2009 Haziran-Temmuz- Ağustos Anneleri

Başlatan tılsım, 10 Şubat , 2009, 17:10:13

« önceki - sonraki »

nazan


tılsım

kızlar selam nasılsınız

bişi sorucam benim canım dondurma istedi yesem bişi olmaz dimi ay canınızı isteticem ama kapalı alıcam yani reklam gibi olucak ama algida  :k06:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

oozge

yeşim bısey olmaz ye bıtanem dondurmanı
ama buz degıl tabıkı :icon_thumright:

burcum

selam kızlar ben geldim hava çok güzel dışarıya çıkıp kafamı dağıtıcam yoksa iyiye gitmiyorum yeşimcim özgecim ilgilendiğiniz için sağolun geçen gün ki mevzular eşim kızı ile görüşmeye başladı 2 gündür akşamları evde yanlızım 2 senenin acısını çıkartıyorlar ama bu arada beni düşünen yok  :y25: hamileyim ilgiye ihtiyacım var eşimin ağzı kulaklarında 2 senedir hiç görmediğim kadar mutlu kızının telefonunu da biricik kızım diye kaydetmiş benim kelebeğim buarada ne oluyor ikicik kızı mı  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: aklıma geldikçe komaya giriyorum ağlıyorum o yüzden dışarıya çıkayım dedim çaktırmıyorum da eşime ama haliyle biraz tavrım değişti soğuğum yani ama ağladığımı ve hissettiklerimi çaktırmıyorum şimdiden başladın mı sorun yapmaya diyecek ama hamileyimmm ben  :y25:

su

YEŞİMCİM YİYEBİLİRSİN BEN HER GÜN YİYORUM AFİYET OLSUN
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

tılsım

tamam özgecim cornetto yicem bende  :hungry: sağol bitanem  :opucuk:

burcum üzülme canım sen kendi tarafından haklısın eşinde kendi tarafından yani ne kadarda olsa oda onun kızı bide 2 senedir görüşmemezlik var şimdi arayı düzeltmeye çalışıyo eşin yoksa sıkıntıyı yine siz çekersiniz biraz anlayış canım biraz sabır kolay değil sende ilgi bekliyosun neden kelebeğin ikicik kızı olsun oda onun canı kolaymı o şimdi kızıyla arayı düzeltmek zorunda yoksa dediğim gibi sende üzülğrsğn yarın bi gün sende şimdi haklı olarak ilgi bekliyosun ama emin ol böyle şeylerde biraz sabırlı olursan sen kazanırsın eşin seni ihmal etmiyodur bence belkide sana öyle geliyo canım bizler şimdi bi tuhafız herşeye alınıyoruz eşin seni çok seviyor bence o yüzden sonradan sıkıntı yaşamayın diye kızıyla arasını sıcak tutması lazım kaldı ki o onun kızı bide dediğim gibi özlemde vardır evlat ne kadarda olsa sen sakin ol sabırlı ol bitanem kazanan sen olucaksın

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

tılsım

su canım tamam yiyim bari yemeğimi yedikten sonra ay canım çok çekti yaa  :hungry:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

oozge

Alıntı yapılan: burcum - 10 Nisan , 2009, 13:32:45
selam kızlar ben geldim hava çok güzel dışarıya çıkıp kafamı dağıtıcam yoksa iyiye gitmiyorum yeşimcim özgecim ilgilendiğiniz için sağolun geçen gün ki mevzular eşim kızı ile görüşmeye başladı 2 gündür akşamları evde yanlızım 2 senenin acısını çıkartıyorlar ama bu arada beni düşünen yok  :y25: hamileyim ilgiye ihtiyacım var eşimin ağzı kulaklarında 2 senedir hiç görmediğim kadar mutlu kızının telefonunu da biricik kızım diye kaydetmiş benim kelebeğim buarada ne oluyor ikicik kızı mı  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: aklıma geldikçe komaya giriyorum ağlıyorum o yüzden dışarıya çıkayım dedim çaktırmıyorum da eşime ama haliyle biraz tavrım değişti soğuğum yani ama ağladığımı ve hissettiklerimi çaktırmıyorum şimdiden başladın mı sorun yapmaya diyecek ama hamileyimmm ben  :y25:


