2010 Aralık- 2011 Ocak - Şubat Annelerinin Buluştuğu Nokta

Başlatan sevdenur, 23 Nisan , 2009, 15:30:19

« önceki - sonraki »

hasretALİ

EVET GÜL CÜM YA HAREKETLERİNİ Bİ HİSSEDEBİLSEYDİK RAHATLİCAZ DA CANIM AMA DAHA HİSSETMEYİNCE TEDİRGİNLİKLER NORMAL GALİBA TATLIM BENİM 2 KÜRTAJIM VAR DAHA ÖNCEDEN İLK BEBEĞİMİN KALP ATIŞI FALAN BAŞLAMAMIŞTI GELİŞİMİ DURMUŞTU DİĞERİNDEDE SORUN YAŞADIK BENİM HİÇ KANAMAM LEKEM GELMEDİ İÇİNDE KORKUYORUM YANİ BİŞEY OLSA DR GİTMEDEN ÖĞRENEMİYORUM TATLIM AMA İNŞALLAH BENİM KURUNTUMDUR

**Gül**

Insallah canimm. insallah dedigin gibi sadece kuruntudur. Rabbim kucuk melegini korusun ve sana bagislasin insallah  :amin: :amin: :amin:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


hasretALİ

AMİN CANIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HEPİMİZİNKİLERİ KORUSUN BİZLERİDE:) İÇİM BİRAZ OLSUN RAHALADI;)

**Gül**

ohhh ne guzel hep rahat olsun icin. Kac haftalik oldunuz siz. Biz 15 olduk dun  :muzz: ve birkac gundur karnimda hep segirmeler hissediyorum. Bebistir o diyorlar ama inanasim gelmiyor. Ama daha once de hic olmazdi. bazen 4-5 sefer damar atmasi gibi oluyor bazende bir iki oluyor Ama bilmiyorum   :dontknow: :dontknow: Insallah bebisin verdigi sinyallerdir. Biraz daha guclense  fena olmayacak  :D
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


hasretALİ

:)
BİZDE 10HAFTADYIZ CANIM BENİM RABBİM İNŞALLAH TAMAMINI ERDİRİR EVET BEBEŞİNDİR O SENN BENDE GEÇEN HAFTA 1 KERE OLDU O UZANMIŞTIM ÖLE OLDU BİLİYOMUSUN BEBEK 3 AYA GİRDİMİ BAŞLARMIŞ CANIM HAREKETLERİ AMA KASLARI ZAYIF OLDU İÇİN BİDE ÇOK KÜÇÜK OLDU İÇİN ANNE PEK HİSSETMEZMİŞ DR DA SORDUM OLABLİLİR DDEDİ

hasretALİ

AY TATLIM O BELİMİN AĞRIDI GÜN GÖĞÜS UÇLARIM KOPACAK ZANNETTİM YA SORMA O KADAR KÖTÜ ACIMIŞTI İLK HAFTALARIMDA BÖLE OLUYORDU UZUN SÜREDİR ARADA OLUYODU BULANTILARIMDA HER GÜN SABAHLARIDA ÇIKARTIYORUM 1 YADA 2 KERE
SENN VARMI? DELİ GİBİ AYVA AŞERDİM BİLİYOMUSUN:) HALADA CANIM İSTİYO BULAMADIK ANNEMLER FALAN BAKTILAR MEMELKETTE YOKMU EŞİMİN MEMELEKEYTİNE GİDİCEZ ORDA ŞANSIMI DENİCEM:)

**Gül**

Oyyy maasallah.Buyumus. 12. haftayi da atlattinizmi daha rahat edersin insallah. risklerde azalir seninde kafan rahat olur. Benim pek sikayetim olmadi. Ilk biray goguslerim cok fenaydi. Yanlislikla kolum deyse canim gidiyordu. Sanki cook buyuklermis gibi hic biryere sigdiramiyordum  :k06: :k06: o da azaldi simdi pek kalmadi. Bulantilarimda haftada 2-3 kez oluyordu. ama cikardiktan sonra cok rahatliyordum hemen yemek yiyordum ardindan  :hungry: :hungry: Simdi o da haftada 1 e dustu. Ama o bulantilar bile insani rahatlatiyor bence. bebisim iyi o yuzden bulaniyor diye. Ben cikarip rahatladiktan sonra hep boyle dusunuyorum. senin Bebisinde iyi ki bulandiriyor mideni :binkybaby: :binkybaby:
Insallah ayva bulursun biran once de kavusursun. Yakin olsak bende burdan bakardim sana yollamak icin  :-\ Benimde taze citir simit dolasiyor kafamin icinde 3-5 gundur. birkac tarif buldum onlari deneyecegim bakalim insallah olur. Birde patlican tursusu. Onuda Yengemden aldim dun tarifini. Uygun patlican bulursam onuda yapacagim 3-5 gunde oluyormus zaten  :hello2: :hello2: Bizimde durumumuz bundan ibaret iste  ::)
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


hasretALİ

EVET CANIM BİRAZ BÜYÜDÜK İŞTE  BENİM GEBELİKLERİMDE HİÇ KALP ATIŞI YOKTU BU SEFERKİNDEN KALP ATILŞI BİLE BANA GÖRE ÇOK BÜYÜK Bİ MUCİZE DR KALP ATIŞI BAŞLADI 3 AYADA GİRDİN TAHLİKEYİ ATLATTIN SAYILIR DEDİ CANIM AMA YİNEDE ALLAHA EMANETİZ İŞTE:)
AY İNŞALLAH BENDE DE AZALIRDA RAHATLARIM CANIM YATAKTAN KALKAR KALMAZ LAVOBAYA KOŞUYORUM CİNSİYEİNİZ BELLİ Mİ CANIM?
ALLAH RAZI OLSUN TATLIM DÜŞÜNÜP DEMEN BİLE YETERLİ

