KIZIMIN BEL VE BOYNU SAĞ TARAFA KASILIYOR

Başlatan ilknur22, 05 Ağustos , 2007, 07:15:50

« önceki - sonraki »

ilknur22

05 Ağustos , 2007, 07:15:50 Son düzenlenme: 05 Ağustos , 2007, 07:17:32 ilknur22
ARKADAŞLAR KIZIM DÜN İTİBARİYLE SAĞ TARAFINA KASILIYOR BİR 5 SANİYE ÖYLE KALIYOR VE DÜZELİYOR DOKTOTA GİTTİK BİR ŞEYİ YOK DEDİLER ANLAMADIK KUCAKTAYKEN BİR ŞEY YOK KENDİSİNİ DİK TUTUYOR AMA YATIRIRKEN BİR ANDA SAĞ TARAFINA YAMULUYOR BÜZÜŞÜYOR SONRA DÜZELMEYE BAŞLIYOR BİR TÜRLÜ ANLAMIYORUM SİZCE NE OLABİLİR :(( LÜTFEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YAZSIN

sevda

Canım geçmiş olsun bence başka bir doktora daha  götür istersen ama bu konuyla ilişkili bir doktor olsun bana kalırsa.
  Evet belki doktoru doğru söyleyebilir ama benim içimi rahatlatmadıktan  sonra ne anlamı var dimi? Bunu yakın bir tarihe kadar farkedemedinmi? daha yenimi göze çarpıcı hale geldi? Eğer öyleyse bana göre bir uzmana götür derim için rahatlamış olur en azından hem tahlilde  yaptırırsın güzelim canını sıkma olurmu :flowers:

raydin

Benim kızımdada aynı sorun var. Lütfen bir bilgi alırsan benimde haberim olsun. Benim bebeğim rahimde çok dar bir alanda sıkışıp kalmıştı. Ondan oluyormus rahimdeki yatma alışkanlğını sürdürüyormuş. Hep sola yatıror. Sağa yatıramıyorum Sen de dikkat et hep aynı tarafa yatıyorsa ters tarafa yatır. Piyasa da yan yatma yastıkları var. Sevgiler.

handan

raydın üstteki mesajların tarihine bi gözat istersen  ::)