bebiş istiyorummmm

Başlatan sena, 07 Temmuz , 2007, 18:21:09

« önceki - sonraki »

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Emelcim kendine yeni konu başlatırsan orası senin sayfan olur bizde seni hiç atlamayız  :hieyt:  :hieyt:
Bak canım o hatayı bende yaptım dr konusunda bi türlü karar veremedim ama insanın aklı karışıyor ondan bence sürekli bir dr takip etsin derim ama yine de sen bilirsin..

esra_yesiloz

emelcim aramıza hoşgeldin canım bende 10 ay öncesi çocuk için daha çok erken olduğunu düşünüyordum bigün kendimi böyle bebek sitelerine bakarken buldum sonra adetim gecikti test yaptım hamileyim belkide içime doğmuş annelik o yüzdenmiş sitelerde gezmem şimdi çok mutluyum ve 20günüm kaldı doğuma ona kavuşmak için can atıyorum dilerimki bian önce sende karar verirsin ve allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallahhh  :amin:  :amin:

tubito

bende istiyorummmmmm.....

bende 9 aydır bebek istiyor ve gerekli  çalışmaları yerine getiriyorum. eşimde bende kontrollere  gittik.rahim filmi fln çekildim hatta rahim filminde bayıldımm :-\   (ömrümde ilk defa)  allaha cok şükür ikimizdede bi problem cıkmadı. şimdi onun gelmesi için uygun zamanı bekliyoruz.bakalım ne zaman gelecek.bu ara umutlarım yine yüksek inşallah bu sefer yanılmam.2 haftaya kadar hastalanmazsam eger yuppppiiiiiiiii :binkybaby: :love9: :love7:

güzel allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda versin inşallahhhhhhh

emel..

tubito umarım en kısa zamanda dileklerin gerçekleşir. çok özel ve çok güzel bir duygu olduğundan eminim. umarım yakında bu sayfalarda bebişinin resimlerini de görürüz. benim için henüz böyle bir durum yok ama anne adaylarının ve annelerin burda birbirine yazdıkları şeyleri okumak bile çok hoşuma gidiyor sanki bende hamileymişim gibi hissediyorum :k06: daha şimdiden herkesten çok şey öğrendim. umarım ileride benim de çok işime yariyacak.

emel..

bu arada teşekkür ederim zuhal artık bende karar vermek ve tek bir doktora devam etmek istiyorum. özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum doğum için çok avantajlı oluyomuş. o yüzden şimdilik araştırma evresindeyim.
esracım sana da teşekkürler. gerçekten dediğin gibi bu sitede gezdikçe bile insan o duyguyu yaşamak istiyo. allah hayırlı bir evlat nasip etsin kolaycacık dünyaya gelsin inşallah.

tubito

saol emelcim güzel dileklerin için inşallah :amin:  en yakın zamanda sende kavuşursun  :binkybaby:

bende 2 senelik evliyim biz en basından beri istiyoduk ama erken diye yapmıyoduk 9 aydır korunmuyorum hap kullanmıstım ben, sanırım onun etkisi uzun sürdü ama emin ol bu kadar sürecegini biseydim daha erken bırakırdım korumayı cocuk cok güzel ya evin neşesi oluyo moralin bozuk oldugu zamanlarda en ufak bi hareketi veya sözü herseyi bitiriyo.  :love7:

şimdi benim bi kedim var oda öyle onu görünce bütün stresim gidiyo dünyalar benim oluyo o kedi bana sans getirecek onun sayesinde bebek istedigim arttı ve yine onun sayesinde olacak inşallah :amin:

:flowers:

emel..

canım haklısın bebek bambaşka birşey olsa gerek. ben 1 yıllık evliyim ve şimdilik erken diyorum ama bende endişe taşıyorum ya sonradan olmazsa diye. bende hap kullanıyorum. doktor çok düşük dozlu olduğunu söyledi bırakır bırakmaz hamile kalabilirsin dedi ama çevreden duyduklarım tam tersi yönde. bende ilerisi için endişe taşıyorum bu yüzden. yapılacak bir şey yok şuan benim için doğru bir zaman değil, o yüzden hapa devam etmek zorundayım. umarım aksiliklerle karşılaşmam.
senin içinde bence bebeğin en doğru zamanı bekliyo :binkybaby: en güzel zamanda gelecek ve seni dünyanın en mutlu insanı yapacak eminim :love7:

tubito

insallah emelcim insallah :)

ŞENAY

selam kızlaaar.....
çalışmalara devam dimi??? :laughing7:
tubito çok neşeli okudum yazdıklarını maaşallah..
ya bişey sorucam
ben hipotroid hastasıyım ya..yani iyot eksikliğinden kaynaklanan bir rahatsızlık.
bugün internette gezerken hipotroidliler iyotsuz tuz kullanmalı gibi bir yazı okudum
kafamm karıştı.
en kısa sürede doktora sorucam ama kesin bileniniz varmı?
hepinizi öpüüyorummmmm
şimdiden iiiiyi bayramlar...
bayram gibi müjdeler duymak dileğiyle... :flowers:

emel..