**Gül**

Ohhhh ne mutlu sana iste bu bebegin farkli ve inaniyorum ki o sana gelmeye kararli  :icon_thumright: Sen kendine dikkat et sadece cok yorma kendini ve iyi beslen Haa birde moralini yuksek tut  :hello2: Sikayetlerin azalir insallah canim biraz daha sabret. Bizim cinsiyetimiz belli degil henuz. Aslinda Simdi bakilsa belki gorunur ama biz 20. haftadan once gidemiyoruz. Burda sistem degisik biraz. 12 ve 20. haftalarda iki defa ultrason kontrolu var baska yok. onun haricindeki kontroller baska doktor tarafindan yapiliyor. 2 hafta sonraya randevumuz var doktordan ondan sonra hastaneden cagirirlar Agustus sonu gibi. Bekliyoruz iste. Bakalim eger o zaman bizim ufaklik saklarsa kendini cinsiyet ogrenme isimiz doguma kalacak artik eski zaman gibi  :k06:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


hasretALİ

İNŞALLAH SENN BEBEİŞİNDE SAKLAMAZ ANNESİGİLLERİ ÜZMEZ Bİ KEREDE GÖSTERİVERİR:)))))))HAYHIRLIIS OLSUN TTALIM HAKKINI HELEL ET BENİM ÇIKMAM GEREK ALLAHA ENAT OLUN RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNE GÜLER

**Gül**

Insallah canimm. Ne demek canim ne hakkim olur sende sohbet ettik biraz ben de cikiyorum simdi sende bebisinde hep saglikli olun insallah gorusuruz  :wave: :wave: :wave:
Minik Bir Ask Dogdu
     22/01/2011


özlemim

slm kızlar daha önce yazımı okuyanlar bilirler benim 14 senedir çocuğum olmuyordu çok şükür şimdi hamileyim siteyede 1 haftadır giremiyorum cuma gecesi kanamam oldu hemen dr gittim bebeğin kalp atışı var dedi çok şükür ama düşük tehliken var dedi bebek küçük olduğu için dışardan müdahale yapamıyoruz dedi 5 aylık olsaydı dışardan müdahale yapabilirdik dedi şimdi yapacağın sadece sırtüstü yatıp dinlenmen dedi o günden beri yatıyorum o yüzden buraya giremedim pazarteside tekrar gittim doktora 2li test için oda normal çıktı herhengi bir sorun yok ama ara ara kanamam var ama kırmızı değil kahve telvesi renginde oda sorun değil dedi dr kırmızı ve pembe olursa korkulacak dedi benim bebeğimde 12 haftalık benide listeye eklerseniz sevinirim

Balböceği

Selam kizlar bende gecen balkona camasir astim camasirlik kasigimda bi aci acti
geri duzeldi sukur daha agrimadi ama benimde odum koptu haaa  :y25: :y25:

Nevaa

Biraz yorulunca  ağrım oluyor ve korkuyorum bende.
"Bunca yitirmekler bir bulmak içindir." Buna inandı mı insan düğümler çözülür bir bir. Anlarsın 'neden' lerin cevabını. Kaybettim dediğinde kazanır, bittim dediğinde başlarsın..Anlarsın aslında bütün kapılar kapanırken tek kapı açık kalır..Ve artık yitirmekten yorulup bulmak için uğraşmaya başlarsın..Şimdi gidilecek tek yol var..Tek kapı..Tek çare..Bütün acılara merhem..

Balböceği

Alıntı yapılan: hasretALİ - 28 Temmuz , 2010, 12:25:13
EVET CANIM BİRAZ BÜYÜDÜK İŞTE  BENİM GEBELİKLERİMDE HİÇ KALP ATIŞI YOKTU BU SEFERKİNDEN KALP ATILŞI BİLE BANA GÖRE ÇOK BÜYÜK Bİ MUCİZE DR KALP ATIŞI BAŞLADI 3 AYADA GİRDİN TAHLİKEYİ ATLATTIN SAYILIR DEDİ CANIM AMA YİNEDE ALLAHA EMANETİZ İŞTE:)
AY İNŞALLAH BENDE DE AZALIRDA RAHATLARIM CANIM YATAKTAN KALKAR KALMAZ LAVOBAYA KOŞUYORUM CİNSİYEİNİZ BELLİ Mİ CANIM?
ALLAH RAZI OLSUN TATLIM DÜŞÜNÜP DEMEN BİLE YETERLİ
Hasretcim cok sevindim cnm iyi olmaniza cok sukur atlattin tehlikeyi bosver bi is yapma
ben ilk iki ay evden disari bile cikmadim beni gorenler evden cikmadigima yakiniyorlardi oysaki benim derdim baskaydi
kim bilecek iste hep yatardimm aman bosverrrr  :k06: :k06: