Ah şu Hamilelik...

Başlatan CixY, 04 Mayıs , 2009, 15:54:32

« önceki - sonraki »

CixY

Evet ben 7 aylık yeni evliyim..Kabul ediyorum çok yeniyim,evleneli 7 ay oluyor fakat 5 aydır ilişki yaşıyorum..Geçen aylarda doktora gittim yumurtalıklarım çok hızlı çalışıyormuş.Dolayısıyla hamile kalmam çok daha kolay gibi..Bazı bayanlar ilk geceden hamile kalabiliyor.Ama ben gün aşırı yada hergün ilişki olamasına rağmen hala hamile değilim.Adetlerim çok düzenlidir,2 ay önce 5 gün gecikince kesin hamileyim dedim ve ne yazık ki değilmişim.Sonra ki ay 5 gün önce oldum.Ve en son adetim yani şuan ki yine eskisi gibi düzene girdi..Anlamıyorum bende mi sorun eşimde mi:( Sanki hiç olmıcakmış gibi geliyor..

мiŁenα.

hosgeldım tatlımmm.... :flowers:
ıns hamıs olursun guzel haberlerını alırızz :wave: :icon_thumright:


:love9: :love7: :love9:


•·.·´¯`·.·• €ß®ULÏ •·.·´¯`·.·•

HOŞGELDİİİN BEN EBRU BALIKESİRDEN BİZİM DE YOK OLCAK İNŞALLAH BEKLEMEYE DEVAM YILMADAN :amin: :icon_thumright:

KATYUSA

hşg canım ben çiğdem inş hamiş olucaz önümüzdeki aylarrrrr

gülay t.

Cixy canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Gerçekten de yeni evlisin bu kadar sabırsız olma şimdiden. Çok beklemen gerekirse şimdiden yıpratmış olursun kendini. Bu günlerini güzel güzel yaşa bence. Ve ilişki sayınızda haftada en fazla 3 olmalı eğer bebiş istiyorsan.Bu sperm kalitesi için önemli. Her gün ilişkiye girmek sanıldığının aksine hamile kalma ihtimalini azaltıyor. Gün aşırı veya 2 günde bir ilişki gayet ideal. Spermler  kadın vücudunda 72 saat canlı kalabiliyormuş. Belki de bunları biliyorsun ama hatırlatayım yine de. :k06:

CixY

Hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle ve birde  :flowers: İnşallah oluruz hamiş hamiş gezeriz  ;D

°♥ღ♥°ღD£nİz°ღ♥ღ°

günaydın tatlım aramıza hoşgeldin  :opucuk:  :flowers:

ben deniz 10 aylık evliyim 19 yasındayım bebişim yok  ;)

inş en kısa zamanda seninde hamişşş haberlerini alırız  :amin:

bu arad ismin ne nerde yasıyosun biraz kendinden bahseder misin
 

Suskunluğum Asaletimdendir..!!

CixY

Canım benim adım Sibel..23 yaşındayım aslen bursalıyım ama İstanbulda yaşıyorum evlilik sebebiyle :) 7 aylık evliyim ve hala hamiş değilim  ;D memnun oldum..inşallah canım isteyen herkese verir Allah  :amin:

can yine cannnn

Alıntı yapılan: CixY - 05 Mayıs , 2009, 09:27:02
Canım benim adım Sibel..23 yaşındayım aslen bursalıyım ama İstanbulda yaşıyorum evlilik sebebiyle :) 7 aylık evliyim ve hala hamiş değilim  ;D memnun oldum..inşallah canım isteyen herkese verir Allah  :amin:
günaydın canım daha çok yeni evlisin olur inşallah bebişin  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
can dediklerim....

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


CixY

inşallah canım  :opucuk: günaydın canım sanada  :opucuk:..Arkadaşlar bişey sorucam ablama bu siteden bahsettim ve onun da öğrenmek istediği bişey var yardımcı olursanızı sevinirim..Tüplerin tıkalı olup olmadığını yalnızca rahim film çekerek mi öğrenebilriiz? var mı yaşayan yada bilen?

tubali


CixY


tubali

nbr????? tanıtırmısın kendini birazcıkk... hamişmisin???????

мiŁenα.

S RAHIM FILMI  HSGFIMI YANI RAHIM FILMI DIYE BILIYORUMM AMA BEN DR YE GITTIGIMDE MUAYINE ETTI REGL NORMAL CATLAMA OLMUS YUMURTALARIN GUZEL CALISIYOS ENIN RAJMIN TIKALI DEGILDIR DEMISTI ANLADI DR AMA BU AYA ASILAMA YAPTIRMAYI DUSUNDUGUM ICIN HSG FILMI CEKTIRCEMMVE ANESTEZI ILE
ACI VERICIYMISS OLE DEDILER :k06:


:love9: :love7: :love9: