27 Nisan , 2024, 16:05:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


suni sancı mı normal sancımı

Başlatan fıstık, 19 Nisan , 2009, 07:04:51

« önceki - sonraki »

fıstık

arkadaşlar normal sancının suni sancıdan daha az ağrılı olduğunu duydum aranızda bu farkı bilen var mı?

efsane

canim ben dogurmadim bi dusugum oldu ama cocukluk arkadsim dogum yapti suni sanci vermisler yani cok zor dio bidaha dogurmamm dogursamda normal dogurmamm dio artik ne kadar cani yandiysa bilmiom rabbim kolay dogum nasip etsin canim  :amin: :amin:

fıstık

suni sancı ne kadar kötü biliyorum acaba hem normal hemde suni sancıyı yaşayan var mı ?

fıstık

lalecim teşekkür ederim canım senden başka yardımcı olan olmadı

efsane

RICA EDERIM CANIM AMA BENIM ARKADSM ONCE NORMAL SANCIYI CEKTI FAKAT ACILMA OLMADI KORKUDAN SANCISI KESILDI SONRA SUNI SANCI VERMISLER.ODA SUNI SANCI COK KOTU DEMISTI BANA SAKIN KORKMA VE KENDI SANCIN GELENE KADRDA DR GITME YOKSA SANCIN GIDINCE SUNI SANCI VERIOLAR DEMISTI AMA TABI KISMET OLMADI BENIM BEBEGIM DUSTU NE DIYIM CANIM INSEALLAH KENDI SANCINLA HEMENCIK DOGURURSUN  :amin: :amin: :amin:

fıstık

 :amin: :amin: :amin: inşallah canım

inşallah sende en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun canım  :amin: :amin: :amin:

office

sadece suni sancı yüzünden sezeryan olan biri olarak söylüyorum. asla ama asla suni sancı serumunu taktırmayın gider gitmez.

şöyle anlatayım: normal doğum sancısı (en şiddetli olarak) 2 dakika gelir 2 dakika durur, rahatlar ve birkaç saniye bile olsa nefes alma hakkı tanır size. ama suni sancı devam eden bir sancı. kesinlikle kesilmiyor gittikçe artıyor. ta ki doğum yapana kadar.

yanlız hep dediğim gibi bu acı eşiğiyle ilgili bir durum. ben çok sancı çekmiş bir insanım normal hayatta. acı eşiğimin bu kadar düşük olduğunu bilmezdim.
zaten benim bildiğim suni sancı serumu, vakti geçtiği halde sancısı olmayan veya suyu gelipte doğumun halen başlamadığı kişilere kullanılır olduğuydu. ancak ne yazık ki artık acele olması için giden her hastaya bu serumu takıyorlar.

ben gerçekten çok acı çektim bu serum yüzünden. öyle ki sezeryan dan çıktıktan sonra bile ameliyat acısı değil serum ağrısını çekiyordum.

benden size tavsiye suni sancı taktırmayın. doğal akışına bırakın.

hayırlı doğumlar...
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



handan

suni sancı eğer doğum sancıların başlamışsa doğumu hızlandırmak amacı ile kullanılabilir bence
ama normalde doğum sancıları başlamadan suni sancı almış biri olarak söyleyeyim birdahaki doğumum eğer ki olursa (kafama taş falan düşer hani  :k06: )
sezeryan olur  :icon_thumright:

fıstık

office ve handancım teşekkür ederim

zehraab

fıstıkcım bende arkadaşlara katılıyorum, suni sancı gerçektende çok berbat.epiduralli doğumu tercih etmeyi düşündünmü?çok rahat olduğunu söylüyorlar.
hüzün olgunlaştırır............. kaybetmek sabrı öğretir...................

ceco34

Kızımı suni sancı ile doğum yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ; o an resmen ölüyorum sandım. Doğum toplam 12 dakka sürmesine rağmen bana saatler gibi geldi. Doktorum bile o zaman suni sancı normal doğum sancısından iki misli şiddetlidir demişti. Yine hamileyim ve bu kez yine normal doğum olsun diye dua ediyorum tabi bu kez suni sancıya gerek kalmaz inşallah :icon_thumright: