27 Nisan , 2024, 14:27:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Klomen Kullananlar Buraya Buyrun

Başlatan naz_pinar, 06 Kasım , 2008, 22:58:24

« önceki - sonraki »

simass

gülbadem tatlım benimkinde de 5 tane çubuk var..çubuklar bitince tekrar mı alcaz yoksa ayrı çubuk satılıyo mu bilmiyorum..ben aslında tükürükle yapılan istiyodum ama eczacı eşime idrarla olan daha güvenilir demiş..tükürükle olandan kullanan varmı aranızda...

simass

Alıntı yapılan: CixY - 08 Mayıs , 2009, 09:00:27
Canım ben Bursalıyım..Evlendiğim için İstanbula geldim.
Zübeyde hanım doğum evi çok iyi derler orda doğuranlar..
Birde Bahar tıp Merkezi var.Duyduklarımı söylüyorum yani.. ::)

teşekkürler canım ..

>Gülbade<

Tükürüklü olani ilk defa duydum canim ya bende merak ettim simdi. Clearblue da yeder cubuk satiliyor, ama benimkisinde yok. benimkisi 25 tl di. seninkisi ne kadar di? ben bu ay zaten yumurtlamadim maalesef bi daha ki ay insallah.

isome

Alıntı yapılan: Gülbadem - 08 Mayıs , 2009, 21:50:56
Tükürüklü olani ilk defa duydum canim ya bende merak ettim simdi. Clearblue da yeder cubuk satiliyor, ama benimkisinde yok. benimkisi 25 tl di. seninkisi ne kadar di? ben bu ay zaten yumurtlamadim maalesef bi daha ki ay insallah.


canım ya yumurtan büyümemiş mi merak ediyodum bende seni ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla klomeni günde 1 defa içiyomuşun ve şeker hapı kullanmıyorsun ben klomeni günde 2 içtim ve şeker hapıda kullanıyorum klomenden önce başalmıştım ve dr hamile kalsan bile bırakma dedi ve ben sanırım hamileyim yani kanda değer pozitif çıktı ama adet günüm geçmesine rağmen değer biraz düşük çıktı o yüzden dr geç döllenme olabilir kesin sonuç için bekliyelim dedi bakalım yarında test yapıcam değer yükseldiyse kesin hamişim canım inşallah sende bu ay hamiş olursun  :amin: :amin: :amin:

>Gülbade<

insallah isomecigim hamilesindir :amin: :amin: :amin: ben 1 tane klomen günde kullaniyordum. simdi duphaston kullaniyorum 10 gün boyunca sonra adet olcam ve klomen kullicam bu sefer 2 tane. seker hapi dedigin klomen ile ayni zamanda mi kullaniyorsun isomecigim ?? kac tane kullaniyorsun??? benim doktorum vermedi bana, kendim gidip alsam mi ki bi yarari olur mu sence...?? dedigim gibi bu ay maalesef büyümedi yumurtam :y25:

isome

canım beraber kullanıyordum şekr hapıyla klomeni,şeker hapını hala daha kullanıyorum ama ilk başladığımda 2 tane alıyordum 850*2 olarak ama bana aşırı dokundu mide bulantısı halsizlik uyku yaptı dr söledim 1 taneye düşürdü şimdi iyi çok şükür,canım dr kontrolü dışında kullanma bence nolu nolmaz,aslında hep verirler ama senin dr niye vermemiş merak ettim,benim yumurtam büyümediğinde dr şeker ilacına rağmen büyümemiş demişti demekki faydası var sen yinede dr suz kullanma derim canım hayırlısı inşallah  :amin: :amin: :amin:

simass

Alıntı yapılan: Gülbadem - 08 Mayıs , 2009, 21:50:56
Tükürüklü olani ilk defa duydum canim ya bende merak ettim simdi. Clearblue da yeder cubuk satiliyor, ama benimkisinde yok. benimkisi 25 tl di. seninkisi ne kadar di? ben bu ay zaten yumurtlamadim maalesef bi daha ki ay insallah.

canım benimki 117 tl di. tükürükle olan da donnatürk diye bi marka var bi de maybe baby vardı bi ara hala satılıyo mu bilmiyorum.tükürüğünü mikroskopla bakıyosun ordaki şekillere göre yumurtlama günlerini tespit ediyoszun. kullanmadım ama ne kadar işe yarar bilmiyorum...nasıl yumurtlamadın ya anlamadım..senin problemin neydi canım..

mavişkızım

 :wave:Merhaba.bende yeni üye senem.Altı yıllık evliyim.Evlendikten bir sene sonra doktora gittim .  çocuk için ve banada klomen verdi ve ben bu hapı üçay kullandım ve sonrasında hamile kaldım va mavi gözlü sarışın bir kızım oldu elhamdülillah.Yani bu klomen yumuta sayısını çoğaltıyor.benim yumurta sayısı azmış.işe yaradı allaha şükür.ama bir ay kullanıpta adet oldum diye hapı bırakmayın enaz üçay kullanın reçetesindede kullanılabilir diyor üçay..selametle

simass

mavişkızım Allah bağışlasın kızını..ben de daha önce bi ay kullanıp bırakmştım ..şimdi doktorum 6 ay kullan dedi...ilki iki ay günde 2 şer tane..sobraki dört ay günde 3 er tane...Allah inşallah bana da nasip eder...ben iki yıldır uğraşıyorum..bi problem olmadığını söylüyo doktor ama kısmet tabiii..

mavibalon

İdrarla olanı kullanmıştım ilk önce çok geç yumurtlamıştım. 19.gündü.
Sonra tükürükle olanı aldım ama eğrelti otunu falan görmedim. Hem de doktor kontrolünde yumurtladığımı ultrasonda gördüğüm halde
tükürükle olanın ekranında fiske fiske noktalardan başka birşey yoktu.
Herkeste farklı sonuç veriyor olabilir belki ama idrarla olan için doktorum yanılma payı yok dedi.

cadet

ben klomen kullanmaya yeni başladım acaba faydasını görürmüyüm bilgi sahibi olan varsa cevap yazabilirmi

cadet

klomen kullanıyom acaba faydasını görürmüyüm

>Gülbade<

canim bende klomen kullaniyorum.ilk ay günde 1 tane kullandim adetin 5.ci gününden itibaren. bi faydasi olmadi, bu ay dozu arttirdik, 2 adet kullanicam 3 gün sonra. bakalim hayilrisi.

bazeleri ilk ayda hamile kaldigini duymustum ama

mavibalon

Canım bünyeden bünyeye değişiyor.
Günde 1 defa toplam 5 gün veriyor doktor ilk kullanımda.Cevap vermezse sonraki ay günde 2 tane.
Ona da cevap vermezse 3 tane ve  sonra da ilacı değiştiriyorlar.
Ama umutsuz olma.Benim tedavimde 1 doza cevap vermişti.

mitna

geçen ayki kimyasal gebelikten sonra bu ay için çok ümitliydim ama yine hiçbir şey yok..artık klomen içmekten de vazgeçtim.4 ay boyunca içtim bir şey olmadı.ne çatlatma iğnesi ne klomen istemiyorum artık :sad1:doktor her ay hep umutlu konuştu 2 -3 tane yumurtan oluşmuş büyüklükleri de iyi dedi ama hep hüsran.eşimin de tahlillerin de bir şey çıkmadı ama olmuyor.artık doğal akışına bırakmaya karar verdim.saraçoğlu nun soğan kürü işe yarıyormuş diye duydum özellikle polikistik over hastaları için.bir arkadaş polikistik over olduğunu öğrenince hiç ilaç dahi kullanmadan bu kürü uygulamış şimdi 2 aylık hamile.bilmiyorum ki bizler de denesek mi?