GECE GEÇ YATAN BEBĞİNİZLE NASIL BAŞ EDİYORSUNUZ?

Başlatan sevda, 11 Ağustos , 2007, 00:43:51

« önceki - sonraki »

sevda

Gece geç yatan bebeği olan varmı arkadaşlar benimki hem gündüz uyumak istiyor hemde gece geç yatmak , siz nasıl baş ediyorsunuz uyku sorunuyla. ???

adalet

evet benim var  :laughing7: daha uymamis bazen 03 buluyor yatmasi gunduzde en uzun uykusu 1 saatir 

jbdun

sevda gündüz uyutmamaya çalışsan, oyala oynat?
gündüz uykusunu aldığı için gece geç yatıyor olabilir  :icon_scratch:

sevda

canım bu gündüz uyumazsa bana kafayı yedirtir akşama kadar biliyormusun ? gündüz 4 saat yatıyo 2 sabah 2 de öğleden sonra ,doğduğunda daha çok yatıyordu ben sonra böyle ayarlama yaptım bazen kötümü yaptım diyorum kendimce  :suclu:

zeytince

 bebegin ne kadarlik...? eger 1 yasindan kucuk ise gunduz uyudugu saat normal, cok degil... ama aksama yakin uyutma... aksam 6 dan sonra uyutmamaya calis... oglen ve ikindi uykusu olarak ayarla...

ornegin benim oglum sabah 8:00 de kalkar... kalktiktan 2 saat sonra 10:00 da uyur... bir sonraki uykusunu da meyvesini yedirdikten sonra 3:30-4:00 arasi uyuturum... baska uykumuz yoktur... aksam 9:00 oldugunda da Caner gece uykusuna yatar... eger ayarlamani sen de bu sekil yaparsan eminim uykusu daha erken gelecektir... ;)

kolay gelsin canim...


sevda

Ah yerim  :hungry:ben bunu yaaa nede güzel uyurmuş bebeğim benim benimkisi 15 aylık ve sabah 8.15 de ayanırız sanre 10.00 gibi uyuruz 12.00 de kalkarız sonra 15.00 de uyur 17.00 de kalkarız bazende saatler 1 saat ileri de değişebiliyor sonrada akşam 22.30-23.00 de akşam uykusu ama buda değişiyo geçen gün ilk defa 24 edoğru yattı ve ben endişelendim o an acaba hepmi böyle olucak diye kışın gündüz tek uyutayım ve 4 saat uyusun diyorum nedersin?

zeytince

 hmm demek her uykusunu 2 saat uyuyor... uyku saatleri de guzel aslinda...
kisin 1 kere de mi 4 saat uyuyacak... ::) bence bu biraz zor... ki uyumasin da zaten... gunduz uykulari kisa sureli olsun ki gunduz gece uykusunu ayirt edebilsin... yine 2 kez uyur ama 2 saat degil de 1-1,5 saat uyur... ya aslinda biz sadece uyutacagimiz saatleri ayarlayabiliriz... ne kadar uyuyacaklarina onlar karar veriyor... gunduz uykusunu kisaltman belki aksam uykusuna daha erken yatmasini saglayabilir... ;)


zeytince

 oglusum icin soylediklerine tesekkur etmeyi unutmusum, kusura bakma....

sagol canim...  :opucuk:


ღ°cerenay.♥.

canım sen gece 10:30-11 gibi yatıyo diyemi geç yatıyo diyosun :icon_scratch: :D
benim kızım uyumak nedir bilmezdi..üstelik uykusuda çok hafif,aynı ben :D
sabahın 3 üne kadar yatmadığı olurdu ,yatsa bile muhakkak o saatlerde kalkar yanıma gelirdi.
(genelde geç yatan ailelerde oluyor bu sanırım )

şimdi oğlum maşallah 10 gibi yatıyor.
cerenden sonra bana çoook erken geliyor bu saat.
nerdeyse uyutmamaya başlıcam erken diye :k06: :k06:(şaka tabi)

adalet

Alıntı yapılan: cerenay - 16 Ağustos , 2007, 02:36:12

(genelde geç yatan ailelerde oluyor bu sanırım )


evet aslihan dogru soyliyon   :sad1:
buyuk oglum kucukende uykuyu sevmezdi simdide sevmiyor cocuk 7 yasinda gece 1 bazen 2 zor yatiyor okula gitigi zamanda 12 de yatar sabah 8de kalkar uykusu cok hafif [ayni anasi gibi ] :k06: kucugude ondan beter cikti gece 2 ve 3 olmadan kesinlikle yatmaz ben bazen cildiriyorum sabahata 8 veya 9 uyanir 12de uyur ondan sonra uyanir gun boyu bir birimizle ugrasiriz yatmaz eyer yatsada yarim saat yatimi uyanir  :y25:

sevda

Ama biz geç yatmıyozkiii benim pestilim çıkıyo zaten akşama kadar bende ancak dinlenebiliyorum kızlar o uyusunda bende uyuyayım diye bekliyorum.Bugün tek uyku yaptık ve erkenden uyudu nihayet artık 1 uyku yaptırıcam öyle daha iyi olacağı kanısındayım ilginiz için teşekkürler sağolun kızlar :)))))))))))

..BahaR●●

BALKIZ ARAMIZA HOŞGELDİN CNM  SENİN İKİZLER SENİ BAYA YORUYOR BELLİ BU KONUNUN ÜZERİNDEN BAYA ZAMAN GEÇMİŞ İNŞ.SESİNİ DİĞER ANNELER DUYARDA Bİ FİKİR VERİRLER....

burcum

vallahi kızlar halinize şükredin benim kelebeğim sabah 5 ler de uyuyor bazen 6-7-8 i buluyor deliriyorum resmen bayramın 2.ci günü akşam 10.30 da bir kalktı ertesi gün öğlen 2-3 arası uyudu ve daha 68 günlüğüz  :honk: :y25: ağlamıyor da ağrısı var diyeyim doymuyor desem kilo alışı gayet iyi bende ona ayak uyduruyorum kahve içip oturuyorum hamileyken popom bu kadar büyümemişti şimdi sallamaktan kalkamıyorum yerimden  :crybaby2:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

GULŞAHCIM 2 AY ÖNCE IKIZLER 3 DE UYUYORLARMİŞ :laughing7: :laughing7:.BAK GIT GIDE 8 BULDU :'( :'( :'(

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

BENDE SIZI TAKIP EDIYORUM..BENDE 3 DE FALAN YATARDIM YAVAŞ YAVAŞ SATLERIM 4..5..6..OLDU :ehi: :ehi: :ehi: