28 Nisan , 2024, 21:40:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


3.EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ

Başlatan ARMAĞAN, 03 Eylül , 2007, 18:53:25

« önceki - sonraki »

ARMAĞAN

 ŞİMDİ YAZABİLİYORUM ÇÜNKÜ BÜTÜN GÜN DIŞARDAYDIM. BAŞIM AĞRIYOR BİRAZ. SANIRIM SICAKTAN. BUGÜN EVLİLİĞİMİN 3.YILI. EŞİM UNUTTU GALİBA :(  SABAHTAN BERİ ARAMADI. SANKİ BİRAZ OLSUN İÇİMDE BİR BURUKLUK VAR. KIZAMIYORUMDA. BELKİ BÜTÜN GÜN DIŞARDA OLMAMDAN KAYNAKLANAN BİR HASSASİYET. GERÇEKTEN HOŞAF GİBİYİM. İNŞALLAH HATIRLAR. HEDİYE GİBİ BİR BEKLENTİM YOK AMA EN AZINDAN BİR DEMET GÜL. İNSAN BAŞKA NE İSTERKİ. NEYSE KIZLAR BEN AYAKTA BİLE ZOR DURUYORUM. HEPİNİZİ ÖPTÜM. YARIN HABERLEŞİRİZ ARTIK. GELİŞMELERİ PAYLAŞIRIM SİZİNLE.

semra

evlilik yilönümünüz hayirli osun canim :flowers:nice yillara burada gecmis olsun :)

sude

evlılık yıldonumunuz lutlu ıolsun nıce yıllara canım.eşin unutmusmu bence hatırlamıstır ve kutlamıstır.yaz neoldu hatırladımı ne getrımıs sana.
tekrar kutlu olsun canım nıce yıllara allah muıtlulugunuzu bozmasın
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

ilknur

nıce yıllara allah daha uzun yıllar kutlamak nasıp etsın inşallah hatırlamışdır eşin bır benım eşim hatırlamaz sanıyordumm :flowers:

ARMAĞAN

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN.  HEMEN ANLATAYIM DÜN AKŞAM NELER OLDUĞUNU. DÜN BU KONUYU YAZDIKTAN SONRA EŞİM TELEFON AÇTI BEKLE ALICAM SENİ DİYE. SONRA ARABAYLA ALDI BENİ TABİ ARABADA ARKADAŞI DA VARDI. NEYSE ARKADAŞI ŞİRİNYER'E GİDECEKMİŞ, ONU BIRAKTIK. SONRA EVE DOĞRU YOL ALIRKEN RADYODA VOLKAN KONAK ÇALMAYA BAŞLADI. (BU ARADA SAAT 21.00) EE BU SAATE KADAR HATIRLAMAYAN EŞİME BENDE BU ŞARKI BENDEN SANA GELSİN, 3.EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ ŞEREFİNE DEDİM. SONRA BANA '' AAA BUGÜN AYIN KAÇI'' DEDİ. SAATİNİN TAKVİMİNE BAKTI SONRA HAKLISIN ÇOK BÜYÜK KABALIK ETTİM DİMİ DEDİ. BENDE YOO DİYE CEVAP VERDİM. BU ARADA O KADAR MAHCUP Kİ BANA KARŞI SORMAYIN YANİ.NEYSE EVİN ÖNÜNE GELDİK. BEN ANAHTARIMI ÇIKARIRKEN O DA YUKARDAN ZEYNEBİ ALMAYA ÇIKTI. BEN HEMEN MUTFAĞA GİRDİM TABİ ONLARDA BENDEN 10 DK. SONRA GELDİLER. KIZLAR İNANAMADIM ZEYNEBİN ELİNDE BİR GÜL DEMETİ SANIRSINIZ ÇELENK  :ehi:  GÜLEREK MUTFAĞA GİRDİLER. ÇOK UTANDIM.  UNUTTU GİBİ YAPIP BENİ KANDIRDI.  :caca:  BU ARADA EŞİM BANA ARZUMUN TOST MAKİNASINI ALMIŞ. (KENDİ TOSTU ÇOK SEVERDE) HA BİDE BENİ YEMEĞE GÖTÜRDÜ İNCİRALTI'NA. İŞTE BÖYLE KIZLAR. DÜN ÇOK BERBAT HALDEYDİM AMA ERKAN SAĞOLSUN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ. BEN SEVİYORUM BU ADAMI YAAA.   :nazar:    ALLAH HERKESİ MUTLU MESUT ETSİN İNŞALLAH.   

