29 Nisan , 2024, 15:48:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

özgün

teşekkür ederim sudecim.beni aydınlattın. dr.un mehmet bey olduğuna göre tıp fak. mi olcak doğum? inşallah sorunsuz bir doğum olur. bebişlerini bu kadar bekledikten sonra 4 gün sonra kucağına alcak olmak inanılmaz bir duygu olsa gerek.  :occasion14:  :occasion5:  :muzz:  :hello2:  :hieyt:  .  eğer unutmazsan bize de dua et doğuma girerken. o heyecanla zor tabi de.   :opucuk:

sude

Sude çok sevindim canım demek yaramazlar geliyooorrrr 
Allah yardımcın olsun canım,inan yanında olmak isterdim Konya da olsam kesin gelirdim ziyaretine ama dualarım seninle canım,Günlerdir beklediğin ana çok az kaldı,şimdiden tebriklerr Allah a emenet olun   
SAOL CANIM BENIM AMİİİİİİİNNNNN ALLAH SANADA GOSTERSIN INSALLAH CANIM 4GUN SONRA KUCAGIMDA INSALLAH YAVRULARIM ALLLAHIM HERKESE GOSTERSN INSALLAH BU MUTLULUGU
sudecim çok sevindim canım allah gönlüne göre verdi ne güzel kötü günler geride kaldı çok şükür bundan sonra yavrularınla geçireceğin güzel ve heyecenlı günler (ee birazda uykusuz tabii)  :k06:seni bekliyor hayatım umarım ağrısız bir doğum süreci geçirirsin kendine ve meeklerime iyi bak onlar doğduktan sonra muhtemelen giremeyeceksin foruma ama beni haberdar et canım sağlıkları boyları kiloları ben merak ederim şimdi olurmu canım habersiz bırakma yani çok öpüyorum üçünüzüde hayatım     
SAOL OZGULCUM COK SUKUR AZ KALDI UYKUSUZLUGA FALAN RAZIYIM YETERKI BI DOGSUNLAR SAGSALIM KUCAGIMA ALAYIM INSALLAH.FORUMA GIRMEYEBILIRIM HERZAMAN AMA HABER VERIRIM EVE GELINCE NE DURUMDA OLDUGUMUZU.DUALARINIZI EKSIK ETMEDIGINIZ ICIN COK TŞK EDERIM ALLAH RAZI OLSUN IYIKI VARSINIZ
teşekkür ederim sudecim.beni aydınlattın. dr.un mehmet bey olduğuna göre tıp fak. mi olcak doğum? inşallah sorunsuz bir doğum olur. bebişlerini bu kadar bekledikten sonra 4 gün sonra kucağına alcak olmak inanılmaz bir duygu olsa gerek.            .  eğer unutmazsan bize de dua et doğuma girerken. o heyecanla zor tabi
RICA EDERIM OZGUNCUM NEDEMEK HERZAMAN YANITLARIM YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM.EVET CANIM TIPTA OLUCAK DOGUMUM INSALLAH.AMIN CANIM INSALLAHH.AHHH GUZELIM HEMDE NASIL HEYECAN VAR ASIRI SINIRLI VE HEYECANIYIM NIYE SINIRLIYSEM.TAM TERSINE RAHAT OLMAM LAZIM ASLINDA AMA OLAMIYORUM.DUA ETMEZMIYIM EDICEM INSALLAH ISIM YAZDIM HERKESIN EDERIM ALLAH IZIN VERIRSE.
HEPINII OPTUM KIZLAR GORUSMEK UZERE.
:opucuk: :opucuk: :opucuk: :wave: :wave: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Tebessüm :)

Sudecim büyük gün yaklaşmış, çok sevindim :hieyt: Hayırlısıyla sağlıkla alırsın inaşaAllah bebişlerini kucağına. Bıcırıklar gelene kadar elinden geldiğince dinlen, relax ol. ;) Çok öpüyorum canım, hayırlı haberlerini burdan öğrenmek dileğiyle :opucuk:

sude

evet canım yaklastı  offf 3gun kaldı ınsallah.aminnnnnnnnn cok tşk ederım canım.ama uyuyamıyorum artık cok daralıyorum uyuyamadıgım ıcınde dınlenemıyorum.bı ıkı adım atıyorum nefes nefese kalıyorum.bızde optuk canım eve gelınce haber verırım canım ınsallah :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sudem allah bir nefesde kurtarsın seni meleğim inş bebişlerine sağ salim kavuş benim yerimede öp kokla onları olurmu haberlerini bekliyoruz sakın habersiz bırakma haaa unutmadan umarım gitmeden okursun sayfayı dogum masasında ismimi söylemeyi unutm canım tülin temiz inş dularımız kabul olcak ve seneye bende anne olucam rabbimin izniyle  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tubis

sudecim çok büyük bir mutluluk senin için bebişlerini kucağına alıcaksın hayırlısıyla...rabbim bizede nasip eder inşllah bu duyguları.kendine iyi bak canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz. haa unutmadan dopuma girmeden banada dua eder misin canım tuğba yılmaz.dualrımız seninle  :opucuk: :opucuk:

duru boncuk

sudecim büyük gün yaklaştı dualarım seninle hayatım  bu arad hiçisimlerini sormadım bu yaramazların yaa ne koyacaksın karar verdinmi acaba canım  ???
doğunca benim içinde öp kokla meleklerimi olurmu bol bol cennet kokusu çek içine sorunsuz bir doğum olması için dua edicem sana çok öptüm canım :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

TURKUAZ

  Sudecim inşallah doğumun hayırlısıyla gerçekleşmiştir,seni çok merak ediyorum canım Allah a emanet ol,müjdeli haberlerini bekliyoruuuummmmm


๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

evet canım arkadaşım artık bir annesin öyle değil mi onca telaşdan sonra dogdular allah analı babalı büyütsün bebişlerini dönünce bize yaz emi çok öptüm seni meleklerinide kendınize iyi bakın :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :k06: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tubis

sudecim bebişlerine hayırlısıyla kavuştun inş. bizleri habersiz bırakma canım. en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz.seni bebişlerini öpüyorum koccamann  :opucuk: :opucuk: :opucuk:   :flowers: :flowers: :flowers:

duru boncuk

sudecim tazecik anne seni tebrik ediyorum canım eminim mükemmel bi anne olacaksın bizi habersiz bırakma canım umarım sorunsuz bir doğum olmuştur ve çabuk toparlarsın kendini seni ve yaramazları çok öpüyorum canım kendini yorma  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
bunlarda ufaklıklar için :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:allahım onları bu yeni dünyada hiç yanlız bırakmasın hep korusun ve hayırlı evlatlar olsunlar  :amin: :amin:

sude

merhaba arkadaşlar ben sudenın ablası ilknur yıgenlerım dogdu 9 hazıran pazartsı gunu saat 8 30 da dogdular ıkızlerımız ıyı masallah ama sude baya zorlandı daha aya kalkamadı
amelıyatdan sonra ılk gun akşama kadar kendıne gelemedıpek gaz  çıkarması gerekıyordu ama çıkaramadı baya zorlandı en sonunda doktorumuzu aradık gaz gıderıcı serum verdılr bıraz bıraz rahatlamaya basladı ama daha tam olarak yuruyemıyor agrısı çok oluyor gaz sorunumuz kalmadı ama yuruyunce agrısı oluyor ıkızlerımız ıyı sayılır şükür erkegın ısmıKERIM kızın ismi CEYLIN ceylının gaz cıkarmasorunu var uykusuz yorgun gunlerımız oluyor ama olsun onlar ıyı olsunda hıç önemli degıl ben gıdıyorum akadaslar ıkızler aglıyor dualarınız için tesekkurler allah olmayanlarda versın  :love9: :love9: :love9: :love7: :muzz: :muzz:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

14 Haziran , 2008, 14:37:32 #357 Son düzenlenme: 14 Haziran , 2008, 14:41:37 TURKUAZ
                 

          :love9:  :hello2:ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAH ANANLI BABALI BÜYÜTSÜN  :love9:,haber verdiğiniz için teşekkürler Sude ye çok selam söyleyin.Allah a emanet olun :hello2:


tubis

Allah analı babalıbüyütsün inş.. sudeye Rabbim acil şifalar versin.çok öpüyorum

susi

gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyütsün
YAŞAMA SEBEBİM HAYDAR EGE