29 Nisan , 2024, 11:30:21

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


CANIM OGLUM YUNUS EMREM

Başlatan semra, 24 Temmuz , 2007, 17:42:35

« önceki - sonraki »

semra

 merhaba teyzeleri ve kücük melek leri buda canim oglum yunus emrem in sayfasi  :hieyt:21,06,07 satt 1.34 te dünyamiza giren canim yavrum yunusum  :opucuk: annesi semra babasi gökhan  :love9: :love9: allahim bu güzel duyuyu bize yasattigin icin sükürler olsun  :amin:seni cok seviyoruz  :love3:

semra

kizlar oglusumun resim lerini yüklemek istiyorum nasil  ??? söylerseniz  :director: seviniriz  :-*

adalet

canim sayfan hayirli olsun guzel ilkleriyle dolsun :flowers: yunus emrenin resimlerinide bekliyoruz

http://www.imageshack.us/ ben burda resimleri kucultiyorum sonradan sayfaya ekliyorum

ღ°cerenay.♥.

24 Temmuz , 2007, 19:38:25 #3 Son düzenlenme: 24 Temmuz , 2007, 19:41:34 cerenay





burcu-emir

en minikimiz yunus emremiz hoşgelmiş aramıza  :muzz:
semracım,hayırlı olsun güzel yavrunun sayfası  :wav: en yakın zamanda resimleri isteriiizzz  :opucuk:



yeşilim

sayfanız hayırlı olsun, resim istiyoruz  :hello2:





sibell&gökhan

MERHABALAR SEMRA VE GÖKHAN AİLESİNİN O MİNİCİK SÜT KOKULU KUZUSU YUNUS EMRE ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
Y.EMRENİN SAYFASI GÜZEL İLKLERLE HABERLERLE DOLAR TAŞAR İŞALLAH CENNET KOKULU KUZUNU BİZİM İÇİN KOKLA ANNESİ  :nazar: ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN İŞALLAH. :amin:

jbdun

semracım minik yunus emrenin sayfası hayırlı olsun :flowers:
artık bolbol resimler bekliyoruz annesi ;)

semra

adalet,aslihan,jbdun,sibel,yesilim,burcu hepinizde sayfamizi ziyaret ettiginiz icin cok tesekkür ederiz tezeleri yunus emrem den sizlere :flowers: yunus emrem bugün tam 35 günlük oldu süt kokulu yavrum annesi :opucuk:  3gündür o hastne senin bu hastane benim yunus la dolasiyoruz gaz ve kakasi icin gittik dün cok rahatti kuzum bugün sabah 9 dan beri agliyo kuzum yine gazi var  :cildir:artik simdi uyuttum insallah uyurda rahatlasir kuzum  :( :sleepy1:ve arkadaslar yunusun cok güzel resim leri var esim le denedik gönderemedik nasil yollayabilirim  :dontknow: bebisleri kocaman öpüyorum :opucuk:simdilik hoscakalin  :wave:

Tebessüm :)

semracım sayfanız hayırlı olsun canım. :) yakında düzelir canım gaz ve kaka problemi, azcık sabır lazım.Allah yardımcın olsun. resim göndermek için,göndereceğin resimin 284 kb tan büyük olmaması gerekiyo. resmi paintte küçültebilirsin, resmi painte taşı, resim bölümünden uzat/ eğ seçeneğini tıkla, burdaki değerleri mesela %50 %50 yap tamamı tıkla ve resmi  farklı kaydet. sonra buraya mesaj gönderdiğin bölümün altında ek seçenkeler diye bir bölüm var, tıkla, gözatı tıkla, resmi kaydettiğin yerden bul ve üstüne çift tıkla. sonra tamamı tıkla, bu şekilde gönderiliyo canım. umarım anlatabilmişimdir.

estim

hoşgeldiniz  :occasion16: sayfanız hayırlı olsun  :k06:

semra

tsk aysegül ve estim sizde hosgeldiniz  :flowers:

semra

allaha sükür dünden belli kuzum cok rahat  :amin: insallah hep böyle devam eder  :nazar:burda havalar sogumaya basladi 2 gündür  :hieyt:rahatladik sicaklar  bunalmisti  :cussing:yarin oglusum la gezmelere gitcez tuna nehrine dogru   :occasion14: sizlerede iyi gezmeler  :opucuk: :wave:

sibell&gökhan

OHHHHH VALLAHİ GEZİN BAKAM BİZ BURALARDA ÇALIŞALIM SİZLER GEZİN BİZDE İŞALLAH PAZAR GÜNÜ GÜNÜMÜZÜ GÜN EDECEZ PAŞAM BEN VE BABAMIZ FELEKTEN BİR GÜN ÇALACAZ TABİ İŞALLAH BİR SORUN ÇIKMAZSA :dontknow: ::)

semra

insallah sizde gökhan pasaile güzel bir pazar günü gecirisiniz iyi gezmeler  :icon_thumright: :-*