BEN TAM TERSİNİ BİLİYORUM. İYOTLU TUZ KULLANMAK GEREKİYO DİYE BİLİYORUM YANİ AMA YİNEDE DOKTORUNA DANIŞ TABİ.

ŞENAY

SİNEMSİN.... sana yazıyorummm...
bende bir guatr hastasıyım ve hipotroid.
yaklaşık 6 ay önce keşfettim ve ömür boyu bir ilaç kullanacağımı söyledi doktorum.'levotiron'
gebelik konusuna gelince bizim gebe kalma şansımız diğer anne adaylarına göre daha düşük ama imkansız değil.
3-4 ayda bir hormon düzeylerini ölçtürüp hamile kalındığı anda hemen doktora durumu izah ettiğimizde guatr tipine göre (hipotroid ya da hipertroid) ilaç düzeyinde artış yada azalış yapacaklardır.
ayrıca kullanılan ilaç anne karnındaki bebeğe zararlı değil aksine faydalı imiş.
bence; hali hazırda güncel hormon düzeylerin varsa doktora göster yoksa yaptır ve guatrla yaşamı öğren..
ben de seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum.kilo alıyorum veremiyordum.çok çabuk öfkeleniyordum vs.ama ilaç kullanımından sonra herşey çok düzelmeye başladı.hem de 3 ayda.....
2-3 ayda bir çok sancılı geçirdiğim adet dönemlerim son üç aydır aynı günde ve normal düzeyde hafif ağrılarla geçiyor.
sabah içtiğim küçücük tablet beni günboyu zinde tutuyor. yani kısacası alıştım guatra.. :-*
  yeni doğan guatra gelince; eğer anne guatr hastası ise bebeğin guatrlı doğma olasılığı yüksek.ama doktora ilk gebelik başlangıcında söylenirse bu oran % 3-5 e kadar düşüyor yani her bebekte olabilecek risk oranına geriliyor.
başlarda bende senin gibi üzülüp panik olmuştum.ama okudukça yaşadıkça alıştım ve hastalığı kabul ettim
artık polyannacılık oynayıp ben özel bi kadınım bebeğim de özel olacak diye bekliyorum.....
umut ve pozitif düşünce herşeyin ilacı...
Allah (c.c) dermansız dert vermesin
sağlık günler dileğiyleee
seni öpüyorum..

Arkadaşlar sinemsinle ortak derdimize daldım..sizi unuttum sanmayın.. hepinizi öpüyorummm güzel haberler bekliyorum.. :k06:
sevgiyle...

tubito

merhaba arkadaslar  :)

senaycım tsk ederim neşelendirdiysem ne mutlu bana  ;D

ya bende guatırdan şüpheleniyorum kendimden. cok cabuk öfkeleniyorum kilo alıyorum veremiyorum. doktora fln gitmedim ama bakalım hayırlısıı

emel..

İHMAL ETME CANIM. HAMİLE KALMAYA UĞRAŞIRKEN HELE BAŞINA SIKINTI YARATMASIN.

nihalim

merhaba arkadaslar tubito yazdiklarini okudum 9 aydir bebis istiyormussun ve hap kullandigini yazmissin bende ilk evlendigimde 9 ay sureyle dogum kontrol hapi kullandim sonrasinda 2 ay kadar tekrar korundum ilacin etkisi vucudumdan ciksin diye bekledim yani yaklasik ilaci biraktiktan sonra diger korunmayi saymassak4 ay icinde hamile kaldim ama bos gebelik oldu ve alindi. sonra mecburi olarak 3 ay daha korundum korunmayi biraktiktan 5 ay sonra hamile kaldim yani dicegim oki sabret canim inanki olacak hatta en umitsiz oldugun anda olacak ama umitvar olmak lazim ve hayirlisini dilemek lazim bu bunyeden bunyeye fark eden bir sey bende ilacsizken 5 ay olmadi o gelecegi zamani biliyor 1 seneye kadar yolu var kendine zaman ver ben oyle yapmistim 1 sene oldugu halde hala olmazsa cozum yolu arayacaktim ama dusunmedende yapamiyor insan sizi cok iyi anliyorum ama simdi dogumuma 3 hafta kadar kaldi kizima kavusucam insallah allah isteyen herkese nasip etsin herkes icin dua ediyorum kendinize dikkat edin...

duru boncuk

tubito nasıl hastalandınm yazmamışsın  ???
bende ilk başta korunmuştum sonra bıraktım ama 1 seneden fazla olmadı bi sorun yoktu ama doktor rahimin kendini koruyabileceğini söyledi ama ben ilk baştan beri ilaca güvenmiyodum ve kendi yöntemlerimle korundum eğer sizde yapabiliyosanız böyle yapın bence ilaç risk taşıyo çünkü