ah cnm ya ben bunlrı tahmın edıodum hamılesın normalde sana batmıcak olan seyler bıle batıyo suan ıster ıstemez bı çekememezlık oluyo. eşıne senın ıhtıyacın var suanda kı hamılesın dedıgın gıbı.
ama sanmıyorum ben ılgısız olucagını. onada hak vermek gerek bı bakıma. 2 yıldır gormuyo evladını. sen melegını 2 yıl gormesen kocanımı dusunursun cocugunumu o sure ıcınde.
oda sanırm ıhmal edıyo ve farknda degıl . sen bellı etmemeye calış yınede. haksızken bıanda haklı cıkma durumları harıkadır erkeklerın bılırsın.ozman dha kotu olur işde.
lutfen uzulme bak hersey yoluna gırıcek bunlar dha ılk gunlerı.bısure boyle olur sonra ınan yoluna gırıcek hersey.
bıde o cocugun psıkolojısı cıkıcak ya bebek dogunca ılgısız gorucek kendını bebek geldı pabucum dama atıldı dıcek.
alışmak zaman alıcak senın ıcınde o cocuk ıcınde.
ama en az stresle atlatmaya calış bıtanem lutfen.
bebegın sıkılıo suan bak karnında.ztn ufacık yerde sen agladıkca o daralıo belkı nefes alıp vermesı bıle guçlenıo
korkutayımmı daha senı heeeeee devam edeyımmııııııııııııııııııııııı :violent1:
kes şu aglamayı hıcbıse senden ve senın evladından kıymetlı degıl....
dua et sızı bekleyen gusel gunler ıcın lutfennnn :love9: :love9:

nazan


(gülşen)

burcu canım bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim.. sen biraz sabret eşin  kendibi kaynaşsın.. kendini kabullendirsin ona emin olki sana hazırlıyordur onu senle karşılaşınca seni incitmesin diye ee kolay değil 2 yıl bak sen kızını nasıl düşünüyosun biz anneysek onlarda baba tatlışım..  :love9:   kelebeğinide kendinide fazla üzme dikkatini dağıtacak şeylerle uğraş mesela alış-veriş yap prensese bak ne iyi gelecek..   :k06:

tılsım


Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

nazan

bende iyiyim ne olsun gunler geçmıyo bı turlu

tılsım

evet yaa geçmek bilmiyor günler son günlerde napıcaz artık hiç geçmez  :(

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

nazan

evet ya bıran once geçsede ssaağ salm bebislerımızı elımıze alsak

burcum

selam kızlar ben geldim hava aldım biraz dağılmış oldu kafam gülşencim haklısım prensesime 3 tane ayakkabı aldım özgecim yeşimcim haklısınız canım biliyorum ama elimde değil işte bakalım eşim bugün 3 kez aradı beni biraz bozuk olduğumun farkında ama 3 gün öncesine kadar akşam işten geldimi yatıp gözünü tv den ayırmayan adam ilk buluşup geldiği gün ağzı kulaklarında bir sohbet etmeye çalışıyor benimle bi ilgi bi alaka tv seyretmiyor bunca zaman tek derdi buymuş demekki neyse boşverelim hazır kafam dağılmışken tekrar başa dönmeyeyim buarada özgecim inan 3 gündür kelebeğim haddinden fazla hareket ediyor normal de de hareketliydi ama uyuduğu ve uyandığı saatleri biliyorum o zamanlar hareket ediyordu ama 3 gündür hissediyor herhalde bende elimden geldiği kadar gülmeye takmıyormuşum gibi yapmaya çalışıyorum ama benim kelebek yemiyor herhalde bu numarayı  :ehi: