28 Nisan , 2024, 23:07:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Doğumdan Sonra Adet Süreci ??

Başlatan nagihan, 02 Haziran , 2007, 19:08:11

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i

calsium takviyesi de alabilirsin  :icon_thumright:
ben gebeliğimde de doğumdan sonra da aldım  :muzz:

duru boncuk

hrşey iyi güzelde benim önce şu sezeryan yarasını iyleştirmem gerekiyo galiba  :tongue3:

Almiş'inAnniş'i


sevda

özgülcüm


         Canım hem yaramı iyleştirmem gerekiyor diyorsun hemde 2'ciyi düşünüyorsun daha birincisinin yarası bile iyleşmeden   :-ooo aayyy çok hoşsun valla. :k06: :k06: :k06:

duru boncuk

valla sevdacım gerçekten şu yara iyleşir iyleşmez çalışmalara başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi ikisi birlikte büyür ben de tamamen rahata ererim zaten bunda yeteri kadar korkrum ara verirsem cesaret edemem tekrar ama kızımında yenlız büyümesine içim el vermiyo böyle iyi olur işte  :k06:

sevda

Özgülcüm canım tamam 2 ciyi yap ama kendin için en az 2 sene ver vucudun toparlansın bebeğin biraz daha büyüsün yaparsın ben senin için diyorum bak benim 2 komşumda istemeden 2 cilere hamile kaldılar ve sonucu söyleyeyimmi 1- bunun biri 4 diğeri 1 yaşında 2 çocuğu olan ve sonuç büyük olan diğerini ilk aylarda kabullenemedi ve sonradan alıştı ve şimdi ara ara kardeşine hırçınlık ve dayaklar atıyo ona zarar veriyor.
2- bununda birisi 25 aylık diğeri 12 aylık olan arkadaşımın bebekleri bu bir felaket inanamazssın ama küçük olan her dakika dayak ve şiddet görüyor ablasından bu halen kabullenemedi kardeşi geldikten sonra sadece kardeşine değil çevresindeki bebeklerede zarar veren bir çocuk haline geldi.

     Bunları neden verdim sana biliyormusun diğeri anlıyor ama küçük olanalı olan anlamıyor biri duru biliyor diğeri bilmiyor tamam yine yap ama sen inanılmaz bir 3 sene geçireceksin arkadaşım şimdi sinir hapı kullanmak istiyor ve hergün ağlama nöbeti yaşıyor küçük çocuklu olan yine kara senin ama inan bana çok zor sadece hamile kalmakla bitmiyor bende şimdi kalabilirim senin dediğine göre ama bununla bile zor 2 cisi için en az 3 yılım var.

duru boncuk

bilemiyorum sonrası içinde korkuyorum  :crybaby2: :crybaby2:

sevda

En iyi kararı vereceğine inanıyorum ben sadece uyarmak ve dikkatini bazı noktalara çekmek istedim kardeş yap tabi ama zamanı var diye düşünüyorum ben, yine sen nasıl istersen öyle yap kafana koymuşsun birkere ama sonuçları çok fazla eksilerle dolu bunu unutma çok öptüm seni. :opucuk: :opucuk:

duru boncuk


-Butterfly-

Alıntı yapılan: özgül-duru - 18 Eylül , 2007, 18:06:06
valla sevdacım gerçekten şu yara iyleşir iyleşmez çalışmalara başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi ikisi birlikte büyür ben de tamamen rahata ererim zaten bunda yeteri kadar korkrum ara verirsem cesaret edemem tekrar ama kızımında yenlız büyümesine içim el vermiyo böyle iyi olur işte  :k06:

bende senin gibi dusunuyorum ozgulcum ikizi bir arada buyusun istiyorum :)) dedigin gibi once yaran iyice bir iyilessin hele. ben ayberk 8-9 aylik oldugunda 2.pilanliyorum..

bende 3.ayimda oldum.bunyeden bunyeye degistigini dusunuyorum bende...



duru boncuk

benim ikinci planlarım biraz yattı galiba çünkü yaramda sorunlar çıkıyo mikrop kaptı ve deri altında iltihap toplandı 4 ay bitti doğum yapalı ama ben hala dün doğurmuş gibiyim doktorun dediğine göre uzun zaman gerekebilirmiş iyleşmesi için :crybaby2: :crybaby2:

nihalim

arkadaslar 40 cıkmadan adet gorulebılırmı boyle bır tecrube yasayan varmı.benım kızım 35 gunluk oldu ve dun ıtıbarıyle cok kanamam oluyo daha onceden yok gıbıydı yanı sımdıkı adet gıbı ve yogun oluyo  anlayamadım yardımcı olursanız sevınırım

sevda

Evet nihalcim 40 çıkmadan adet gören arkadaşlarım var bu normall bu arada ben 4 aylıkken olmuştummm 1 senede olanlar bile var... ;)

nihalim


seyda

daha yeni okudum Özgülcüm nasil simdi artik yiilesmistir heralde dikisler dimi? ay iste benim sezeryan kabusumun en büyük sebebi buydu benim kuzenim de öyle olmustu :'(