sude

ayy gordunmu kız hatırlamıs ıste bazı odunlar var hatırlamaz uyduruktan bısey sarar alır gelır benımkı dogum gunumde dukkanmızın yan tarafından bı bluz almıs ınan begenmedım ama napıyım begendım dedım bıraz cımrıdır benımkı ve onemsemez boyle seylerı anlamaz yanı gormedıgı ıcın alısmadıgı ıcın daha dogrusu.ama napalım cekıcez.
adına cok sevındım nıce yıllara canım allah bozmasın mutlulugunuzu. :flowers:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Emine


ARMAĞAN

SAĞOLUN KIZLAR. BU ARADA ALDIKLARINI BAGAJA SAKLAMIŞ BEYEFENDİ.  :ehi: :ehi: :toothy10:

aslı

Armağancım evlilik yıldönümüz kutlu olsun daha nice senelere  :flowers:



ARMAĞAN

TEŞEKKÜR EDERİM ASLICIM. ALLAH HERKESE DAHA UZUN SENELER AYNI YASTIĞA BAŞ KOYMAYI NASİP ETSİN. :nazar: :amin: :amin:

sevda

armağancım


     Canım bizimde 3'cü yılımız siz hangi ay evlendiniz bizimki 21 ağustostu allh uzun uzun seneler versin hepimize eşimiz ve çocuklarımızla.

ARMAĞAN

SEVDACIM SAĞOL BİZ 03.09.2007 TARİHİNDE EVLENDİK. DÜĞÜNÜMÜZ 10-11.09.2007 DEYDİ.SEN BİZDEN KIDEMLİSİN AMA. KOCAMAN ÖPÜYORUM SENİ.

ARMAĞAN

PARDON CANIM YA SENEYİ 2007 YAZMIŞIM. 10-11.09.2004 OLACAK  :k06: :k06:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Armağan bizimde geliyo evlilik yıldönümüz ne aldırsam ki ben hediye  akıl ver yahuuu ne biçim arkadaşsın.  :k06:  haa unutmadan Tunç'a anlattım Erkanın süpriz yaptığını o da anlaşıldı sende istiyorsun süpriz falan dedi bakalım napçakkkkkkkkkk .Tabii bu arada bende kocama alcam hediye tabii senin gibi dımdızlak gidip sonra utandım airwaki çıkardım yapmam  :k06:  :ehi:  :ehi: Oda parfümünü kendine almış bide hediye diye çıkarmışş vermiş adam napsın oda parfümünü yaa  :ehi:  :ehi:   :ehi:

ARMAĞAN

ZUZU EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ GELİYO TAMAMDA ADAMA ŞUNU BANA ALSANA DA DENMEZ. BIRAK İÇİNDEN NE GEÇİYOSA ALSIN. AYRICA BEN KOCAMDAN HEDİYE GİBİ BİŞEY BEKLEMİYODUM, ÇİÇEK ALMASINI İSTİYODUM. AMA O İKİSİNİDE YAPMIŞ SAĞOLSUN. HEM BEN Bİ BAYANIM ONUN ŞİRKETİNE ÇİÇEKMİ YOLLAYACAKTIM YANİİİ. ZATEN ZÜĞÜRTÜÜÜÜÜMMM BU ARALAR. :ehi: :ehi: