29 Nisan , 2024, 01:14:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Klomen Kullananlar Buraya Buyrun

Başlatan naz_pinar, 06 Kasım , 2008, 22:58:24

« önceki - sonraki »

BurcuÇ

Canım eğer iğne vurulduysan gecıkme olabılıyor, iğnenın etkısı uzun suruyor etkılıyebılıyor. neden ısrar edıyorsun betus adetın gecıktı 4 gun oldu eger gecıkmıyorsa bı nedenı vardır. ben sana onu demek ıstedım klomen aynı zamanda kist te yapıyor belkı ılaç kist yaptı o adetını gecıktırdı bılemezsınkı. biz normal yollarla hamıle kalan ınsanalr değiliz. oyüzden olumlu olumsuz doktor kontrol altında olmalıyız. Umarım hamişsindir umarım duaların kabul olur bunu en cok ısteyenlerdeniz. o olumsuzlukları 2 yıldır hepımız yasıyoruz yıkılıyoruz  ağlıyoruz. Hazır kafama takmıcam dedıgın bı donem olumsuzza zaten uzulmıceksın ne beklıyorsun ?.

Ben 3-4 klomen , ferama , kıl tüy kırk tedavıyı atlattım asılamam bıle tutmadı ama doktorum hep onu soyledı adet dahı olsan gel test yap mutlaka cunku ılaç kullanıyorsun yan etkısı var bu olusur olusmaz ortadan kaldıralım dedı. Bende gecen ay 8 gun bekledım adetım gecıktıgınde neden senın gıbı dusunuyordum nasılsa hamıle değilim olurum dıe. ama gecen ay hıc bırsey kullanamdım asılamayı ıptal ettım klomen kullanmadım.

Soyle yap böyle yap demıyorum sadece bunları düşünerek hareket et, ınternnete baktıgın hersey sen yasıcak değilsin  :aferin:

Mavish


Mavish

aman burcum.... kist olmasin... huylandirma beni.....  :sad1: :sad1:

BurcuÇ

Olmasın inşallah ama gercekler bunlar tatlım. Birbirimizi bilgilendırmemıs gerek ben senın ıyılıgın ıcın soyluyorum . Bunları bız atlattık haberın olsun ki ihmal etme

Mavish

doktora gitmicemde.... yinede gideyim mi? kist mist dedin kafam karisti burcuuuuu  :icon_scratch:

Mavish

adetim geldim az evvel.... yazmamla bir... bu ne hiz pembissss....  :ehi:

BurcuÇ

betüş o pembişler belkı yerlesme pembişi ? Yaa ne bıcım doktorun var demedımı sana adet olsanda olmasanda gel dıe  :caca: :caca: doktara nıe gıtmıcen napıcan beklıcenmı ? Bence klomen kullanan herkesı doktoru cagırmalı . ben 6 defa klomen kullandım kıst falan olmadı betus olucak dıe bırsey yok. bence doktara gıt sen yınede

Mavish

yok bu adet canim... adetim geldi.... belli yani  ;D o zaman ben bi doktoruma telefona acip randevu alayim....

BurcuÇ

hayırlısı herseyın sen sırıttıkca benım sınırlerım bozuluyor  :cildir: :cildir: :cildir:  tamam oldu derken  adetın geldı. ayy bu ay bos gecsın artık bıdakı ay artık zeynep nerde ??? ebruda yok ?? yumosları gec buyudu dımı onun? 2014 bızım yılımız olsun inşallah rabbim

Mavish

ameliyatta suan... yarin aksam ara dedi sekreteri... adetliyken mi geleyim yoksa adetim bitince sorusuna bu cevabi aldim... yarin aksama ara dedi soralim doktora dedi...  :icon_scratch:

Mavish

Alıntı yapılan: BurcuÇ - 19 Aralık , 2013, 12:01:53
hayırlısı herseyın sen sırıttıkca benım sınırlerım bozuluyor  :cildir: :cildir: :cildir:  tamam oldu derken  adetın geldı. ayy bu ay bos gecsın artık bıdakı ay artık zeynep nerde ??? ebruda yok ?? yumosları gec buyudu dımı onun? 2014 bızım yılımız olsun inşallah rabbim

canim nedense bu sefer ben relax im... gercekten... cünkü cok yiprattim kendimi ve yoruldum.... artik hiiiiiiiiiic bisey yapmicam... oluruna varsin olsun hersey... hakkimda hayirlisi neyse o olsun... rabbim ayarlamistir ..

artik siritcam.. bana ne ...  :ehi: :ehi: :ehi:

BurcuÇ

deli  :k06:

ben adetlıyken gıdıyorum canım ... kızlardan neden haber yok ayy cok hastayım yaaaaa  :igrenc:

Mavish

adetliyken ultrasona mi giriyorsun canim? pöööf bilmedigimden soruyorum....
olmazsa yarin konustuktan sonra bende pazartesi giderim napalim... bir kac günden bisii olmaz sanirim... iyice huylandim....  :icon_scratch:

zeynep ütüyle mesgul o giremez.... yogun calismalarda...  :toothy10:

ebrudan en son aldigim haber 2 gün önceydi... testi negatifti ve daha adet olmamisti...

BurcuÇ

evet canım adetlıyken gırıyordum ama adetım bıtıo gıttımde oluyor nasıl denk gelırsem .. farketmıyor..

Vayyy zeynebe bakkk yumurtlamadım yumurtlamadım dedı dedı sımdı üretime gectii  :toothy10: :toothy10:

kan vermedımı ebru ki?

Mavish

hayir vermemisti canim... pko m yine tuttu diyodu.. ondan gecikme olmustur dedi....  :dontknow:

zeynep evet full tempo basladi calismalara....  :ehi: :k06: