2009 Haziran-Temmuz- Ağustos Anneleri

Başlatan tılsım, 10 Şubat , 2009, 17:10:13

« önceki - sonraki »

su

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ

YEŞİM CANIM BEN ÇOK ÇEKİYORUM MİDEDEN YANA RENİ KULLANIYODUM HİÇ ETKİ ETMİYODU ŞİMDİ Bİ ŞURUP KULLANIYORUM HEM GEÇİRİYOR SENDE DENE İSTERSEN GAVISCON DİYE İSME DOKTOR VERDİ BEBİŞE HİÇ ZARAR VERMİYOR
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

tılsım

aslında elma baya oldu yemeyeli portakal muz çok yiyorum kivi bide tabiki  :hungry: elmayı bi deniyim bari bu akşam alıyım o saç çıkması yalan zaten ne ilgisi var ben çok saçlı doğmuşum annem diyo hiç midem yanmadı ben ona inanmıyorum diyo  :k06: evet mide yanmaları ve ekşimeleri normal bebek sanırım büyüdükçe mideye baskı yapıyomuş  :honk: geceleri 2 yastıkta yatıyorum bide zaten hep sol tarafıma yatıyorum yani başka taraflarda rahat edemiyorum oğluşum beni hemen çeviriyo sola

sancınmı var canım yaa rahim genişliyo haklısın bunlar normal ozaman su içince rahatlıyosan bol bol su iç zaten en güzel içicek ama ben şuan çay içiyorum günde 1 tane yeter  :suclu: :k06:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

tılsım

su merhaba canım

iyi diyim iyi olıyım midem yanıyo  :igrenc: :igrenc:

rennie hiç etki etmiyo yaa biraz geçiriyo yine başlıyo bu gaviscon denen ilacı bi doktor arkadaşım tavsiye etti ama almadım yarın doktordayım bi söylicem doktoruma aman doktor derdime bi çareeeeee  :tongue3: :k06:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

su

CANIM GERÇEKTEN İYİ GELİYO BANA DENE İSTERSEN
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

Ada-beste-banu

Bende sürekli sol tarafa yatıyorum ama sol bacağım ve kalçam çok ağrıyor sürekli o tarafa yattığım için tabi. bazen sağ tarafa yatıyorum. Ahhhhh meleğimi kucağıma aldıktan sonra yüz üstü ve sırt üstü yatağa boylu boyunca yatacağım. Çok özledim yaaa yüzü koyun yatmayı.  :laughing7:
Ben çayı sadece hafta sonları içiyorum, eşimle kahvaltı yaparken. Hafta içi içmiyorum. Ama çayın çok zararı yokmuş. Hatta kahve ve nescafe bile günde en fazla 2 bardak içilebiliyormuş.

(gülşen)

slm kızlar anlaşılan hepimizin ortak noktası benimde çok kötü midem gaviskon yada renni çok kötü tatları ıyyyyy!!!!!!
bende elma deniyim inşallah banada iyi gelir.

su

MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

su

KIZLAR RESİM KOPLAYAMAK İSTEDİM AMA OLMADI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

Angel

selam kizlar yesimcim miydenmi agriyor canim gecmis olsun  canim  :opucuk:

bestebanucum ismin neydi soylediysende hatirlamiyorum canim ben Tulin   :opucuk:  bende tam 4 aylik oldum  canim   :nazar:   nasilsin sancilarin artti demissin Allahim yardimcin olsun canim senin cok az kalmis nekadarlik oldun    :)

sucum sende hosgeldin canim   :opucuk:

gulsen emir sende hosgeldin canim sen kac aylik oldun   :opucuk:

su

MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

su

TULİN SLM CANIM SEN NASILSIN

YA KIZLAR DELİRİCEM NİYE KOPLAYIYAMIYORUM RESİMMMMMM
MİNİK PRENSİM SENİ SEVİYORUM

Ada-beste-banu

slm tülincim adım banu.
Canım ben 34+1 haftalığım. 1 haftadır sancılarım arttı ama doktorum hazırlık sancıları korkma dedi. bu yüzden içim rahat ama canım çok yanıyor. sen nasılsın canım.

(gülşen)

tşk tülin 10+6 günlük olduk sen nasılsın

Angel

sonuna yaklastin   masallah  :nazar:   rabbim bizlerede nasip eder insallah  o gunleri gormeyi  iyiyim canim cok sukur bugun birez uyukusuzum   :sleepy1:

sende resmini eklesene canim senide gorelim  :opucuk:   birsey sorucam senin goguslerinde sut siziyormu    ben kizima hamileyken 5 aylikta sizmaya baslamisti  ara sira sabahlari kalktigimda bir bakiyodum  pyjamamda sut  lekesi vardida    sana ondan soruyorum   :binkybaby:

Angel

Alıntı yapılan: gülşen&emir - 26 Mart , 2009, 10:58:35
tşk tülin 10+6 günlük olduk sen nasılsın



merhaba canim  masallah sana demek yolun basindasin   :nazar:     bende 4 aylik  oldum bugun  :opucuk:   resimdeki oglusunmu canim  masallah pek tatli