2009 Haziran-Temmuz- Ağustos Anneleri

Başlatan tılsım, 10 Şubat , 2009, 17:10:13

« önceki - sonraki »

neslihan

günaydın kızlar zamanı öyle dolu dolu yaşıyoruzki nasıl geçiyor farkına varmıyoruz.Benimki de 8 gün sonra 6.ayını dolduruyor maşallah.Işıl ablamızdan sonra biz geliyoruz.Kızlar sanırım lahana nedeniyle bebeğim emmedi.Lahananın bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum.Bebeğim bugün emmekte sorun çıkarmadı çok şükür.Lahana yemiştim bebeğim o sütü emmek istemedi

ha bide buhar makinesi kullanmama rağmen halen burnu tıkalı.Bide sterimar deniz suyu kullanıyorum.Başka ne yapabilirimki bilemedim

burcum

tülincim ben doğum yaptığımdan beri elevit i ve kan hapımı hala kullanıyorum hele emziren annelerin muhakkak kullanamsı lazımmış kıyamamm paşama inşallah biran önce düzene girer uykusu canım

neslihancım maşallah prensese kocaman abla oldu :) burun için ben serum fizyolojik kullanıyordum doktor izotonik(serum) al dedi serum fizyolojikle aynı dedi şırıngayla burnuna fışkırtıyorum sonra da pompayla çekiyorum hiç hoşlanmıyor ama yapabileceğim birşey yok

Angel

masallah yavrularimiza  burcum duzelecek insallah tosunumun gunduz uyukusu  biraz duzene giriyor cok sukur.dislarinden dolayi huzursuz oluyor yavrum .

kuzucuklar buyuyor masallah subahanallah hepine hepside abla ,agbi oldular. hee kislar unutmadan ikinciyi dusunmuyormusunuz   :suclu: :suclu:

benim kocis ucuncuyu istiyor ama 4 sene sonra diyor    :suclu: :suclu:   hele bir tosunu buyutelim hayirlisiyla saglikli sekilde  ozaman dusunurum dedim   :tongue3: :tongue3:

neslihancim dr'a goster istersen  buhar ve burun temizleyicisi gecirmesi lazimdi simdiye.

neslihan

doktorunu arıyorum.ateşi öksürüğü yoksa,yemek yiyorsa sorun yok diyor.zaten annemlerde burnu felan tıkalı değil diyor sen öyle sanıyosun.

ben 2.yi düşünüyorum ama enaz 3-4 yıl arayla.öncelikle fazla kilolarımdan kurtulmam gerek birde tabi biraz uyumak kocama ve kendime zaman ayırmak istiyorum

fıstık

dünürüm naptın yaaaaaaaaaa üçüncü falan dur bakalım paşa bi büyüsün

ışıl büyük ihtimal tek çocuk olucak eşim istemiyo çünki

aslına bakılırsa bende istemiyorum şimdilik ışıl bi büyüsün 3-4 sene sonra belki düşünürüm

bizde 5 gün sonra 7 biticek 8. aya giricez inşallah çok şükür rabbime allah nazardan saklasın kuzucuklarımızı :amin: :amin: :amin:

günler çabucak geçsin ya anne desin sarılsın boynuma o günler çabucak gelir inşallah :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

neslihan

inşallah canım benim inşallah anne deyip sarılırlar boynumuza.

Angel

16 Aralık , 2009, 11:07:31 #7296 Son düzenlenme: 17 Aralık , 2009, 13:53:20 Angel
:k06:  benim tosun inneeeeee ineeeeeeeeeeeeee!  diyor    :k06: :k06:  ayyy isirmamak elde degil yiyorum heryerini   :hungry:   :nazar:  .gecen gun bana

ineeeeeeeee diye cagiriyordu   :k06:  annem ve anneannem bile sasirmisti kiss bu cocuk seni cagiriyor diyor annem    :muzz: :muzz: :muzz:    :nazar: :nazar:


dunurrrrr esimde oyleydi canim yaa Aleyna dogduktan sonra artik bebek istemediydi    :(   ben cok uzuluyordum bu duruma herzaman soylerdim hadi aleynaya

kardes yapalim  kizimiz icin cok onemli diye yok derdi hep.  kismet bugunlereymis cok sukur.simdi ton tonun tatliligini  gordu yaa benim kociss

birtane daha yapalim  diyorr yooook dedim bende   :ehi:  ben oglumu 2 yasina kadar emzirmek istiyorum Allahin  izniyle ondan sonra dusunuruz dedim   :k06:

Angel


neslihan

ben burdayım tülincim sana birşey danışacaktım.benim sütüm az ya.aynı işyerinde bir arkadaşımın bebeğine de fazla geliyor.
oda bana sütü istersem alabileceğimi söyledi.bende mama vermek yerine bu sütü almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.kız yakın arkadaşım.bebeğim için bir riski olur mu acaba?Bence en kötü anne sütü bile mamadan daha iyidir.

burcum

kızlar yarın kontrolümüz var 5 aylık olucaz :) ben 2.ciye kelebeğim 1 veya 1.5 yaşındayken hamile kalayım diyom araları 2.5 yaş olsun ama eşim ne der bilmiyorum benim eşim 35 yaşında o yüzden ben fazla bekleyemem zaten biliyorsunuz eşimin ilk evliliğinden de var bi tane kızı bana kalsa ben 3-5 doğururum dünya da ki en güzel duygu

fıstık

neslihancım SÜT ANNELİK diye bişey var biliyosun bence bir sakıncası olmaz verebilirsin

ama bu konuda kendini çok üzüyosun canım benim ya yapma nolur

neslihan

ya artık biraz daha rahatım nagehan çünkü artık sadece sütle beslenmek zorunda değil.ek gıdalarda alabiliyor.sütü az olan tek kişi bende değilim.
üzülüyorum çünkü hastalanır diye çok korkuyorum,hani anne sütü bağışıklık için gerekli ya.ama çok şükür 6.aya geldik.


süt anneliğe gelince sanırım civcivim  annesinin sütünden memnun çok şükür,başkasının sütünü kabul etmedi.biberonla verdim itti de itti,içmedi.varolan süte de bin şükür.

Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin,mamayla,memeyle,meyveyle,sebzeyle artık ne şekilde olursa olsun.

(gülşen)

günaydın kızlar maaşallah 2. 3. çocuklarda düşünülmüş sizi kutlarım arkadaşlarım ben uykusuzluktan artık kafayı yiyecem benim kızımda kolumda yada omuzumda uyuyor ne ana kucağında nede yatağında hatta ayakta sallamayı denedim feryat figan istemedi hı bide ayağa kalkacam oturmamıda kabuletmiyor kızlar gece uykumuz 23.00 sabah kalkışımızda 8.00 allahtan 2 kere kalkıyor emmeye ama bu aralar gazı çok acaba ben mi üşüttümde ondan mı bilmiyorum kaka sorunumuz var bu arada oda yeni oldu öpüyorum sizleri ara ara uğrarım cadım  fırsat verirse  :k06:  :k06:  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Angel

Alıntı yapılan: neslihan - 17 Aralık , 2009, 15:12:24
ben burdayım tülincim sana birşey danışacaktım.benim sütüm az ya.aynı işyerinde bir arkadaşımın bebeğine de fazla geliyor.
oda bana sütü istersem alabileceğimi söyledi.bende mama vermek yerine bu sütü almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.kız yakın arkadaşım.bebeğim için bir riski olur mu acaba?Bence en kötü anne sütü bile mamadan daha iyidir.

neslim cok guzel bir fikir canim  .peki esin ne diyor bu konuda herhalde birsey demez kizida taniyorsun hem sevaba girmis olur hemde yavrucak  tamamen hep anne sutu icer dedigin gibi   :icon_thumright:

Angel

himm demek istemedi civcivin baskasini sutunu   :k06:  yerim ben onuu   :hungry:  masallah yavrucuga

yaa gulsenn ne diyon anam    :ehi:  benimkide kucakci sanki   karnimdayken kucakta geziyordu tosunn pasaaa   :ehi: