27 Nisan , 2024, 21:00:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Sol Yanım Acıyor Anne

Başlatan Angel, 18 Aralık , 2008, 12:25:10

« önceki - sonraki »

öslem

öyle canım. geçenlerde çok kötüydüm. sanki babam hissetmiş gibi aradı beni. dayanamadım ağladım. oda ağladı konuşamadı. inan çok zor. ama allah gurbetinde sabrını veriyor işte. bende derdim evlenmeden önce gidecem adanadan sizden kaçacam diyeeeee. ama şimdi özlüyorum onu.
benim abimde çok kıskançtır. babam o kadar değil çok şükür. allahım bana evlenene kadar neler çektirdi bir bilsennnnnnn  :violent1: :violent1: ama çok şükür şimdi kendi karısıyla uğraşıyor. bana fırsat kalmıyor pekkkkkk  :laughing7: :laughing7: :laughing7: ama hala kıskançlığından kocam için neler söylüyor bana. ne yapim bende susuyorum  :y25: :y25:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

Angel

canim ozlemcim benim agbimde cok kiskancti ben evlenmeden once banada neler neler yapardiiii    :cildir:     ahhh ahhhh ama simdi cok sukur karismiyor evliyim artik ondan .

oozge

özlemcım bende abı yok ama babam hem abı hem erkek kardeş hem baba  hepsını kapsıyo yani  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ve ben neler yasıcam bu ısteme olayında söz-nişan- bayram seyran- gelıp gıtmeler fılann sımdıden bılıyorum neler olucagınıııııı :k06: :k06:

guldugumede bakmayın cok uzuluyorum aslındaaaa  :y25:
ama babam eskısı gıbı degıl daha large sankii ınş. dusunduklerımde yanıltır beniiiiiiii  :dontknow:

öslem

inşallah özgecim bir sorun yaşamazsın canım. valla abim beni çatlatmıştııııııı yaniiiiiii  :cildir: :cildir: :cildir:

tülincim seninki şimdi kıskanmıyor ama benimki hala hazmedemiyor evlenmemi oooo neler söylüyor hala. bazen oturup sinirimden ağlıyordum abim yüzünden.  :y25: :y25: :y25:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

Angel

Gercektenmi    :-ooo     cok  sasirdim valla   kendi esine neler neler yapiyordur kim bilirrrr 

oozge

ayyyyyyyyyyyy ben oyle bı tıp bılıorumm sankiii
cok zor walla beeeeee

öslem

yaaaaaa karışıyor delirtiyor beni. zaten bu kadar yaptıklarının amacıda odur bence. ya neyse ben uzatmayayım bu konuyu abimle ilgili kötü şeyler çıkacak ağzımdan.  :violent1: :violent1: :violent1:
vardır muhakkak özgecim abim gibi insanlar. allah bir tanede benim başıma verdi işteee. onca derimin arasında bide onla uğraşıyordum. ama yazın adanaya gittiğimde bir ara o kadar yüklendiki bana, krize girdim. kendimi kaybettim. nasıl korktu. bide o krizden önce yemek sırasındada nefesimi toplayamadım bayılacak gibi olmuştum ama abim yoktu. babam gördü. babamda sinirlendi abime yeter az öncede çok kötü olduuuuuu diye. abimde sustu işte. tabi o gece ben acillik oldum. sakinleştirici falan. şimdi korkuyor. annem gibi olurum diye üstüme gelemiyor.
bu arada karısına o kadar değil. hala ben ön plandayım yaniiiiiiiii  :honk: :honk:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

oozge

ee cnm sende kendıne yapmıssın yapıcagını yaaa okdr sıkma kendını bıdha o soylesın gecsın yanı esın sen uzulmeyın abın bu degısmıcegıne gore

eş ayrı kardeş ayrı cnm sana nazı gectgnı sanıo heralde sana dha cok yuklenıyo
eşi nsl pekı dınlıomu söz gecırebılıomu
bence gecıremıyodurrrrrrr :-\
öle tahmın ettım

öslem

canım valla yengem o kadar asi biri değil. yani abimi çok sevdiğinden sözünü dinliyor. ama tabi bazı konularda abim diş geçiremiyor ona. evet malesef eşi ayrı ben ayrı. evlendi biraz rahatlarım dedim ama nerdeeeeee. hala bırakmadı yakamı. ahh özgem ahh bir bilsen bana neler yaşattı. onu her gördüğümde aklıma direk yaşadıklarım geliyor. bide üstüme gelince dayanamıyorum işte. çok içime attım ben. onlarda şimdi korkuyorlar yaptıklarının bedelini görecekler diyeeeee. aman kardeşmi kalleşmi belli değil yani.  :honk: :honk:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

oozge

haklısn cnm hatırlamakla
bnmde bıseyler oldgnda bıanda aklıma gelen cok sey var  bı konuda cok hassasım dyanamıyrum artık bı laf eden olsa cıldırcam
krıze gırdım kaç defa bende. hatta evde cam kapı kalmadı o derece
ama noluo olan bana oluoo 2 hafta el sarılı gezıom ömrumden 10 yıl gıdıo her cinnette bnu hıssedıyorum resmen. :'(

öslem

aman hayat kafaya takılacak kadar uzun değil işte. biz dediğin gibi kendimize ediyoruz canımmmmmmm  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

Angel

ozlemcim gercekten yaziklarina cok ama cok uzuldum canim peki adanaya gittiginde agbimde olucakmi orda ?     :icon_scratch:

öslem

saol hayatım. hayır adanaya gittiğimde abim olmayacak. fransaya gittiler geçen yıl. ama yazın adanaya gideceğimi biliyordu kalktı geldi arkamdan. şimdi söylemiyorum gideceğimi kendi gelemezde yengemi gönderir ne olur ne olmazzzzzz yaniiiiiiii
  

SENİ ÇOKK ÖZLEDİM KOCACIM

Angel

evet soyleme canim burnundan gelmesin seninde. tatilin kafani dinle toparla kendini  memleketin havasi sana iyi gelicek  butun sikintilarini geriye birak ve butun enerjini kocisine saklaaaaa    :opucuk:

oozge

aman sakın babanada sole haber vermesın abınlereeeeeee walla burnundan kıl aldırmas heeeeeee :honk: :honk: :honk:

arkadaşların flnda vardır orda gorusursunuz ohhhhhhh