bebiş istiyorummmm

Başlatan sena, 07 Temmuz , 2007, 18:21:09

« önceki - sonraki »

özgün

öyküm inşallah hamile kalırsın canım.bu bekleme süresi insanı çıldırtıyor biliyorum ama sudenin de dediği gibi çok erken ve üzülürsün.inşallah hamişsindir ve bu ilaç,ultrason,çatlama,patlama işlerinden kurtulursun....  ;)

oyküm



inan özgün tek istediğim dediğin şu çatlamalardan , patlamalardan kurtulmak inan her geçen zaman kafamı dağıtmak için herşeyi yapıyorum neyseki 10 gün kaldı 10 gün sonunda umarım size güzel haberlerle geri dönücemmmmmmmmmmm

neyapalım iyi düşünelim iyi şeylerle karşılaşalım. :occasion5:
Sen benim içimde beslediğim umutsun


oyküm


olmadı arkadaşlar kan testi yaptırdım dün ama olumsuz çıktı dün kendimi cok kötü hissediyordum bugün daha iyiyim bakalım demekki hayırlı zaman değilmiş.  :amin: Allah dualarımızı kabul etsin
Sen benim içimde beslediğim umutsun


sude

canım uzulme dedıgın gıbı hayırlı zaman dogru zaman degılmıs zaten zamanı geldıgınde kendılıgınden olucak ınsallah.allahım cok buyuk bızım cektıklerımızı goruyor bızede bırgun acıcak ve bebıslerımızı gonderıcek bıze.hele bumubarek gunlerde ınsallah allahım verıcek bızım hedıyelerımızı.sabret canım senı cok ıyı anlıyorum adetım geldıgı gun ben hungur hungur aglardım ogun benım ıcın berbat bır gundur.ama ıkıncı gun ucuncu gun alısırım artık bu benım kaderım derım kendı kendımı tesellı ederım.ben nekadar aglasamda uzulsemde bana hıc bıfaydası yok cunkı tam tersıne zararı cok.onun ıcın sabret canım arkadasım bız kazanıcaz bırgun ınsallah  :basardim:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

irem eren

bende dua ediyorum kızlar sizin için arkadaşın duası daha çabuk kabul olur ya.
benim komşum var 15 yıllık evli üç çocuğu oluyo ama 6ayını geçemiyo hiç biri hepsinde düşük yapıyo zavallı kadın 4.hamileliğinde 9ay boyunca hep yattı 3.ayında ameliyat oldu ve bir çuval ilaç içmiştir heralde allaha şükür doğumunu yaptı bu sefer sonra bi tane daha oldu hatta.
allah size versin inşallah yavrusuz koymasın sizi :amin:

sude

amın canım ınsallah allah razı olsun ınsallah bızımde bebıslerımız olur bızde bebıslerımızın resımelrını koyarız avatarımıza.allahım sen buyuksun kımseyı evlatsız koyma evlat hasretıyle yakma bızı allahım :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

oyküm

hayal kırıklığı yaşamak cok zor arkadaşlar bugün kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. hiç tadım tuzum keyfim yok  :'(
Sen benim içimde beslediğim umutsun


sude

aaaaaaaaaaaaaa hadı ama topla kendını yapma boyle bak bır sen degılsın bılıyorsun senın durumunda olan bınlerce kadın var.hadı toparla kendını gıyın suslen yemek hazırla soyel aksama guzelce pasta borek yap dusunme tamammı arkadasım.bak bengecen ay ıkı kere adet gordum bakalım buay nasıl olucak dusunmuyorum bıle nasıl gelırse gelsın dusununce elıme bırsey gecmıyor aman takmıyorum artık ınsallah bırgun hamıle kalıcam bende anne olucam bırgun buna emınım ınanıyorum.allahım cok buyuk bu guzel duyguyu bızlerde yasıcaz.ama herzaman dedıgım gıbı sabır sabır sabır arkadasım sabırsız olursak ısyanedersek elımıze bısey gecmez kendımıze kotuluk yapmıs oluruz.hadı kalk oyna kıvır kıvır dans et gobek at :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

nagihan

sudecim çok güzel cümleler yazmışsın. ahhh ben bu öyküme neler neler söylüyom anlatamıyorum. daha pazar günü onlarda toplandığımızda ne nasihatler verdim. neden gidip betahsc yaptırdın. bir göreyim. sana neler yapcam neler


kuzu

sena hoşgeldin aslına bakarsan ben de yeniyim. Sena sakın dert etme sakın üzülme herşeyin vardır bir çaresi ben de bebek için 3 sene tadavi görmüş ama olumsuz sonuç almışlardanım ama pes etmedim şimdi tüp bebek için kolları sıvadık..ALLAH herşeyi gönlümüze göre hayırlısını versin....  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

oyküm


sudecim teşekkür ederim. biliyorum dediğin gibi mutlaka bunada alışıcam daha erken bunuda biliyorum ama bunu beynime anlatmam gerekiyor ilk önce bilinç altıma anlatmam lazım.Bunun için caba harcıyorum . İnan atlatamıcağım şey değil bunuda biliyorum.

Melikecim yeliz ben aramıza hoşgeldin. Dün seninle ne güzel konuştuk bana cok güzel moral olmuştun inan bana ama işte olmuyo melike üzülüyosun kaptırmışım kendimi elimde olmadan yapmışım . Ama inanın yarın normale dönücem bugün sadece biraz mutsuzum o kadar.

Kızma bana nagiş ne olur kızma...... Belli bir süre senin gözüne gözükmem lazım. Ama pazar günüde demiştim sana haklısın söylediğin herşeyde ama hep bir şey var ümidiyle yaşamak kötüydü. şimdi 1-2 gün üzülüp buna alışıcam sonra tecrübe kazanıcam. Kendi kendime teselli vericem.
Sen benim içimde beslediğim umutsun


sude

yarın normale donucen yanı demı sözmü pekı.ama gelecek aykı adetındede aglamıcan sözmu.buna alısıcan tabıkı yapıcak bıseyımız yok degılmı. :wave: :hello: :icon_thumright:
strese hayır aglamak yok uzulmek yok :caca: :caca: :caca: :caca: :BangHead: :BangHead:
bız kazanıcaz ınsallah bız kazanıcazzzzzz :basardim: :basardim: :basardim:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

oyküm



evet kesinlikle biz kazanıcaz ben buna inanıyorum. Şuan sadece şu geçen 1 ayıma bakıyorum düşündüklerim yaşadıklarım inan üzgüntüm o yüzden onun için atlatıcağımı biliyorum. kötü düşünsende , iyi düşünsende yinede bir hayal kırıklığı yaşıyorsun.

Benimkisi sadece hayal kırıklığı arkadaşlarrrr ...... Biliyorum en hayırlısı allahım biliyor. Doğru zamanı o biliyo..  :flowers:
Sen benim içimde beslediğim umutsun


sibell&gökhan

öykü kafana takmamaya çalış lütfen bak sude ne güzel şeyler yazmış
hayatım biliyorsundurki ALLAHIN izni olmadan ağaçta bir yaprak bile kıpırdamaz herşeyin vakti zamanı var sizin içinde öyle dualarımız sizinle içinizi ferah tutun.ALLAHIM bu mübarek günlerde bebek isteyen bütün kularının yüzünü güldür yarabbim :amin: :amin: :amin:

sinemsin

şenay merhaba ;
bende hipotiridi hastasayım bebek için sadece karar aşamasındayız ama bu durum beni çok rahatsız ettiği ve adet düzensizlğim olduğu için hemen doktora gittim ve bana t3 t4 ve tsh değerlerimin normal boyutlarda olduğunu normal seviyede olduğunu istediğim zaman hamile kalabileceğimi söyledi ama kesinlikle sabırlı olmamı da tavsiye etti. bizlerin bünyesi çok yavaş çalışıyor diğerlerine göre tüm metobolizma yavaş çalışıyor sabırlı olmakta çok fayda var gebelik boyuncada bir tablet kullanarak bütün gebeliğini rahat geçirmeni sağlıyorlarmış böylece ne sende ne bebekte en ufacık problem olmuyormuş ama herşeyden önce sakin olmalısın bu şekilde davranarak en başta bu hastalığı tetiklersin ki bu hastalığın en baş göstergesi budur. gerekli tedavileri olup hormonel yapın normel düzeye geldiği anda hamile kalmaman için hiç bir sebep yok.