Saraçoğlu'ndan Yumurta Sayısını Artırmak ve Yumurta Çatlatmak İçin Kürler

Başlatan akrep79, 19 Aralık , 2008, 14:55:39

« önceki - sonraki »

sabr

Soru »
Hocam Merhaba; ben polikistik over hastasıyım, diane35 kullanıyorum. Soğan kürü uygulamak ıstiyorum ama bır sorum var. Bu kür adet döneminde mi öncesindemi yani kısacası ne zaman başlanıyor. Bu cok kişi tarafından merak ediliyor Yardımcı olursanız cok sevınırım.

   
Cevabı » Gizle

Adet gününe 15 gün kala 15 gün uygulanır ve sonlandırılır.  Bir sonraki adet gününe 10 kala tekrar 10 gün uygulanır ve sonlandırılır.

Eğer, uzun yıllardan beri süre gelen polykistik over (yumurtalık kisti) şikayeti var ise, bu küre 4-5 kez her adet dönemine 10 gün kala 10 uygulanır. Sağlığınız daim olsun.




sabr

Soru »
değerli hocam benim pcos sorunum var.önermiş olduğunuz soğan ve incir kürünü beraber uygulamamda bir sakınca varmı?

   
Cevabı » Gizle

Önce pcos kürünü uygulamak gerekir. pcos kürü tamamlanınca incir kürünü uygulayabilirsiniz. Aynı anda 2 kür uygulanmaz. Sağlığınız daim olsun.




sabr

Kızlar pco lduğumu öğrencidm geçen ay internetten araştırdım tedavisi yok diyor. Sadece etk,ilerini azltıyor. Tüylenme yapmışsa onu, hamile kalmaıyorsan onu düzeltmeye çalışıyorlar hormonla adet olmaıyorsan onu. pkossun çocuk düşünüyorsa klomen düşünmüyorsan doğum kontrol hapı ama hapı ırakınca yine aynı tas hamam . Soğan kürü hastalığı tedavi ediyor dedi. Önce hastalığımızı tedavi edicez 4 ay sonra hastalık diye bir şey olmayacak inş . Çoğu olumlu tepkileri sonuçları okudum sitelerde. HAstalık bitincede normal yolla sağlıklı birey olarak hamile kalcağız. Bende içtim 2 gündür. BEn size pcosta azalma olursa derim. Sonra incir kürüyle de çocuk sahibi oluruz inş.

pinar79

kesinlilkle katılıyorum canım faydası var.myoma iyi geldiği için kullanıyorum.birara kafam karıştı bıraksammı acaba dedim ama devam etmek mantıklı geldi.ERKEN ADET OLMAMA NEDEN OLUR MU SOĞAN KÜRÜ BİLGİNİZ VAR MI?adetlerim düzenlidir.ve bu ay adetimin 3. günü hormon tahlilleri vercem.erken adet olmak istemiyorum

Badem

bir sorum olacak, bende miyom sebebiyle bu kürü yapmaya basladim fakat feci sekilde karinagrisi ve ishalle karsilastim. zaten önceleride sogani hazmedemezdim, hep karnim midem siserdi, acaba bu tür vaka ile karsilasan oldumu yoksa bu bana özgü bir sendrommu  :honk:  birde sogan kabuksuzmu olacak, yoksa ince alt kabugu duracakmi bunu iyi anlayamadim, saracoglu sanki sadece üst kalin kabugunu soyun der gibi aciklamis, ben yanilmisda olabilirim. :dontknow:

ümmühan

bedemcım tamamen soyacaksın bende denedım ama bende akıntı gıdermek ıcındı cok ıyı geldı belkı sana zararlı oluyordun-r bend-ce bıraz ara ver canım

pinar79

arkadaşlar ilk gittiğim doktor bende küçük bitane myomum olduğunu söyledi ikinci doktor ise myomdan bahsetmedi ben yinede belki vardır diye soğan kürünü uyguladım biraz zor rahatsız ediciydi.ilk bikaç gün akıntım oldu sonra geçti halada akıntım yok. bende de karın şişliği falan olmuştu ama benimde midem soğanı hazmetmez oldumolası.ben buna bağladım.Rabbim şifamızı versin ne diyeyim. bebiş için artık ne duysak uygular olduk.emeklerimiz boşa çıkmasın.

destina

ama  kullanacaksan pınar79  ilaç almaman lazım yani sürekli
anne olmak istiyorum

pinar79

yok zaten sadece soğan kürünü uyguladım ilaç almadım daha doktoruma gitmeme var sanırım haftaya kadar adet olurum 3. günüde gitcem

destina

anne olmak istiyorum

pinar79

çok sağol canım kimse bu sıkıntılara düşmez inşallah hepinizin istediğinizde hemencik bebişlerinizi kollarınıza alırsınız

destina

anne olmak istiyorum

akrep79

kızlar hepinize teşekkür ediyorum ilginizden dolayı, rabbim dermansız dert vermesin inşaallah hiçbirimize, en yakın zamanda benim gibi  kucaklarınız dolsun inşaallah  :amin:

çikolatalı

arkadaşlar buna yumurta tembelliği de deniyor , genelde polikistik over hastalarında görülüyormuş

bende multikistik var yani çok küçük bir kaç tane benim durumumda olup gebe olan varsa yazsın lütfen

geçen ay yumurta gelişmesi olmadı çok üzülmüştüm , doktorum klomen hapı vermişti bu ay 13 . günümde
17mm ye kadar büyüdü şimdi çatlayıp çatlamayacağını merak ediyorum çok heyecanlıyım ya

gülay t.

Canım benim endişe etme. Ben de senin durumundayım. Bende de küçük kistler varmış senin gibi yani. Başlangıçta yumurtanın büyümesine engel oluyor ama Klomen bu sorunu gideriyor. Ben ilk tedavide hamile kaldım. Daha sonra kendiliğinden büyüyor zaten yumurtalar. Daha sonra tekrar kulanmana gerek kalmayabilir bile ilacı.  Büyütülecek ve ciddiye alınacak bir sorun değil anlayacağın. Eğer kendiliğinden çatlamazsa bir de çatlatma iğnesi vurulmanı söyler doktorun. Ama Klomenle büyük ihtimal olumlu sonuç alınıyor. Bu kistlerde doğuştan var olan tehlikesiz ama adet düzensizliğine ol açan kistlermiş. Umarım bir parça faydam olmuştur.