29 Nisan , 2024, 11:36:21

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


FHS si yüksek olanlar

Başlatan handan16, 31 Aralık , 2008, 00:17:39

« önceki - sonraki »

handan16

merhaba arkadaşlar benim sorunum fhs 35 çıktı sizinde fhs degerleriniz yüksek çıktıysa paylaşalım ve bu konunun üstesinden gelelim.ben hayıt tohumunu duydum iyi geliyormuş denemekte fayda var diyorum.
benimde güzel kokan bir melegim olsun

MeRVe_

Merhaba canım..
Sana kendi hikayemi anlatmak istiyorum.. Ben 3.5 senelik evliyim şuan 32 haftalık hamileyim..
3 sene boyunca fsh değerim 60 ve üstünde çıktı yaşım 21 şuan, yani 18 yaşımdan beri.. Bütün doktorlar şaşırıyorlardı inanamıyorlardı.. Çok düzensiz adet görüyordum hep 6 ay hiç olmadığım oluyordu sonra 20 gün hiç durmadan kanamam oluyordu.. Doktorlar tedavisinin mümkün olduğunu söylüyorlardı ama kısmet ben başta yanaşmadım. Moral gerekiyordu ve bende o aralar moral 0 dı.. Eşimden bu konuda hiç destek görmedim... :caca:
Mayıs ayında kanamam oldu birtürlü durduramadılar ilaçlar serumlar.. en sonunda gece 11 de kürtaja aldılar beni rahmimi temizlediler ve ben artık tedavi olmaya karar verdim. Kanamam durdu tekrar hormon tahlillerim yapıldı ve fsh normal çıktı.. herkes nasıl olur nasıl olur derken ben bide üstüne hamile kaldım :)))
Ama çok dua ediyordum Allaha çok yalvarıyordum ve çok üzüüyordum..
Tedavi olmak en güzeli canım ama seni benden iyi kimse anlıyamaz şuan :)
Allah acil şifalar versin canım..  :amin:

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

geçmiş olsun kızlar ikinizede
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

handan16

sagol mervecim  keşke  tek sorunum fhs olsa tek yumurtam var ve yumurtam tembelmiş o yüzden doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek denememi söyledi bende bu duruma çok üzülüyorum.bursada oturuyorum ve şöyle gercekten mükemmel bir doktor istiyorum.
benimde güzel kokan bir melegim olsun

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

Alıntı yapılan: handan16 - 31 Aralık , 2008, 19:24:50
sagol mervecim  keşke  tek sorunum fhs olsa tek yumurtam var ve yumurtam tembelmiş o yüzden doktorum vakit kaybetmeden tüp bebek denememi söyledi bende bu duruma çok üzülüyorum.bursada oturuyorum ve şöyle gercekten mükemmel bir doktor istiyorum.

canım çok geçmiş olsun tekrar. abalamın bi arkadaşınında tek yumurtası vardı ama normal şekilde hamile kaldı şimdi 1 yaşında bir bebişi var. Allah en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah  :amin:
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

MeRVe_

amin aminnn ikinizede ve tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler versin ALLAH  :amin:

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)

sağol mervecim allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

 

servem

cnm merhaba benm adım da merve öğretmenim...bende senle aynı dertten yanıyorum... benm fsh değerim 12.27 çıkmıştı ve adetlerim gayet düzenli idi zamaınında oluyodum ve normal bi kanamam oluyodu .. neyse değerim bu çıkınca dr da şaşırdı yasım da 23.. neyse 3 ayrı dr a gittim hemen tüp bebek denememi sölediler. 2 aralıkta transferim oldu o sürede fsh ım 9 küsüre düşmüştü... o kadar iğneye rağmen 3 yumurta toplandı ve sade biri döllenmişti . dr um yumurtalarımın 35-36 yasında birinin yumurtasıyla eş değer olduunu söledi yani yasım genç ama yumurtalarım yaşlıymış...onu trasnfer ettiler ama malesef olmadı.. aslında hazırdım bu sonuca ama yine yıkıldım .. su an topladım kendimi bi süredir girmiyodum nete... adet olunca dr a gittim tekrar bana dhea adet düzenleyici bi ilaç ve başla bi hap verdi bunları 2 ay kullan 2. adetinde 2. günü gel tekrar deniycez dedi.. tabi ben maddi olarak hazır değilim 2. ye... tamam dedim çıktım ordan ama henüz karar vermedim umarım gelen 2 ay içinde kendiliğimden hamile kalırım mucizemi bekliyoum.. Rabbim inşallah cümlemize yardım eder. inşallah yeni yılımız yenilikleriyle bizi hep mutlu eder...

handan16

geçmiş olsun mervecim üzülme allah tam ümidimizi kestigimiz anda bize bir mucize yapacak inanıyorum.ben birde tüp bebek size kaca mal oldu onu öögrenmek istiyorum
benimde güzel kokan bir melegim olsun

MeRVe_

mervecim çok üzüldüm canım ama sakın moralini bozma benim fsh değerim 50 nin üstündeydi hep.. bütün doktorlar şoka giriyorlardı..
Allah vermek isteyince veriyor, dilerim sanada bi bebiş nasip eder en kısa zamanda..

handan16

mervecim sen nerde oturuyorsun
benimde güzel kokan bir melegim olsun

MeRVe_

beni soruyosan eğer =)) istanbulda oturuyorum ama eşimin işi için medine deyim şuan, doğumda burda olcak nisan gibi yine istanbulda olcam inşş

servem

arkadaşlar ben istanbul ümraniye de oturuyorum.. ben tedavimi yeditepe ünv hastanesinde yaptırdım evlilik sürem 3 yılı doldurmadığı  için devlet karşılamadı hiçbi ödememi tamamen cepten harcadım... ilaçlarıma gonal f e tanesine 600 verdim 4 tane aldım başka bi çatlamayı önleyci iğne tanesi 75 ten 4 tane aldım işte çatlatma iğnesi de 70 ti.. yaklaşık 3000 ilaç tuttu...  tarnsfer de 3500 dü... sonuç bildiğiniz gibi olamyınca olmuyo.. zaten ben olmayacağını 3 yumruta toplandığı sölendiğinde hissettim ... şu an ne yapacağımı bilmiyorum dr uma güveniyorum inanaıyorum ama aynı yükü kaldıracak maddiyatım yok malesef ... zaman gösttercekk işte...

BEYAZGÜL

servem kaç yıllık evlisin.bence 3 yılını bekle derim kısmetinde varsa bebek zaten olacaktır.tabiki sen elinden geleni yapacaksın.allah dermansız dert vermesin yeterki.sıkma canını.

servem

cnm ben 1 bucuk yıllık evliyim de bana dr un dediği bi an önce hamile kalmam lazımmıs çünkü yumurta değerim az olduğu içinn süreç için de de azalmaya devam edecekmiş çünkü yumurtalarım dedğim gibi yaşlı yani menapoz yaşayabilirmişm Allah korusun ... ki benm adetlerim düzenlidir kanamam normaldir nası oluyo da bölle sorun yaşıyorum hala anlamıyorum.. anlayacağın arayı açmamam gerekiyo da şartlar el vermiyo işte... nolcak bilmiyorum.. aslında işim garantili bi iş olsaydı hiç düşünmez şubatta yaparım derdim ama ben malesef 4. senedir ücretli olarak öğretmenlik yapıyorum atanamıyorum aldğım parada bir gonal f parası düşün.......