kış bebeği anneleri yardımınızı bekliyorum

Başlatan **Banu**, 13 Kasım , 2008, 20:20:57

« önceki - sonraki »

**Banu**

merhaba herkese .kış bebeği büyüten anneler yardımınızı bekliyorum.bebeğimi nsl giydimeliyim.çok kalın giydirmek istemiyorum çok ince de.ideali nedir.Tecrübeli annelerden cvp bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

eylülüm

slm canım öncelikle bebişin kaç aylık yenimi doğdu?buna göre değişir tabii.ama normal bi bebek diyelim oda ısısı 25 26 derecede yarım kollu çıtçıtlı badi üstünede penye pijama takımı ve çorap giydirsen yeter.benim kızım aralık doğumlu bütün kışı böle geçirdik hastada olmadık ama sen bebeğinle ilgili ayrıntı verirsen daha da yardımcı olabilirim. :flowers:

alpernilgün

mrb. ben bu siteye yeni üye oldum yazını okudum öncelikle hiç dert etme çocuğuna kendn nasıl giyiniyorsan öyle giydir kendi ısına göre ince ama sıkı şeyler yani çünkü bende kış bebeği annesiyim

office

evinizin sıcaklığının da önemi var tabi. eğer siz tek kazakla üşümüyorsanız bebeğinizin tulumunun üstüne bir süveter veya yelek giydirebilirsiniz. çok kalın giydirmeyin hareket etmesini kısıtlarsınız.  :)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Ada-beste-banu

MERHABA ARKADAŞIM. BEBEĞİN KAÇ AYLIK
evinizin oda sıcaklığı önemli. benim kızımda Ekim ayında dünyaya geldi. şimdi 5,5 yaşında :)
bebekleri kat kat giydirmek çok zararlı bunu doktorunda söylemiştir. bazı insanlar kat kat giydirir ben buna karşıyım. normal giydir ama sık sık sırtına bak terlememesi gerekir.

handan

kalın giysiler giydireceğine penyeleri 2-3 kat giydir.
yeni doğan bebek daha çok üşür senden 1 penye fazla giydir  :icon_thumright:

emekliyorsa yelek te giyidir 2 kat pijama altı giydir.