Yeni doğan bebekleri öperken dikkat !

Başlatan Emine, 19 Ocak , 2009, 13:34:03

« önceki - sonraki »

Emine

İngiltere'de yeni doğan bebeğini öpen anne kısa süre sonra bebeğinin ölmesi ile büyük şok yaşadı.






Yeni doğan bebeğini kaybeden anne, ölüm nedenini öğrenince şoke oldu. İngiltere'de iç burkan bir dram yaşandı.

İlk defa anne olan İngiliz kadın Charlotte Karem yeni doğan bebeğini kaybedince yıkıldı. Doktorlar Mira adlı kız bebeğin ölümüne, doğum sonrası annenin dudağında çıkan uçuğun neden olduğunu söyleyince kadın bir daha yıkıldı. Dudaktaki uçukla oluşan herpes virüsü minik yavrunun ölümüne neden oldu.

32 yaşındaki Charlotte hastanede doğum yaptıktan bir gün sonra dudağında uçuk çıktı. Talihsiz anne, dudaktaki yaranın bebeğine zarar verip vermeyeceğini hemşirelere sordu.

Hemşire, panik yapmaya gerek olmadığı, uçuğun minik yavruya zarar vermesinin söz konusu olamayacağı, bir iki gün sonra yaranın kendiliğinden iyileşeceği cevabını verdi.

Anne bir kaç gün sonra hastaneden tahliye edilerek evine gönderildi ancak kısa süre sonra bebek yaşamını yitirdi.

Ölümle yıkılan kadın, gerçeği öğrenince asıl şoku o zaman yaşadı. Doktorlar bebeğin ölümüne kadının dudağındaki uçuğun neden olduğunu söyledi.

Küçük Mira'nın bağışıklık sistemi herpes virüsüne karşı yeterince gelişmediği için hayatını kaybetti. Oysa doğum sırasında annenin dudağında benzer bir uçuk çıkmış olsaydı, bebek anne karnında bu virüse karşı bağışıklık sistemini geliştirmiş olacaktı. Böylelikle sıradan bir uçuk nedeniyle hayatını kaybetmeyecekti.

sude

bunu duymustum ben cok uzuldum yazık ya oda anne ozlemıyle evladını opmus tabı boyle olacagını bılse dokunmaz bıle yazık ya allah sabır versın.aslında bebeklerı opmememk lazım ama ıste sapır supur opuyoruz opturuyoruz bırısı geldıgınde operken cocugu elınden alamıyoruz opme dıyemıyoruz kaynanamlara opmeyın dedım dınlemedıler bıle valla bısey olmaz dedı dedı optuler bızım halkımız malesef cok cahıl 
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Emine

Haklısın canım ben bile yeni doğduğunda öpmeye çekindim mikrop kapar diye. Ama ölümle sonuçlanan birşeye ilk kez rastladım  :'(

Organik_Seker

Ay bende mınıcık bebeklerın opulmesıne cok karsıyım erenıde opturmedım ılk zamanlarda kımseye kusura bakmasın valla napim ben bıle opmedım

Nazar duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ

SAGEOUS

bende bu haberi duymuştum çok üzücü bir olay...ama ben dayanamıyorum çok öüyorum.. her defasındada o haber aklıma geliyor ve korkuyorum... allah korusun.


saphira

Allah korusun yaa :S bebekler öpülmemeli bence
:nazar: :nazar: