21 Mayıs , 2024, 17:24:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hamilelik kisti?

Başlatan Karcicegi, 05 Mayıs , 2009, 16:49:43

« önceki - sonraki »

Karcicegi

Selam arkadaslar.
Ben bu forumda yeniyim, Sükürler olsunki Allahima hamile kalabildim. 7 +1 haftalik hamileyim. Ama doktorum yumurtaliklarimda sürekli büyüyen kist buldu. Suanda 5,9 cm capinda. acaba aranizda bu konu hakkinda bilgisi olan varmi. Cok korkuyorum bebegimi kaybetmekden. :crybaby2:

tılsım

canım hoşgeldin aramıza bebeğin hayırlı uğurlu olsun öncelikle ben yeşim memnun oldum bende 30 haftalık hamişim canım

demek kist var peki doktorun bu konuda bişey demedimi sana yani kistin büyüklüğü bebeği etkilermi diye

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Karcicegi

Tesekür ederim Yesim.

Doktorum Kistin hamilelikde normal oldugunu, hatta bebek icin yaradigini söylüyor, ve ilk üc ay icerisinde yavas yavas kücülüp kayboldugunu söylüyor. Fakat bendeki kist kücülmüyor, aksine git gide büyüyor.
Dün doktorda randevum vardi. yine büyümüs, moralim bozuldu.
Birde bunun üzerine hamilelik kesesi bos kalp atislari göremiyorum demezmi. Inanki ne duygular icindeyim anlatamam.
Sizce hamilelik kesesinin bos olmasi normalmi? yani 7 haftalikken.
En azindan senin bilmen gerekli yesimcigim: sende kalp atislari ne zaman görüldü? Veya kesenin icinde embrio ne zaman göründü?
Allahim bebegimi bana bagisla. Dünden beri delircem. Bana yardimci olabilcek kimse yokmu. kimsenin basina böyle gelmedimi. Iyi veya kötü. bana lütfen bilgi verin. :crybaby2: :'( :crybaby2:
Artik kistide unuttum, babagimin yasamasini kafaya taktim, dün gece hic uyumadim.

tılsım

Canım günaydın

demek kese boş gözüküyor 7 haftalık hamişsin sen yani sana şöyle söyliyim 7. haftada bebeğin kalp atışlarının duyulması lazım ben bebeğimde ilk kontrolüme 7.haftada gitmiştim bilmeden gittim 5 haftalık diye bekliyoduk 7 haftalık çıktı bebeğim kalp atışlarını dinledik yani bu durumda ya geç döllenme olmuştur yada en kötü ihtimal alalhım korusun boş gebelikte olabilir  :'( doktorun seni aydınlatmıyo anladığım kadarıyla fazla yani bebeğin görülmemesiyle ilgili bişey demedimi sana çünkü bildiğim kadarıyla bebeğin görülmesi gerekiyodu


bence başka bi doktora daha görün tatlım hem kist için hemde bebeğin görülmediğini söylersin

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Karcicegi

Ya yesimcigim,
zaten ben ilk kistin yine büyüdügünü duyunca sok oldum, birde hadi kalp atislarina bakalim dedi, hmm birsey gözükmüyor dedi. Ben ona normalmi diye sordum. 6. Haftadan itibaren normalde gözükmesi gerekir dedi. Bunuda duyunca soracagim sorular bile aklima gelmedi. Doktordan cikinca tabikii milyonlarca soru aklimda ama is isden gecti. Beyninden vurulmusa dönüyorsun. Ilk basta yillarca özlemini duydugun hamileligin, sonrada bu...

Ama senin dedigin gibi yapacam, insallah. Birazdan hastaneye gitcem, ikinci bir görüs icin, hem hastanede ultrasion makinalari daha iyi yani daha net hersey gözüküyor.

Benim icin dua edin nolursunuz... Allahim insallah birazdan herseyin normal oldugunu ve kalp atislarinin oldugunu ögrenirim Insallah....

Angel

canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah bebegin sana tutunmustur annesi orda yoksa bile uzulme canim rabbim herzaman icin hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin hepimize  :amin:

tılsım

canım kesinlikle daha büyük bi hastaneye gitmende fayda var çok haklısın insan ne ümitler besliyor ve böyle bişeyde yıkılabiliyosun doktorun seni iyi aydınlatamamış sorucağın soruları bi kağıda yaz canım gittiğinde sor doktora bide bugün baktır bakalım inş.. o gittiğin doktor yanılmıştır kistte büyümüyodur bebeğininde kalp atışları duyulur canım bide giderken yaptırdığın tahlil test ne varsa yanında götür isteyebilirler çünkü inş.. canım dualarımız seninle inş. hayırlı haberlerle gelirsin bize  :amin: :amin:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Karcicegi

Selam arkadaslar,
Simdi doktordan geldim. Allahima sükürler olsunki embrio yu görebildi. ama cok kücük oldugu icin kalp atislari hala yok.
Sevineyimmi üzüleyimmi arkadaslar?
Ha 0,68 cm büyüklügünde embrio. Sizce normalmi. Gec döllenme oldugu icinmi hala kalbi atmiyordur ( kalp atislari gözükmüyor). Ha bu arada kist de tabiki büyümezmi, 6,5 cm olmus. Kistden dolayi korkmam gerekmiyormus. yanii faydasi varmis hamilelige zarari yokmus, ama bana sanci yapiyor. Allahim bebegimin kalbi atsin yeterki, ben kistle yasarim, sancilarina dayanirim.
Ha yesimcigim bu arada senin embrio 7 haftalikken kac mm di, biliyormusun acaba?

tılsım

kaçiçeği hoşgeldin canım

embriyoyu görmesine sevindim inş.. düşündüğüm gibidir geç döllenmeden dolayı henüz küçüktür canım kistin sorun oluşturmuyo korkma inş.. sancıların çok olmas

canım ben 7 haftalıkken yanlış hatırlamıyosam 10,8 mm idi yani boyu 1 cm di bir kuru fasulye tanesi kadar demişti doktorum

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting