Polikistik Over Sendromum Var :( Çok Çaresizim...

Başlatan >Gülbade<, 10 Nisan , 2009, 16:06:12

« önceki - sonraki »

KONYALI

selam kızlar, öncelikle allah butun evlat ısteyenlere versın..ama bu kadar kafaya takıp, üzülmeyin..ben 1 senedır gebelık dusunuyorum..hatta 1 yılı bıle astı..doktora gıttık,hatta buradada hep anlatmıstım yasadıklarımı, doktorlar sorun yok dedı hep,hormon testı,eşime sprem testı hepsi yapıldı ama sonuc yok..bu arada akrabalrım arkadaslarımteker teker bebek haberı verdıkı en son ablam hamiş kaldı..canımbenım yanımda sevınemedı bıle..ben buna daha cok uzuldum..hıc takıntı halıne getırmedım kendıme..lutfen sızlerde böle dusunun..bu arada eşim daha cok stres yapmıs ve olup olmadık bır suru doktora gıdıp test yaptırmıs,varıkosel demısler dopler bıle cektırmıs..veee yanlıs tespit...ki bu dopler erkeklerın yumurtalıklarına zarar verıyomus..bunu yaptırdıgını duydugumda esıme cok kızmıstım..ve en son artık bır doktora gıttı ve doktor hıc bır sorun yok..yalnız yumurtlama gunu falan değil.öncelıkle sağlıklı bır yasam ıcın 2 gunde bır cınsel ılıskı demıs..bu benım ve esımın uremesını hızlandırıcakmıs..ve bızde 1 aydır bunu denıyoruz..sanıyorum hamıleyım..ben bıle ınanıp test yapmadım hala..ama adet olmadım ve p.tesiyi beklicem...ama su kadar sölim ben bu ay tamamen bebekten umidi kesmiştim..ne zaman hayırlıysa o zaman olsun dıye kafama hıc takmadım...sanırım psikolojik rahatlık cok onemlı..ve en onemlısı ısteyerek cınsel ılıskı yasamak...bır ev ödevı seklınde değil..gerçekten ısteyerek yasamak onemlı..umarım yardımcı olabılmısımdır...

Iwantbaby

inşallah hamiesindir konyalı yaa iyi haberlerini bekliyorum hamişsen bizimle paylaş dua edicem senin için inşallah seninde yüzün güler allah isteyen herkese nasip etsin aminnnn
bebeğim gel artık

KONYALI

Alıntı yapılan: gelsominoo - 22 Mayıs , 2010, 00:04:33
inşallah hamiesindir konyalı yaa iyi haberlerini bekliyorum hamişsen bizimle paylaş dua edicem senin için inşallah seninde yüzün güler allah isteyen herkese nasip etsin aminnnn

cok saol cnm,allah hepimize nasip etsin..benım dualrımda hepinizle..umarım en yakın zamanda senınde kucagın dolar...allah hepimize bu sevıncı nasip etsın...

Iwantbaby

amin ağzındann ballı damlıyo bidenem gece gece :amin:
bebeğim gel artık

KONYALI

 :amin: :amin: :amin: :laughing7:
allah herkerse nasip etsın valla..banada banada...

kardelen20

bende dün doktora gittim daha kızım 19 yaşındayım bende de bu hastalığın olduğunu söyledi doktor bi farlıtal tedavisi verdi adet görüncede doğum kontrol hapı verdi ama korkma dedi hamile kalamamam gibi bi durumun olamaz dedi sadece 3 ayda bir ilaç içip getirmen lazım dedi dooğum yaptıktan sonra gider dedi bende ne yapıcağmı bilmiorum :(( inşallah zamanla geçer.

kardelen20

Alıntı yapılan: >Gülbade< - 10 Nisan , 2009, 16:06:12
selam kizlar,

ben bugün doktora gittim ve polikistik over oldugumu ögrendim. tabikide hemen internetden arastirdim neymis falan diye. Adet göremedigim icin doktor bana hap verdi, bunu 4 gün kullanip hasta olacakmisim ve sora kan testine gelecekmisim, hormonlarimi ölceceklermis. Ondan sonra yumurtlama tedavisine baslayacakmisiz. Eger 2-3 ay icerisinde hamile kalamazsam esim doktora gidicekmis, spermlerine baktirmak icin.

Peki kizlar sizden tedaviden sonra hamile kalam oldu mu hic???? Biz 1 yildir deniyoruz ama hic olmadi meger bu PO engelliyormus...anne olmayi cok istiyorum, aslinda cok umutsuzum biliyormusunuz.

Cevaplarinizi merak ile bekliyorum canlarim :love9:
merhaba bende de aynı rahatsızlık var ama ben evli değil kızım daha dün doktora gittim hamile kalamama gibi bi durumun yok dedi her türlü oluyomuş bence endişelenmeyin bu kadar inşallah hamile kalırsınızz.

Demet_dk

SENİN YAŞLARINDAYKEN BENDE DE VARDI

ŞİMDİ26 YAŞINDAYIM 2 YAŞINDADA BİOĞLUM VAR...
HERHANGİ BİR RİSK TEŞKİLETMEZ
DOĞUMDAN SONRADA GİTTİĞİMDE POLİKİSİTİK GÖRÜNÜYOMUŞ HALA KİLO ALMAMAYA ÇALIŞ DEDİ

kardelen20

bendede aynı hastalıktan var ama daha kızm 15 yaşnda adet görmüştüm ilk ozamandan beri adetim düzensiz şu an 19 yaşındayım 4seneden beri ilaçla getirdim her doktara gittm porf olsun normal olsun hiç bişi demediler ilaç verip gönderdiler 5 aydır adet görmüyorum dün muayenesine gttm ücretli bu hastalığm olduğunu söledi hiç kmse bugüne kadar sölemedi ilaç verip gönderdiler bu doktor dedi hamile kalamaman için hiç bi sorun yok dedi her türlü hamile kalırsın dedi 3 ayda bir ilaç kullancaksın dedi öyle getiriceksin dedi. bende başlıycam inşallah ilerde çocuğum olur :(

kardelen20

ya ablalarım ben doktora gittim ilaç  verdi farlutal kullandım bitti bugün 5. günüm hala adetim gelmedi ilaç kullandğn halde 2 gün daha gelmezse doktoruma tekrar görüncem sizce neden olablir? :(:(

gencoslem

merhaba bayanlar b nde  şimdi üye oldum siteye aranıza yenı katıldımm merhabalar
bende pcos hastasıyımm 7 aylık evliyim ilk ergenligimden beri hep adet düzensiligi vardı 2 ayda bi oluodu yanı diger bayanlar gbi bi tarıhım yoktu kafasına göre takılıodu  ama sadece adet düzensizligi var başta bi sıkıntım yok allaha şükür (kilo,saç dökülmesi,yaglı cilt vs.)geçen ay doktora gttim pcos var sende dedii ee yanı dedim hamile kalmazsın sen dedi nasıl yanıu dedim tedaviyle hamile kalırsın dedi sen al şu farlutalı iç adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi gttim herşey ii sadece lh degerim yuksek çıktı 13.26 buda pcos oldunu gösteriomuş hamile kalmak istiorum dedim 3 ay dogum kontrol hapı verdi yasmın 3 ay kullan daha sonra tekrr gel hormon testi yapalım degerini 8 lere kadar indirsek bisim için olumlu sonuçlar verir dedi eger lh düşerse dedi ondan sonra yumurta takıbıne başlıcaz dedii çokmuu uzun yoldan tedavi yapıo sizce doktor düşünmekten başım agrıo artık kalabilcem mi acaba hamile şubat ayı gelsede gtsem artıkdoktora inş. 2012 ugurlu gelir hepimizee:):) :hieyt:

Lă_Tăhzen!

merhaba canım aynı teşhis gecen ay kızkardesımede konulmus ve daha 18 yasında hep adet duzensızlıgı yasıyodu doktor pco oldugunu söylemiş şimdiden uzuluyodu benım ılerde cocugum olamıyacak dıye aynı tesellıyı onada verdım ve verıyorumda devamlı tıp artık okadar cok ilerlediki bence Allahın ıznıyle ölum harıc tedavısı olmayan hastalık yok bu durum yumurtlayamama yasın kaç bılmıyorum ama rabbımın hıkmetı bakarsın dogal yollarla tedavıye gerek kalmadan kalırsın hamıle cok stres yapma kendıne daha 7 aylık da evlıymıssın yıllarca bebegı olmayan çiftler var sabrın sonu selmat Allahın izniyle olur senınde bır bbegın cok uzulup takma kafana ;)

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 09 Mart , 2010, 18:31:52
arkadaşlar ben de sitede yeniyim... hepinizle tanışmak ve fikir sahibi olmak istiyorum. 7 aydır evliyim ve bebiş istiyorum artık.. yalnız polikistik over olduğumdan adetlerim düzensiz.. hamile kalabilir miyim çok tedirginim.... bana yardımcı olun... :sad1:

konuyu taaaaa nerdeyse 2 yıl önce ben açmıştım. şimdi 6 aylık oğlum var. ben de pko illetinden çeken biriydim. ama tedavisiz kendiliğinden oldu bebeğim. hiç bir şey imkansız değilmiş. onu gördüm  :icon_thumright:



Lă_Tăhzen!

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 12 Aralık , 2011, 14:16:00
Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 09 Mart , 2010, 18:31:52
arkadaşlar ben de sitede yeniyim... hepinizle tanışmak ve fikir sahibi olmak istiyorum. 7 aydır evliyim ve bebiş istiyorum artık.. yalnız polikistik over olduğumdan adetlerim düzensiz.. hamile kalabilir miyim çok tedirginim.... bana yardımcı olun... :sad1:

konuyu taaaaa nerdeyse 2 yıl önce ben açmıştım. şimdi 6 aylık oğlum var. ben de pko illetinden çeken biriydim. ama tedavisiz kendiliğinden oldu bebeğim. hiç bir şey imkansız değilmiş. onu gördüm  :icon_thumright:


masallah canım tuylerım diken diken olduu rabbımın hıkmetıı inanmakkk basarının yarısıymıs zaten ümitsizliğe kapılmadan şimdi aslan parçası gıbı dunyalar guzelı bır oglun var Allah nazarlardan saklasınn  :nazar:

gencoslem

saol cnmm benim 22 yaşındaım ama insan ister istemez takıo kafasınaa bide çok çocuk isteyen biriyim hep diodum evleniyim bi çocuk yapıyım tabı daha erken ama evin inanki neşesi görümcemin bebişi varf daha 9 aylık ses oluo ewde gülme kaynagı oluoo canın sıkılmıoo bisde eşimle 3 senedir birlikteyim 7 aylık ewliyis inanki yeri gelio muhabbet etcek bişi olmuo maratonlaşıo insan ama bi bebişimis olsa ne gusel olur evin içinde o yusden istiorum hemen kalmak istiorum hamile  allah inş. nasip eder olmayan herkesee beterin beteri var bunada şükür kardeşine ne tedavi uyguladılar cnm baksana eşim az önce ne yollamış banaa kıyamma ona çok seviorum onu sen saglıktaolda başka bişi istemiorum bn dio onada belli etmek istemiorum ama hep aklımda çıkmıo aklımdan olmıcakmı acaba kelimesi

Bir bebeğimiz olacak Seninle
Burnu Sana ağzı bana benzeyecek
Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı Senin gibi
Kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak benim gibi
Kavgalarımız olacak Seninle: Hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi
... ... Erkek olursa annesini daha çok Sevecek herkes gibi
Kız olursa Sen olursun sanırım ilk Aşık olacağı adam tipi :)
Küçücük elleri ile Saracak tüm benliğimizi
İsmini ben vericem Soyadını Senin verdiğin gibi ♥