29 Nisan , 2024, 15:00:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bende sizinle aynı yoldayım arkadaşlar...

Başlatan servem, 26 Kasım , 2008, 10:53:38

« önceki - sonraki »

servem

aklıma gelmeyen şeyler başıma geldi ama vardır bunda da bi hayır diye sabırla günlerimi geçiriyorum arkadaşlar... bugün iğnelerimde 8. günüm ve sanırım son gün.. cumartesi yumurta toplama işlemi gerçekleşecek Rabbim inşşalah utandımaaz. heyecan yok ama korku var içimde sonunu göremediğim bi yolda gibiyim... off ne yazacağımı bilmiyorum ki dualarımızda buluşalım yoldaşlarım...

sena

canım arkadaşım gönlünü ferah tut  :opucuk: rabbimin vardır bir bildiği az kalmış 1 hafta kadar sonra transferin de olur sende yavruna kavuşursun  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:
sadece biraz sabır  :icon_thumright:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

mrvecim canım benim ne yaptın gittin cumartesi mi alıyorlar hadi hayırlısı canım ya inş sagsalım alsınlar da döllenme de gerçekleşsin ve en yakın zaman anne ol sende inan kendım kadar istiyorum ama ne konuştuk akşam seninle unutma tamam mı stres yok sürekli düşünmek yok üzülmek mutsuz olmak yok bak ne kadar şanslısın senı uyarıyor bu konuda benım ilk denemem de kimse yapmadı bunları bana ben hep senın gibi kuruntu yaptım durdum gecelerce hiç olumsuz düşünmedim hep hayallerım olumluydu o yüzden tutmayıncada malum depresyona girdim
o yüzden sen yapma canım arkadaşım bak gösrceksın sen faydalı çıkcasın umarım 2009 anneleri arasına bizde eklencez canım rabbim hakkımız da hayırlısını versın  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

servem

senacım tülincim teşekkeür ediyorumAllah razı olsun Allah ım isteyem tüm kullarna bu mutluluğu yaşatsın inşallhh.. elimden geldğince rahat olmya çalışıyorum.. inşalah hersey yolunda gider Rabbim utandırmaz pişman etmez.. herseyin hayırlısı olsun.... bu günlerimiz tatlı anılarımız olsun

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

inş merve cim inş tatlı anılarımız olcak bu sayfalara bir gün hamişken bakıcaz inş bak gör ozaman derin bir iç çekicez neler yaşadık diye rabbim o günleride göstersin inş  :amin: :amin: :amin:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sena

 :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:

servem


๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

olcak mervecım sen gör bak ben kalbımden inanmıyorum valla
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ozdemir

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.