29 Nisan , 2024, 11:26:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2 yasındakı cocuğu döverek öldürmüş...yazıklar olsunnn

Başlatan мiŁenα., 27 Haziran , 2009, 16:31:43

« önceki - sonraki »

мiŁenα.




yaşındaki çocuğu döverek öldürdü 
Britanya'nın Manchester kentinde görülen bir davada yargılanan 15 yaşındaki çocuk bakıcısı, 1,5 saat için bakımına bırakılan 2 yaşındaki çocuğu döverek öldürmekten suçlu bulundu.
Yargıç karşısına çıkartılan Karl McCluney'nin adlı erkek çocuk bakıcısının suçu, Demi Leigh Mahon adlı kız çocuğunu dövmek, ısırmak ve saçlarını çekerek koparmak noktalarında sabit bulundu. McCluney'e verilecek cezanın gelecek günlerde açıklanması bekleniyor.

Geçen temmuzda yaşandığı belirtilen olay sırasında çocuğun annesinin ise devletin verdiği çocuk yardımını almak üzere sosyal servise gittiği belirtildi.
Çocuğu önce parka götüren McCluney'nin daha sonra Manchester'ın Salford bölgesindeki evde çocuğa saldırıp ölümüne yol açan yaralanmalara sebebiyet verecek şekilde dövdüğünün tespit edildiği kaydedildi
Suçunu kabul ederek, hakkındaki cezai sorumluluğu hafifletmeye çalışan McCluney'nin bu talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi.
McCluney'nin suçlu bulunmasının ardından yargıç yaşının küçüklüğü gerekçesiyle kimliğinin gizli tutulması yolundaki kararı da kaldırdı ve çocuğu öldüren gencin adının kamuoyuna açıklanmasına izin verdi.

Saldırının son derece acımasızca yapıldığı, sürekli baş bölgesine aldığı darbeler yüzünden ölen çocuğun beyninde büyük hasar tespit edildiği belirtildi.
McCluney'nin, çocuğun annesinin eve dönmesinin ardından, "çocuğa hiçbir şey yapmadığını, düşerek yaralandığını" iddia ederek kendisini savunmaya çalıştığı, ancak doktorların çocuğun dövüldüğünü tespit ettikleri bildirildi.
Bu arada mahkemede suçlu bulunan McCluney'nin psikolojik ve zihinsel durumuyla ilgili olarak tanıklık yapan uzman psikiyatr Dr. Cesar Lengua da gencin zeka seviyesinin yaşıtlarına göre düşük olduğu ve sosyal bozukluk rahatsızlığı bulunduğunu bildirdi. Uzman doktor, gencin normal ilişkilerin yaşanmadığı bir aile yapısından geliyor olabileceğine de dikkati çekti.

McCluney'nin, doktora işlediği cinayetle ilgili olarak, "Yaptığımdan gurur duymuyorum. Herkes benim bir cani olduğumu düşünüyor biliyorum ama kimse beni, benim kendimi cezalandırdığım kadar ağır cezalandıramaz" dediği bildirildi


:love9: :love7: :love9:


мiŁenα.





kızın guzellıgın ebakın yaaaa bırde cocouk 15 yasında bakıcıya teslım etmıslerrr zaten coocuk sorunluymusss off offf
cok kotu yaa :y25:


:love9: :love7: :love9:


can yine cannnn

rabbim sen bilirsin allahım ya nasıl kıyılır bir cana
küçücük bedeni nelere maruz kalmış yavrucağın
offfff offffffffffffffffffff
can dediklerim....

мiŁenα.

boleler cok nermısscımmm aman allah ıslah etsın bunalrııı  :violent1: :violent1:


:love9: :love7: :love9:


..BahaR●●

ya bu haberi mynette okudum daha önce ağlayasım geldi bu kadar güzel bi çocuk kıyılırmı ya yavrum benim ya boncuk gibide gözleri var melek oldu göçtü kimbilir neler çektirdi yavrucağa :y25: :y25:

мiŁenα.

ısırmıs saclarını yolmus ne bılım daha bır suru seyyy off offf :violent1: :violent1: :violent1:


:love9: :love7: :love9: