LANETLENMİŞ İSRAİLİ KINIYORUM!

Başlatan sekaya, 27 Aralık , 2008, 23:40:00

« önceki - sonraki »

sekaya

gözlerini bile kırpmadan hiç acımadan kadın, çocuk, yaşlı demeden masum insanları katleden lanet israili binlerce kez KINIYORUM. nasıl bir vicdan nasıl bir inanış anlayamıyorum. nasıl bir toplulukki kendinden başka bütün milletleri insan yerine koymadan katlediyorlar. Allah'ın yardımı müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun inşallah......

sekaya

rabbim bu israil'i bildiği gibi yapsın. DUALARIMIZ SENİNLE FİLİSTİN...........

destina

haklısın canım dün çok üzüldüm allah yardım etsin yaa
anne olmak istiyorum

destina

haklısın canım sana katılıyorum allah yardımcıları olsun.
anne olmak istiyorum

sekaya

destinacım, artık ilkokulları bile hedef alıyormuş israil bomba yağdırıyorlarmış. o çocukların anneleri babaları ne hale gelir hiç düşünmüyolar.

dün haberleri seyrettikten sonra kendi kendime düşündümki biz burda çocuğumuz olsun diye uğraşırken israil orda müslüman kardeşlerimizin evlatlarını bebeklerini katlediyor. haberleri hüngür hüngür ağlayarak seyrettim. masum çocuklar cennete gitti ama israil ahirette feci şekilde cezalandırılacak inşallah. bu konuda çok sinirliyim çok.

dışarıdan gönderilecek yardımlarıda engelliyorlarmış. biz eşimle araştırıyoruz acaba para filan nasıl yollarızda kanayan bir yaraya merhem oluruz diye.

bugün onlara bunları yapan KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİ A.B.D yarın bize yapmayacağı ne malum. o yüzden müslümanların bir araya gelip kardeşlerimize yardımcı olması lazım.

en büyük yardım inşallah rabbimden gelicek. nasıl ebrehe fil ordularıyla kabeyi yıkmak istediğinde rabbim ebabil kuşlarını yollayıp o milleti cezalandırmıştı inşallah rabbim yine masum filistin halkına yardım eder. bütün duam bu......

sekaya

Gazze'li kadınların Refah sınır kapısına dayanmalarının tek sebebi vardı. Çocuklarının ilaç yokluğu yüzünden hayatını kaybetmesi ve açlıkla karşı karşıya kalması. Saldırılar sırasında ortopedik yaralanmalara maruz kalanlar, ihtiyaç duyulan ilaç ve malzeme olmadığından iyileşebilecekleri halde bacakları kolları kesilmekte. Bir tomografi cihazı olmadığından beyin cerrahisi ameliyatları yapılamamakta en ufak beyin kanamaları dahi ölümcül hale gelmektedir. Erken doğan bebekler yeteri kadar küvez olmadığından bebek ölümleri had safhada. İsrail keskin nişancıları sırf sağlık çalışanlarını bıktırmak ve bezdirmek için uzun menzilli silahlarla hastane pencerelerinden görev başındaki hastabakıcı ve doktorları şehit etmişler. Yani sağlık sisteminin çökmesi için ellerinden geleni yapmışlar...."

Yardım elimizi uzatalım. Şifahen değil acilen Filistin'e yardım lazım!...

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

TELEVİZYONDAN İZLEDİĞİMİZ KADARINI BİLİYORUZ SADECE İÇİM PARÇA PARÇA OLUYORR YANIYORUM RESMEN BEN TVDE İZLERKEN 15 DK DAYANAMIYORUM ORDAKİ İNSANLAR BU İŞKENCELERE MARUZ KALIYORLAR.HELE O ÇOCUKLAR  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:   :y25:  :y25:  :y25:  :y25:   :crybaby2:  :crybaby2:

sekaya

ah zuzu. bu zulümleri yapanlar insan olamaz. nasıl kıyıyorlar anlayamıyorum  :crybaby2:

sibel28

Rabbim yardımcıları olsun.Bizde elimizden geleni yapalım bol bol dua edelim.ve lütfen şu israil ürünlerini alırken bir daha düşünün.çünkü vebali bizede...lütfen bu ürünleri alırken bu kız çocugunu gözlerimizin önüne getirelim..http://www.umutfm.com/izle.php?id=11625

office

gerçekten çok çok kötü bir durum Allah yardımcıları olsun. yanlız birkaç gündür bazı forumlarda birşey dikkatimi çekiyor hep. arkadaşlar (haklı olarak) abd ve israil mallarını boykot edelim diyorlar. hadi israil in hangi ürünlerin arkasında olduğuna dair geniş kapsamlı bir bilgimiz yok, ancak arkadaşlar diş macunu, bebek beziyle bitmiyor malesef iş. şuan yazı yazdığınız bilgisayardan tutun da kullandığımız e-mail veya üye olduğumuz siteler. hepimizin evinde windows kullanılıyor değil mi? hangi birini kullanmayacağız? hadi ondan geçtim yediğimiz domatesin tohumu bile bilmemnerden ithal gelmiyor mu? bu kadar dışa bağımlı bir hale geldikten sonra bence boykot etmekten başka bir formül bulunması gerekiyor. tabi bu benim düşüncem  ::)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



..eLif..

Allah yardımcıları olsun hastanede ışık bile yokmuş telefonların ışıklarıyla tedavi etmeye çalışıyorlarmış :(
inşallah tez zamanda biter bu savaş ayıbı!
Annesinin poaçası İDİL'im! :)

sekaya

inşallah biter kızlar bu savaş. bizde dua edelim inşallah. birde bu pazar çağlayan meydanında filistine destek mitingi var. inşallah biz kayınvalidemler filan hep beraber oraya gidicez. elimizden birşey gelmiyor bari boykot edelim.

BEYAZGÜL

israile lanetler olsun.müslümanın müslümandan başka dostu yok.lütfen birlik olalım israil malı almayın.bu kadar zor değil bu.gece namazlarımızla,dualarımızla birlik olalım destek olalım filistine bu sadece filistine değil,türkiyeye,irana,ıraka,müslümanlara yapılan bir zülumdur.  :help:

..eLif..

Annesinin poaçası İDİL'im! :)

MeRVe_

 :caca: :caca: Allah belalarını versin yapanların, destek çıkanların ve elinden bişeyler geldiği halde sessiz kalanların...
Arkadaşlar lütfen yahudi marka ürünleri almayın, o kardeşlerimizin katliamına katkıda bulunmayın.. dün öldürülen filistinliler hangimizin parasıyla alınan kurşunlarla bombalarla öldüler acaba...  :crybaby2: :crybaby2: hepimiz biliyoruzki yahudi marka ürünlerin gelirlerinin bir kısmı israil ordusuna gitmekte...