hamilelik beklentisi ve hayal kırıklıkları !!!

Başlatan gülay t., 12 Ocak , 2009, 00:53:46

« önceki - sonraki »

gülay t.

Selam arkadaşlar ben de aranıza katıldım. 4 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz artık. Doğrusunu söylemek gerekirse biz çooktan istiyoruz da kısmet olmadı. Daha önce düşük yaptım çok küçüktü. Kimyasal düşüktü galiba kendisini hiç görmedim bebişin. Şimdi yaklaşık 3 hafta adetim gecikti ama kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok. Sonucun negatif çıkmasından korkuyorum.

Çünkü yaklaşık 2 yıldır adetim geçince test yaptırıyorum ama negatif çıkınca çok kötü hissediyorum kendimi. Bu sefer ciddi belirtiler çıkana kadar hiçbirşey yapmama kararı aldım. Hayırlısı bakalım Benzer tecrübeleri olanlar varsa, paylaşırsa benimle çook sevinirim.  :love9:

hasretALİ

gülay ben 7aydır bütün belirtilere sahibima ama yok olmuyo inşallah bu ay 7ayır umutlanıyorum ve büyük bi hayal kırıklığına uğruyorumallahım inşallah hayırlısını verir bide geçöişolsun demek istedim inşallah bi daha yaşamazsın :( :( :(

gülay t.

Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için. Bu ümitle bekleyiş ve hayal kırıklıklarını yaşamayan anlayamaz. Gerçi hiç kimse bimesin zaten bu duyguları ve kolayca bebek sahibi olsun istiyorum ama bir taraftan da biliyorum ki bunda muhakkak bir hayır var.

Siz kaç yıllık evlisiniz?

naz_pinar

gulay canım cok gecmıs olsun ben nazlı pınar umarım en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın hatta ınsallah suanda hamılesındır :love7:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtm.lilypie.com/8WtFp3.png"; width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

hasretALİ

arkadaşlar hepimiz aynı dilekleri diliyoruz ya inşalalah allahım hepimize sümüklü nasip etsin ;) ;) :amin: :amin: :amin: hı bu arada ben 7aylık evliğim

gülay t.

Hasretcim senin yaşın da küçük, evliliğin de  daha yeniymiş. Acele etme, istemeni anlıyorum ama bebeğe odaklanırsan evliliğinin güzel günlerini kaçırabilirsin. Doya doya yaşa bu günleri. Benim alt katımda bir bebek var ağlıyor genellikle. Az önce dedim ki kendi kendime ben burada rahat rahat oturuyorum ama annesi kim bilir nasıl çaresizdir. Yani olunca bebek geri dönüşü yok. Bu nedenle bu günlerimizin kıymetini bilelim derim. En hayırlı ve uygun zamanda hepimiz evlat sahibi oluruz inşallah.

gülay t.

Nazlıcım çook teşekkürler güzel dileklerin için. İnşallah hamileysem ve bu güzel haberi öğrenirsem sizlere de bildiririm. Sen kaç yıllık evlisin?

efsane

uzulmek yok stres yok aglamk hic yok kismetse gelir hintten yemenden kismet degilse ne gelir elden rabbim hepinize saglikli hayirli evlat nasip etsin aminnnnnnnnnnnn

sibel28

laleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız nerelerdesin sennnnnnnnnnnnnn :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

betüs26

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 2 kez düşük yaptım
4 yıllık evliyim birisini evlendiğim yılın ilk ayları kaybettim diğerini 5 ay oldu o 26 haftalıktı normal yolla doğum yaptımçok acıydı erkekti şimdi tekrar düşünüyorum iki aydır korunmuyoruz bakalım olacak mı inşallah isteyen herkezin olur rabbim

gülay t.

Betüşcüm hoşgeldin aramıza, çook geçmiş olsun. Ben de daha önce düşük yaptım. Daha ultrasonda göremeden düştü bayağı üzülmüştüm. Seninki daha büyük düşmüş eminim çok acı çekmişsindir ve üzülmüşsündür. İnsanoğlu çok zayıf yaratılmış, beklemeye tahammülümüz yok. Hemen olsun istiyoruz ama zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyor. Benim bu  ay 4 hafta adetim gecikmişti, biraz umutlandım ama korkudan kan testi bile yaptıramadım. Çok şükür dün adet oldum.En azından bu gergin bekleyiş son buldu.

Senin ki tekrarlayan düşük kategorisine mi giriyor, doktorun birşey söyledi mi?

mavili

merhabalar hoşgeldiniz
betüş canım çok üzüldüm 26 haftalıktı demek az degil kocamanmış
çok geçmiş olsun
gülaycım inşallah senin ve betüşün kucagı nur topu gibi birer bebişle dolar
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
herşey gönlünüzce olsun  :amin:



tılsım

Gülaycım merhaba canım yeşim ben sanada geçmiş olsun diyelim allah bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda sanada bi bebiş nasip etsin inş..  :amin: :amin:

Bende 1,5 senelik evliyim 16 haftalık hamileyin dün girdim 16.haftaya inş.. allah olmayan herkese nasip etsin  :amin: :amin:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

gülay t.

Sağolun kızlar, mevlam hepinizden razı olsun. ben hamile olup da o kapl atışlarını ultrasonda göreceğim günü iple çekiyorum. Eminim dünyanın en güzel duygusudr. Bir de hamile olunca herkes size özel ilgi gösteriyor ya o çok haşuma gidiyor. Bu 4 haftalık adet gecikmesi döneminde bilen herkes bana hamile muamelesi yapıyordu çok hoş ya.  :) Yalancıktan olunca bile böyleyse ya  gerçek olunca nasıl olur??

office

merhabalar, allahım hepinize tez zamanda yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu. :amin:  gülay arkadaşım yanlız doğru anladım değil mi? adetin 3 hafta gecikti. bence bir tahlil yaptır, belirtileri bekleme. bazen hiçbir belirti olmayabiliyor çünkü. ben ilk oğluma hamileyken hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım çünkü. hadi bakalım inşallah hamilesindir  :amin:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!