yavrum..
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

bebişim616161

cnm benm elimi tutacağın günleri annen sabırsızlıkla bekliyo artık eskisi gibi kafama takmıyorum çünkü seni beklerken ben sunu anladım nekadar zrlarasn zorla allahu teala yazdığı tarihi ne geri atıyo ne ileri yani anlayacağın beklemeyi öğrendim artık eskisi gibi umudum yok ama umudum yok derken senden artık umudu kestim anlamında değila rtık adet günlerimde  heyecan yapmıyorum adetlerim geciktiğinde acaba hamilemiyim die ilk günden test alıp yapmıyorum hem bir dhaa adet olana kadar bekliyorum anlican zaten sen nyine gelmiyorsun ki ben beklşiyorum sen gelmiyosun umarım en yakın zman da hamiş olduğumu duyarım allahım el açıp yalvarıyorum sana artık kabul et dualarımı bebeğim hep bekliyecek annen seni  :love9:

DİLVİN

MEKTUPLARINIZ ÇOK GÜZELMİŞ KIZLAR
ÇOKK DUYGULANDIM
RABBIM KIMSEYI ÇOCUKSUZ BIRAKMASINN  :amin: :amin:
INŞ. TEZ ZAMANDA HAMİŞ OLURSUNUZ


YILMAAKK YOKK ONAAA
BOL BOLL ÇALIŞIN  :ehi: :ehi:
***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik


bebişim616161

bebişim ya sana bugün kızgınım ben nerdeesin bu ayda yoksun nie beni üzüyorsun bnen seni herallahın günü aklımdan çıkarmıyorum babana o güzel haberleriverdiğim günleri hayal ediyorum çok mutlu oluyorum o mutluluğu benvebabana yasatmak istemezmisin neden bu ay gelmedin bekledim bekledim mdurdum sonunda ama sendenb gittikçe umudumu kesiyorum bil,iyomusun öyule bi zman da gelki senden soğumamıs olayım bu sefer sen gelsende ben istemem bunu bil ama bu ay çok beklemiştim seni yaa anneni hüsrana uğrattın bak baban ne çabalar harcıyo bir doktordan diğerine koşturup duruyo beni sağolsun anneni hiç yanlız bırakmıyo aslan babamız görsen onu öle tatlı bi insanki emnim sen geldiğin zamn yuvamız daha çok senlenecek bari birdahaki aya gel be bebeğimmm :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

SABIRTAŞI

İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARINIZI DOLDURUR ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZLEREDE ANNELİĞİ TATTIRIR..VE HAYALLERİNİZİ YAŞARSINIZ YAVRULARINIZLA İNŞALLAH... :love9: :love9: :love9: :love9:

bebişim616161

Alıntı yapılan: SABIRTAŞI - 18 Eylül , 2010, 10:16:22
İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA KUCAKLARINIZI DOLDURUR ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZLEREDE ANNELİĞİ TATTIRIR..VE HAYALLERİNİZİ YAŞARSINIZ YAVRULARINIZLA İNŞALLAH... :love9: :love9: :love9: :love9:
amn cnm ya nerde o günler yine bu ay hüsran yine hüsran darlandım artık be

pırıl

en kıymetlim bebeğim seni doktora gittiğimde görünce içimden akan gözyaşlarını anlatamam.ellerin ayakların herşeyin o kalbinin gümgüm sesleri anlatılmaz duyguları yaşattın bana.inan bebişim babanla günleri zor sayıyoruz seni kucağıma almak istiyorum sen benim atan kalbimsin.sağlığın mutluluğun için herşeyi yapmak emir bana.babanla bana dahada huzur verdin aile olduğumuzu anladık.en son doktora gittiğimde baban gelemedi ama akşam babana anlattığımda heyecandan napıcanı bilemedi.herakşam baban sana dua ediyo seni çok seviyoruz bebeğim.seni gögsüme yatırıp kokunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum.iyi ol bebeğimmm

bebişim616161

cnm annem nerelerdesin yaa bak yine dayanamadım gfördünmü sen gelene kadar artık hergün buraya msj yazıcam nerdesin beebişim aALLAHIM NEOLURSUN NE HATAM VARSA AFFET BENİ BELKİ BAZI SEYLERİ CAHİLLİK NEDENİYLE YAPMIS OLABİLİRİM NEOLUR AFFET SEN AFFEDİCİSİN ALLAHIM NEOLUR CAHİLLİĞİME VER VE EN KISA ZAMAN DAS BEBEĞÜİMİ KOLLARIMA ALMAYI NASİP EYLE EY KURBANIN OLDUĞUM
bebeğim annen senn için herzamn dua ediyor biliyorum geleceksin birgün alalhım yasatacak o duyguyu bana ama geç olmasın bebeğin neolur gel artık annene ALLAHım yetsin artık bu hasret lütfen alahım duy sesimi sana açılan elleri yarabbim geri çevirme kurbanın olayım neolur söz sana laik kul olucam bundan sonra beni hatalarım nedeniyle bebeğimle cezalandırma allahım affet

bebişim616161

ya deli olucam sonunda gidip gelip yazıyorum bebişkom nerdesin yaw kerata resmen yalvartıyon beni yaa iyi niyetimi suistimal ediyon bigel varya okulaklarını eşek kulağı  yapıcam sen görürsün bak ii bir dayağın var topluyorum sana :toothy10:

derbeder

sen olsan hayatimda herhalde bir cok sey farkli olur. ya da benim herseye olan bakis acim farkli olur  :love9:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

derbeder

seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

dersu

eşşek sıpası,

yeter uğraştırdığın be,gel artık..vallahi popona popona gelicek şaplak haberin olsun..

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

melinayım yada oğuzhanımmaa:minik kelebeğim 10 aydır seni bekliyorum.umutlarımın tükendiği şu anlarımda sana daha çok ihtiyacım varr hayatımda her şey kötü gidiyo yada ben hayatımı olumsuz yönde kötüleştiriyorum gel ki sana tutunayımm gel ki hayatımla ilgili verdiğim kararları seninle tutabileyim bana nefes ol canıma can katt yaşama umudu ver bana.geldiğin gün benim bayramım olacak herkese söylicemmm kimseden saklamıcam nazar değer diyeee, allahım seni korurr.baban babasıyla yaşayamadığı şeyleri senle yaşasınn ona da güneş ol.onun kalbi çok temiz çok merhametlii iyi bi baba olacağından eminim en çok onun mutlu olmasını istiyorum çünkü kocaman sevgi dolu bi yüreği var benim için gelmiyosan baban için gell lütfennn
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